Mannegruppa OTTAR – en skam for norske menns holdninger! Mannegruppa Ottar, burde vært lagt ned, fordi det er for mange klovner samlet på ett og samme sted.

Noen tenker kanskje at dette er en gruppe for menn med humor og glimt i øyet. Da har de nær 38.000 medlemmene i Facebook-gruppen misforstått begrepet humor, totalt.

Her er det både trusler og et forkvaklet kvinnesyn som få menn vil være seg bekjent av, om de ble spurt av ekte venner, sine nærmeste familie eller f.eks sine egne barn. Ingrid Jackson, ba sine medlemmer om å melde seg ut av “Mannegruppa OTTAR”, noe som endte med at hun ble sjikanert, hetset og truet.

Eller hva mener du om denne kommentaren?

Humor er det i hvert fall ikke. Og vi oppfordrer alle menn, med litt vett i skallen, og melde seg ut av denne duste-gruppen snarest. Du er enten dum, eller har et forvrengt bilde av hvordan kvinner skal behandles, om du med viten og vilje står for det andre menn skriver i denne lukkede gruppen.

Underbuksehumor, promp, bæsj, pupp og tiss er sikkert morsomt. Men å rakke ned og true enkeltpersoner som dette er forkastelig og nedverdigende.

Les også: “Hevnporno, ditt største mareritt

Norske menn bør vise at de tør å ta debatten, stå for egne meninger og diskutere sak i stedet for person. Å si at kvinner ikke har rett til si sin mening, og bedømme utseende fordi man ser voldtatt ut er så 1985. Det er feigt, fordummende og smålig.

Mannegruppa Ottar – en skam for norske menns holdninger!

Vi skammer oss på vegne av medlemmene i denne gruppen, og er sjokkert over at så mange norske menn, kan være så naive at de ikke ser at det er feil – er skummelt.

Det vil alltid være sterke meninger i alle typer debatter i demokratisk, moderne samfunn som det norske. Men å være et nett-troll, som sprer om seg med hat, kvinneundertrykkelse, trusler og sjikane har ingenting i debatten å gjøre. De aller fleste menn, som selv ser hva de er med på – ville ikke ha satt seg selv i en slik situasjon, om de visste om konsekvensene.

Å være anonym, betyr ikke at man ikke kan bli oppdaget.

Å skjule seg bak mørke gardiner, sitt tastatur og et alias er ikke nok. Er dine meninger, trusler og ondsinnet vrøvl ille nok, vil du bli oppdaget og stilt til ansvar. Noe å skryte av til barna sine det?

Å være én 35 år gammel familiefar, og skrive til en 13 år gammel jente at hun burde ha blitt utsatt vor voldelige overgrep, bør aldri være greit for noen. Slike folk er medlem av gruppen “Mannegruppa OTTAR“. Synes du det er ok?

Bruk humor, ha det gøy og fleip innad i grupper, på nett og på Facebook, men øk kvaliteten for innholdet og respekter dine medmennesker, enten de er kvinner eller menn. Mulig du selv ikke er aktiv, men er du medlem, kan alle dine venner se at du er en av disse, som har et slikt kvinnesyn som oppfordrer til voldtekt av mindreårige.

Norske menn er smartere enn som så, men har noe å bevise. Meld deg ut av denne gruppen. For din egen del.

Kilde VG.no

Øyvind Teige

admin for Vargas12.com

Pin It on Pinterest