Big Sam tilbake i Premier League

Englands tildigere landslagssjef, Sam Allardyce (63) skal være svært nær en overgang til Everton, som er i fritt fall i Premier League.

Den tidligere Crystal Palace manageren har vært ute siden han trakk seg som manager for London-klubben, men skal fortsatt være en ettertraktet mann. Til tross for en dramatisk avgang som landslagssjef da det engelske fotballforbundet FA, fikk nyss i at ‘Big Sam’ var villig til å ta betalt for opplysninger rundt egne spillere.

Lest? Ny manager sparket i Premier League!

Sam Allardyce kan vrake og velge i toppjobber i England, tar over Everton Foto: Wikipedia.org

Forunderlig nok, er det de samme trynene, og de samme fyrene som går på rundgang i engelsk fotball, uten særlig sportslig suksess.

‘Big Sam’ gjorde det brukbart med Bolton fra 1999-2007, og holdt Sunderland oppe i Premier League, men ellers har det vært en heller stusselig karriere. Nå får han etter all sannsynlighet overta Everton, som utvilsomt er en av de større klubbene i engelsk fotball. Forstå det den som kan.

Etter at Ronald Koeman fikk sparken nylig, har den tidligere Everton-spilleren, David Unsworth hatt ansvaret som manager, uten særlig hell. Liverpool-klubben ligger på 16. plass i Premier League, etter 13 kamper, kun ett eneste poeng fra nedrykkstreken.

Lest? Nuno tar Wolves til Premier League!

Sam Allardyce reiser fra sin ferie i Dubai til Liverpool for å skrive under tirsdag 28. november. Det er ventet at han tar med seg sine assistenter fra tiden som manager for “Three Lions” og som varte kun én kamp – Craig Shakespeare og Martyn Margetson.

Hvor lenge den omreisende fotballtreneren, som har vært manager i  ti klubber og altså England, får lov til å trene Everton vites ikke. Faktisk er sjansen enda litt større for at han trekker seg selv, slik han gjorde i Crystal Palace og Sunderland.

Fansen på Godison Park, er desperate etter ro, orden og god nok fotball som gjør Everton til et vinnerlag igjen.

 

Vargas

Legg inn en kommentar