Trening kan endre ditt syn på livet! Visste du at regelmessig trening kan gjøre deg glad og og lykkelig? Du har sikkert hørt det før, fordi det er en dårlig skjult hemmelighet. At trening har en direkte innvirkning, på din psykiske og fysiske tilstand.

Stoffet Endorfin skilles ut fra hypofysen og ryggmargen, det er det stoffet som gjør at du kan nå hvor langt som helst med treningen.

Endorfin blir også kalt kroppens egen morfin. Den samme følelsen som man får når man er stormende forelsket, oppnår orgasme eller av andre årsaker er ekstremt lykkelig. Trening er i tillegg, som alle vet – bra for helsa, du styrker musklene, skjelettet og kan oppleves som angstreduserende i visse tilfeller.

Kall gjerne treningen for din egen lille lykkepille, det finnes ingen gode unnskyldninger for å la være.

Trening kan endre ditt syn på livet!

Så kommer det til spørsmålet mange stiller seg. Hvilken type trening er mest effektiv, hvilken type trening passer aller best for deg? Det er faktisk helt opp til deg å bestemme. Er du kroppsbygger, ønsker du å trene for å holde vekten nede, eller skal du trene for et helt spesielt mål?

Dine treningsrutiner kan være så mangt, men det er viktig at du trener riktig for å unngå skader.

Trener du sammen med andre, er det lettere å komme seg ut av sofaen. Dørstokk-mila er den tyngste utfordringen for mange. Men så snart man er i gang, vil de fleste føle gleden av å få kroppen i bevegelse, svette og kjenne at man lever. Man skal ikke måtte slanke seg for å ha et argument for å være ivrig med treningen, det finnes en rekke andre gode årsaker.

Kjedelig og monotont

Trening kan bli tungt kjedelig og monotont om man ikke passer på å variere rutinene. Man må heller ikke være medlem av en klubb eller betale i dyre avdrag på et helsesenter. Faktisk kan det være nok å løpe i marka, sykle noen kilometer eller rett og slett gå en lang tur i nabolaget.

Trening kan endre ditt syn på livet! Spesielt om du forstår den viktige sammenhengen mellom trening, mosjon og kosthold.

Hos din arbeidsgiver eller på din skole kan det finnes gode tilbud der man kan trene i grupper sammen med andre. Det skaper et felleskap som gjør det gøy å trene, og kan ofte skape masse latter og humor med på kjøpet.

Kom deg opp av sofaen, gjør ditt tempel, som er din kropp og legeme en tjeneste – tren regelmessig og få et bedre liv. Etter et par uker, vil du allerede få et annet syn på livet, du blir gladere, kåtere og sterkere.

Vargas

Pin It on Pinterest