Mildred, boka stadig flere ønsker seg til jul. Nå er det bare noen få uker igjen, og julegave planleggingen går for fult i de tusen hjem. Her og nå skal du få et meget godt tilbud, som vil glede deg som elsker og gi, og deg som elsker å lese. 

Krimromanen “Mildred” er på alles lepper, spesielt alle de som har lest om jenta fra Tingvoll på Nordmøre. Det er spenning fra første side. Heldigvis er det svært mange bøker tilgjengelig fortsatt. Nå har du muligheten, julegave under 300 kroner, er innafor for de fleste.

Så hva venter du på – bestill boka i dag, i kommentarfeltet på denne artikkelen, via Kolofon.no, via ARK.no eller hos andre nettbutikker som selger bøker.

Mildred, boka stadig flere ønsker seg til jul...
Mildred, boka stadig flere ønsker seg til jul...

Mildred, boka stadig flere ønsker seg til jul…

Boksigneringsrunden fortsetter med uforminsket styrke, så se ikke bort fra at du kan møte på forfatteren om du ferdes i Østfold-regionen før jul. Ønsker du å bestille signert krim, så er det selvsagt fult mulig.

Bor du i Fredrikstad, vil du kunne få kjørt bøker helt til døra, helt fram til julaften. Det er bare å bestille nå. Bruk gjerne kommentarfeltet eller skriv noen ord til vargas12.com@gmail.com.

Dette står å lese bak på boka:

Mildred Kanestraum arver betydelig beløp, penger andre vil gjøre mye for å få tak i. Mildred kommer fra en gård på Tingvoll på Nordmøre. Her bor hun sammen med sine foreldre og en yngre bror. En lenge planlagt ferie går ikke helt etter planen. En forretningsadvokat ønsker å hjelpe Mildred med å kontrollere verdiene, tilsynelatende. Historien ender opp i en jakt som endrer Mildreds liv. Sofie Larsen og Fredrik Bolsø fra Kripos får flere uventede, kompliserte og skremmende saker å nøste opp i. Ikke minst flere lik.

Dette er hentet fra handlingen:

Hun slo på instinkt, uten å tenke på konsekvensene. Mildred følte hun sloss for livet og var lynraskt nede og plukket opp revolveren og snudde mannen rundt. Hun så rett inn i to livredde, smale øyne i et blodig ansikt. Hun skalv av redsel. «Hvem er du?! Svar for faen!» Det kom kun ubestemmelige stønn fra mannen. En fartsfylt og spennende bok om svik, sorg, vennskap, kjærlighet og grådighet. Forfatteren Øyvind Teige kommer fra Nordmøre, men er siden 1990 bosatt i Fredrikstad.

Om du liker å lese, eller kjenner andre som er glad i å lese krim. Bøker er alltid en flott gave å gi og å få. Kjøp en krimroman så er du helt sikker på å glede minst én person til jul. “Mildred” er boka stadig flere ønsker seg …

Øyvind Teige for

Vargas

Pin It on Pinterest