Kvinners ønskeliste, penger, sex og sjokolade

 

Sjokolade gjør mennesker glade, og svært mange kvinner velger heller den enn sex om hun selv fikk velge. 

Analysebyrået Saatchi & Saatchi Wellness spurte 1.000 kvinner og 73 prosent av de spurte svarte at de heller vil ha daglig sex i fem år enn å få tilgang på gratis sjokolade.

 

Men det er ikke sexen som «vinner» undersøkelsen.

 

Øverst på kvinners «ønskestigen» troner nemlig ønsket om å få utbetalt $ 1.000 i uken.

Penger, sex og sjokolade, selve ryggraden eller den røde tråden i alle kvinners liv.

 

Mye tyder på at de fleste kvinner velger bort sex hvis valget er mellom sex og sjokolade. Hvorfor det?

– Joda, det er mange ting som gjør sjokolade fristende: Den smaker først og fremst godt, har en vakker tekstur og smelter i munnen. Når kvinner spiser sjokolade opplever de en intens glede, og sjokolade påvirker kjemien i hjernen via dopamin, nytelseshormonet, det samme som utskilles av å få orgasme.

– Substanser som finnes i sjokolade, som phenylethylamine, theobromine, anandamid og tryptofan, utløser humørstyrkende kjemikalier og nevrotransmittere i hjernen. Phenylethylamine er et kjemisk stoff som ligner på det narkotiske stoffet amfetamin og det kan derfor gi følelser av tiltrekning, eufori og spenning.

– Forskere tror phenylethylamine får hjernen til å skille ut dopamin i lykke og belønningsentre i hjernen, noe som også skjer under en orgasme. Dette kan være grunnen til at kvinner rapporterer å foretrekke sjokolade fremfor sex. Når du spiser en sjokoladebit vet du alltid hva du går til, mens å ha sex er for en kvinne ikke en garanti for å få orgasme, dessverre.

Er du en mann med over gjennomsnittet ferdigheter på kjøkkenet så ligger du foran de som ikke har det, ved å finne veien til kvinnens hjerte.

– Alle kvinner er glad i god mat, og den må gjerne være på bordet i det hun kommer hjem etter lang dag på jobb eller i et klasserom. Menn som er glad i å lage mat og er dyktig på kjøkkenet bør vise sine kunnskaper så ofte som mulig til sin utkårede. Da har forholdet en langt større sjanse til å overleve.

En stor kurv med 30 av hennes absolutte favorittsjokolader når hun minst aner det, vil gjøre deg til hennes helt i uoverskuelig framtid.

Fikk du lyst på sjokolade nå? Da er sjansen stor for at DU er kvinne.

Hva står øverst på din drømme ønskeliste?

 

Vargas

Legg inn en kommentar