Vår og jakten på en kjæreste er i gang. Gjennom et helt år, må det være våren som passer aller best til å jakte på en kjæreste. Er du singel, men ønsker å endre på dette? Da er tiden inne, sett inn støtet nå, så går du tidenes sommer imøte. 

Kjæreste

Antallet single, norske kvinner og menn – stiger for hvert år. Noen velger å være alene, andre sliter med å finne den rette. Årsaken til at så mange er uten partner er at man vil være uavhengig, bestemme mest mulig selv, men dette er slett ikke for alle. Mange lengter etter en å dele livet tett, sammen med.

Nå er det endelig snart vår, det du trenger mest av alt er en kjæreste. Du fortjener det fordi du er den du er og trenger en å spille ball med gjennom livets reise. Noen ønsker å være alene, de om det. Det du trenger er en følges venn som gir livet ditt en ny dimensjon.  Vår og jakten på en kjæreste er i gang for mange single.

Uansett hvor gammel du er- kjærligheten kjenner ingen aldersgrense, derfor må du aldri gi opp.

– Du er en person som trenger mye kjærlighet, men du vet med deg selv at du også har masse å gi den rette. Alle fakta må komme godt fram i din profil, vær ærlig og direkte, ikke skryt av deg selv, men skriv gjerne med litt glimt i øyet. Humor er undervurdert i de fleste forhold.

Vår og jakten på en kjæreste er i gang

Vår

Klarer man å le av det meste; ser man lysere på liv enn mange som er gravalvorlig til enhver tid.

Søker du etter den rette, den perfekte partner for deg, den store kjærligheten? Vel, det er faktisk ikke så vanskelig som du skulle tro. Det er en der ute for deg også, garantert. Du må bare lete riktig. Vår og jakten på en kjæreste er i gang – det er en der ute for deg også.

– Ingen behøver å sitte ensom når man kan finne den rette på nettet. Med litt tålmodighet, riktige søk og senkede krav, så finner du en som passer deg som hånd i hanske, som kan bli din elsker, partner, beste venn og klippe livet ut.

 I din egen profil må du ha bilde, ingen skriver med noen som ikke vil vise hvem man er. Vær ærlig, en løgn blir fort avdekket ved et eventuelt møte. Hold deg til de pålagte lover og regler for det nettstedet du har din profil, blir du ekskludert, kan det bli vanskelig med en nett-date.

– Å finne den rette som er der for deg uansett, den ultimate kjærligheten. Den som bare varer og varer er alle forunt, alle fortjener å oppleve ekte vare. En gang i løpet av livet. Å være forelsket er den beste følelsen som mennesker kan dele med andre, den helt spesielle. Den som kan bli en klippe for deg i ditt liv.

Sansene

Tiden føles som om den går fortere jo eldre du blir, men uansett alder, du blir aldri for gammel til å bli ruset på kjærlighet. Er du ung, ser du jo for deg livet med en å dele det med, du håper på barn, og barnebarn og la slekt følge slekters gang. Det er vanskelig alene og singel.

Skal du finne deg en partner, med langsiktige mål som en framtidig kjæreste og samboer, må du møte vedkommende ansikt til ansikt. Jo før jo bedre. Er det ingen gnist, kjemi eller gjensidig interesse, sparer dere begge masse tid og kan gå videre.

Dette vet du faktisk etter et par minutter. Sansene dine er i helspenn. Lukten, inntrykket, kommunikasjonen, smilet, øynene, hendene – alt sjekkes ut. Noen ganger klikker det. Da er det bare å kjøre på. Vår og jakten på en kjæreste er i gang, du må bare vite hvor du skal lete.

Heldigvis er de aller fleste, spesielt nordmenn kanskje, ærlige, redelige og skikkelige folk – på jakt etter en å dele gleder og sorger med. På jakt etter en å bli trøstet av, på jakt etter en å våkne sammen med, og en å bli elsket av. En å elske.

Vargas

Pin It on Pinterest