Det lå i kortene. Etter en forferdelig åpning av sesongen, og med braktap for Arsenal er Ronald Koeman (54) ferdig i Everton. Nestemann ut kan være Jurgen Klopp som sliter i samme by.

OFFICIAL: Ronald Koeman has left his position as Everton manager. pic.twitter.com/pahIVd9Ay1

— Squawka News (@SquawkaNews) October 23, 2017

I sommer fikk nederlenderen åpent sjekkhefte og hentet inn en rekke spillere til store summer for Everton å være. £150 millioner, men når resultatene uteblir, så til de grader som for Koeman, begynner nedtelling så alt for raskt. Eventyret var over før det egentlig hadde startet. 8 poeng på 9 kamper krise.

Før sesongen tok til, snakket manageren med fartstid i Ajax, Benfica og Southampton, og en rekke toppklubber som spiller, om Champions League og ville true de aller beste lagene i Premier League.

Lest? Premier League-manager sparker etter 4 kamper!

Slik ville det seg ikke for den tidligere så populære og svært meriterte spilleren og manageren. Ronald Koeman, som ble linket til Barcelona for kort tid siden, vil garantert få muligheten andre steder. Men jobben i Everton ble et nummer for stort – eller så hadde klubbledelsen for dårlig tid.

Lest? Kan Everton legge press på topp seks?

Ronald Koeman er den tredje manageren som får sparken inneværende sesong, og det er ennå ikke spilt 10 kamper. Hollenderen fikk 16 måneder i sjefsstolen på Goodison Park.

Carlos Ancelotti, Thomas Tuchel, David Moyes, Sean Dyche i Burnley og Watfords Marco Silva er alle linket til den meget prestisjefylte, men akk så krevende jobben i Everton.

Vargas

Pin It on Pinterest