Premier League er populært sted å jobbe, særlig som spiller, styreformann eller som eier av en av de 20 klubbene, men som manager, kan det være over før du rekker å bli kjent med spillergruppa.

Frank de Boer (47) hadde en fantstisk karriere som spiller både for Ajax og Barcelona. Som trener eller manager har han også hatt suksess, særlig i Ajax over seks sesonger. I sommer fikk nederlenderen sjansen i Premier League, som manger for London-laget Crystal Palace.

Frank de Boer has been sacked as manager of Crystal Palace after just 77 days in charge.

https://t.co/QWsyo6X7cZ #bbcfootball pic.twitter.com/Sy7O4hjnkW

— BBC Sport (@BBCSport) September 11, 2017

Bare Sam Allardyce har en dårligere statistikk. Sjef for England i én kamp, som riktig nok endte med seier, før han fikk sparken pga økonomisk snusk og fanteri.

Frank de Boer holdt ikke mer enn i fire kamper for Palace, uten poeng, fire tap og uten å score mål, ble for mye for eierne. Tidenes raskeste sparking av en manager i Premier League, er et faktum.

Merkelig nok er det Roy Hodgson, den tidligere England-manageren som tar over som manager i Crystal Palace.

Har du ambisjoner om å bli fotball-manager i England, bør du ta en telefon til Ståle Solbakken eller Ole Gunnar Solskjær, som begge har korte og mislykkede trener-karrierer på balløya bak seg.

Kilde: The Guardian

Vargas

Pin It on Pinterest