vargas12.com You are perfect! 2017-04-28T13:35:19Z http://www.vargas12.com/feed/atom/ WordPress vargas12 http://vargas12.com/ <![CDATA[Kontroll på virkeligheten?]]> http://www.vargas12.com/?p=33441 2017-04-28T08:28:22Z 2017-04-28T08:28:20Z Du er et tenkende menneske, der for vet du at du er. Du eksisterer. Men, om virkeligheten endrer seg og du ikke lenger er sikker på hva som faktisk skjer, og hva som er fantasi. Er du gal da? Eller sliter du bare med å skille fantasi og virkelighet? Det finnes nemlig en hel haug… Les mer »

The post Kontroll på virkeligheten? appeared first on vargas12.com.

]]>
Du er et tenkende menneske, der for vet du at du er. Du eksisterer. Men, om virkeligheten endrer seg og du ikke lenger er sikker på hva som faktisk skjer, og hva som er fantasi.

Er du gal da? Eller sliter du bare med å skille fantasi og virkelighet?

Det finnes nemlig en hel haug med faktiske hendelser, fortalt av mennesker over hele kloden, om paranormale hendelser som ikke kan forklares, eller bevises. Er det fantasi, løgn eller virkelighet?

I ditt sinn kan ingen høre deg skrike

Noe skjedde, langt inne i skogen

Du skulle ønske du var død

Filmen “LYST” vil du kanskje angre på at du gikk på …

MikeCriss Blog - Corrado Malanga- Alieni O Demoni

MikeCriss Blog via Compfight

 

 

Film er best på kino, men hva om det slett ikke er en film, men at det skjer med deg, i virkeligheten, eller bare i ditt hode?

Har du opplevd unaturlige og uforklarlige ting du ikke kan forklare? Begynner du kanskje å bli gal, eller må man stole på det man faktisk ser med egne øyne.

– Man kan selvsagt bli skremt av mindre. Du mistet din bestemor for 12 år siden, du var veldig knyttet til henne. Hun var syk lenge, og døde av kreft. Så går du på bussen, slik du gjør hver eneste morgen på vei til jobb. Du setter deg og blir sittende i 4 seters sete, der man sitter to og to.

– Da bussen stopper for å ta på nye passasjerer, er det din kjære bestemor, som plutselig setter seg rett ovenfor deg.  Du sier, “bestemor, er det deg?” Kvinnen som sitter rett ovenfor deg ser rart på deg og sier bare “Unnskyld, kjenner vi hverandre?” Skremmende og uvirkelig, selvsagt. Bestemor har jo vært død i mange år, eller har hun egentlig det?

Paranormale opplevelser er et vidt begrep som omfatter blant annet telepati, klarsynthet, synlige og ikke-synlige effekter, spøkelser og poltergeist. I følge Jan Guttulsrud fra “Norsk Parapsykologisk Selskap” kan begrepet kort forklares som interaksjon mellom menneskesinnet og omgivelsene i en svært bred forstand. Og derunder finner vi altså mange fasetter.

Er vi alene på denne lille kloden i det enorme universet, eller er vi et lite støvkorn under neglen til et monster? Er vi under konstant overvåkning av ren og skjær ondskap, eller er det håp for menneskeheten og kjærligheten?

Er ditt sinn på “nett” med de menneskene du møter hver eneste dag, ser du det samme som sidemannen i klassen, på jobben eller i hjemmet? Eller du så unik og så forskjellig fra alle andre at du også ser verden i et annet bilde enn ditt eget?

På en planet, langt der ute, milliarder av lysår unna – bor det en annen utgave av nettopp deg og meg, helt klinisk lik, både utenpå og inni. Du tror det kanskje ikke, men kan du vite noe om det? Ekspertene mener i hvert fall at det er en sannsynlighet for det.

Når mennesker dør, men ikke dør “nok” – hører man ofte om utrolige syn vedkommende hadde i det de kom tilbake til livet. Sterkt lys, en god indre følelse uten smerte, livet passerte i sakte film, uten frykt. Dette er ofte ting som blir nevnt med mennesker som berges i siste liten.

– Hva som skjer mellom himmel og jord er det ikke lett å sette fingeren på. Det som er sikkert er at vi mennesker ikke kan forklare alt som skjer rundt oss, enten det er menneskeskapt, naturlig eller overnaturlig. Menneskehjernen er som kjent et flott instrument, men det kan hende den er skapt til ikke forstå absolutt alt.

La fantasien fare, men søk alltid sannheten i sinnet, ellers kan du rett og slett bli gal. Skal du se filmen “LYST“, vit hva du går til.

 

Vargas

The post Kontroll på virkeligheten? appeared first on vargas12.com.

]]>
0
vargas12 http://vargas12.com/ <![CDATA[Pep mot Mourinho – kampen ingen har råd til å tape]]> http://www.vargas12.com/?p=33434 2017-04-27T08:27:59Z 2017-04-27T08:27:59Z Lokaloppgjøret mellom City og United i Manchester by, blir større og større for hver sesong, fordi disse to gigantene av noen klubber har større og større mål. To av de beste og viktigste managerne står på hver sin side av midtsirkelen, Pep Guardiola mot sin tidligere så gode venn – José Mourinho. Stort større blir… Les mer »

The post Pep mot Mourinho – kampen ingen har råd til å tape appeared first on vargas12.com.

]]>
Lokaloppgjøret mellom City og United i Manchester by, blir større og større for hver sesong, fordi disse to gigantene av noen klubber har større og større mål.

To av de beste og viktigste managerne står på hver sin side av midtsirkelen, Pep Guardiola mot sin tidligere så gode venn – José Mourinho. Stort større blir det ikke i den engelske klubb-fotballen.

Før sesongstart, hadde begge disse managerne og klubbene målsetninger om å ta trofeer. City kan ikke ta noen, Peps første sesong som manager uten trofé. Mourinho kan ta FA-Cupen, men begge lag må innrømme for seg selv og fansen at de har skuffet. Nettopp derfor er denne kampen også ekstra viktig.

 

Slik sesongen har utartet seg, er dette kampen ingen kan tåle å tape. Det er snakk om den mye omtalte og svært viktige fjerdeplassen i Premier League, det er kun seks kamper igjen av sesongen. Det spisser seg til og resultatene er viktigere enn noen gang.

City mot United er en storkamp også utenfor Manchester. Det er ventet at millioner av mennesker skal følge dette lokaloppgjøret, som har så mange interresante aspekter ved seg.

Manchester United må strengt tatt vinne denne kampen, i såfall havner de foran både City med to poeng og tar fjerdeplassen. City på sin side, må åpenbart vinne for å holde rivalen bak seg. Med seier vil Pep og Co havne på 67 poeng, og få en luke på fire poeng. En plass blant de fire, gir muligheter for spill i viktige Champions League – hvor de absolutt største pengene ligger.

Manchester City har færrest spillere skadet. Silva er usikker, Aguero skal være spilleklar, det samme er faktisk fortsatt Kompany, men det er noen timer til kamp, så man vet jo ikke med belgieren.

Hos Manchester United er det hakket verre.

Zlatan er ute for sesongen, Paul Pogba er ikke klar til denne, men også Chris Smalling og Phil Jones er ute med skader. Ander Herrera, også han forsvarsspiller kan rekke lokaloppgjøret.

Her Manchester Citys siste kamper for sesongen, et lettere program enn United, legg merke til at Pep og Co spiller fire av de siste seks kampene, hjemme på Etihad:

 • 27.4  Manchester City – Manchester United
 • 30.4  Middlesbrough – Manchester City
 •   6.5  Manchester City – Crystal Palace
 • 13.5  Manchester City – Leicester
 • 16.5  Manchester City – WBA
 • 21.5  Watford – Manchester City

Her er Manchester United siste kamper for sesongen, utvilsomt et tøft program, der fire av de seks kampene spilles på bortebane. Samt kamper i Europa League i samme periode.

 • 27.4  Manchester City – Manchester United
 • 30.4  Manchester United – Swansea
 •   7.5  Arsenal – Manchester United
 • 14.5  Tottenham – Manchester United
 • 17.5  Southampton – Manchester United
 • 21.5  Manchester United – Crystal Palace

Etter terror-skandalen mot spillerbussen til Borussia Dortmund nylig, tar ikke britisk sikkerhetspoliti noen sjanser. Lowry hotell, hvor både José Mourinho og flere av hans spillere bor, ble ransaket av bombehunder i forkant av lokaloppgjøret i Manchester.

Vi får håpe at den eneste fighten som utspilles, er den ute på det grønne gresset på Etihad Stadium. Skal vi listes ut på gamblingens brokete vei, må vi sette ukelønna på en uavgjort i denne meget viktige kampen.

 

Vargas

The post Pep mot Mourinho – kampen ingen har råd til å tape appeared first on vargas12.com.

]]>
0
vargas12 http://vargas12.com/ <![CDATA[Ulvedebatten: Dø eller leve?]]> http://www.vargas12.com/?p=33428 2017-04-26T15:39:11Z 2017-04-26T15:39:09Z Ulevedebatten i Norge er verre enn “la elva leve” på 70-tallet. Da halve Nord-Norge lenket seg fast i ulovlige aksjoner for å la Alta elva forbli urørt.  Nå raser altså ulvedebatten, lokalbefolkningen i Hedemark, Østfold og Buskerud. Streifdyrene kan rekke store områder og det er på norsk side av området langs svenskegrensen, de fleste av… Les mer »

The post Ulvedebatten: Dø eller leve? appeared first on vargas12.com.

]]>
Ulevedebatten i Norge er verre enn “la elva leve” på 70-tallet. Da halve Nord-Norge lenket seg fast i ulovlige aksjoner for å la Alta elva forbli urørt. 

Note: There is a poll embedded within this post, please visit the site to participate in this post's poll.

Nå raser altså ulvedebatten, lokalbefolkningen i Hedemark, Østfold og Buskerud. Streifdyrene kan rekke store områder og det er på norsk side av området langs svenskegrensen, de fleste av de 107 ulvene i Norge og Sverige, oftest blir registrert.

Regjeringen, med klima- og miljøminister Vidar Helgesen (H) har hatt en heller uheldig vingling i denne viktig debatten, ved å gjøre om rovdyrforliket i Stortinget, rett før jul i 2016.

Wolf pack

Cloudtail the Snow Leopard via Compfight 

Debatten har en tendens til å gå for langt i Norge, der noen velger å ta loven i egne hender. Det er aldri smart, uansett. Men er familien, barna og husdyrene i fare – kan det være vanskelig å forholde seg rolig, saklig og la tungrodd byråkrati få avgjøre ens egen skjebne. Vi har selvsagt full forståelse for at man kan bli het i toppen av mindre.

Men rovdyrbestand i Norge, til tross for at den er økende, har ikke vært farlig for folk, noen gang. Man må være så ærlig og erkjenne faktum i debatten.

I Sverige, sitter ulve-haterne og irriterer seg lenge nok, går ut i skogen og skyter ulven, men holder kjeft om det i ettertid. I Norge skal man ut i gatene, og sloss for retten til å beskytte seg og sitt.

I Norge hudflettes politikerne sjeldent, men ulvedebatten – den er alltid het. Sverige har etter all sannsynlighet, minst dobbelt så mange ulv som Norge, men debatten er utvilsomt verst her hjemme. Og det er den mye omtalte Osdalsflokken debatten har handlet om lenge.

Til ulvens forsvar er det verdt å nevne at den ikke går ofte etter mennesker. Faktisk aldri.

Verken i Sverige eller i Norge er det registrert drap på mennesker, forårsaket av ulv. Faktisk dør det flere nordmenn i Norge på grunn av påkjørsel av elg. Frykten for ulven, bør i følge forskerne, ikke få avgjøre selve debatten – fordi den i utgangspunktet ikke er noen trussel mot mennesker.

At ulven skal være farlig for mennesker, er altså er mye.

I den fantastiske filmen “Danser Med Ulver” trener Kevin Costner med en ekte ulv, og lykkes med å mate den for hånd, til slutt. En film alle bør se, minst én gang.

Vi mennesker generelt, og kanskje nordmenn generelt har en tendens til å ta forhastede konklusjoner. Vi liker å klage på det meste, og får vi det ikke som vi vil, roper vi enda høyere.

Derfor burde det vært mulig å spørre en ekte indianerhøvding om ulvedebatten, ofte den eldste og klokeste blant den respektive indianerstamme. Som ofte tok seg av de viktigste og vanskeligste spørsmålene, på stammens vegne. Nettopp slik vi kjenner det fra den berømte filmen.

Slik går det jo, når politikerne ikke makter å handle – til folkets eller dyrets beste. Bruk stemmeretten i september!

 

Kilde: Forskning.no og Rovdata.no

Vargas

The post Ulvedebatten: Dø eller leve? appeared first on vargas12.com.

]]>
0
vargas12 http://vargas12.com/ <![CDATA[Toppklubber i England rammet av ny finans-skandale!]]> http://www.vargas12.com/?p=33426 2017-04-26T13:36:15Z 2017-04-26T13:36:15Z Ligaleder Chelsea, Newcastle, West Ham og kanskje flere av klubbene vi kjenner så godt fra før, ser ut til å være i en ny finans-skandale på ball-øya. Ifølge flere av våre gode britiske kilder, skal dette handle om mistanker om skattefusk og økonomisk utroskap. I den nyopprykkede Championship-klubben Newcastle, som nylig ble klar for neste… Les mer »

The post Toppklubber i England rammet av ny finans-skandale! appeared first on vargas12.com.

]]>
Ligaleder Chelsea, Newcastle, West Ham og kanskje flere av klubbene vi kjenner så godt fra før, ser ut til å være i en ny finans-skandale på ball-øya.

Ifølge flere av våre gode britiske kilder, skal dette handle om mistanker om skattefusk og økonomisk utroskap. I den nyopprykkede Championship-klubben Newcastle, som nylig ble klar for neste sesongs Premier League-sesong – skal flere toppledere være arrestert, deriblant direktøren, Lee Charnley.

Vi som har fulgt engelsk fotball en stund, vet at dette har skjedd før, og vil garantert skje igjen. Fordi det er store beløp i omløp, det er sikkert ikke like klare regler for alle som forsøker å drive en toppklubb, og å betale sin skatt med glede, er vel like vanskelig om man har milliarder på bok, eller ikke har nåla i veggen?

 

 

Britiske skattemyndigheter liker i hvert fall ikke måte disse nevnte klubbene opererer på, og det er altså en rekke politi-razziaer som har funnet sted, for å avdekke kriminelle handlinger.

Det skal være så mange som 180 personer som har vært med på denne politi-razziaen, som inkluderer klubber i Storbritannia og Frankrike. Om funnene er så graverende som fryktet, kan det få sportslige konsekvenser for de klubbene som er involvert, der poengtrekk er en av flere straffe-reaksjoner.

Ifølge SkySports, som følger den britiske fotballen tett i England, skal det være store mengder data, regnskap, mobiltelefoner og andre dokumenter som er beslaglagt i dag.

Skattemyndighetene vil også gå Chelsea etter i sømmene, også det for skatteundragelser.

Skattelovbrudd er selvsagt like ulovlig om du heter Jørgen Hattemaker eller Eden Hazard. Heldigvis.

På samme dag som fargeklatten og urokråka Joey Barton er utestengt for all fotball i  18 måneder for ulovlig gambling, kan man trygt si det er mørke skyer over ball-øya i skrivende stund.

Kanskje greit at sesongen, som etter alt å dømme vinnes av Chelsea, snart er over?

 

Kilde: SkySports.com

Vargas

The post Toppklubber i England rammet av ny finans-skandale! appeared first on vargas12.com.

]]>
0
vargas12 http://vargas12.com/ <![CDATA[Overskriftene som lurer deg]]> http://www.vargas12.com/?p=33417 2017-04-26T08:40:29Z 2017-04-26T08:40:29Z Du ser det hver eneste dag, i samtlige nettaviser, hos bloggere og annonsører. De vil så inderlig gjerne at du skal klikke deg fra til nettopp deres annonse, derfor er kreative overskrifter nøkkelen til å lure deg.  Du klikker når det du leser pirrer din nysgjerrighet. Disse kalles “clickbaits”. Der du er byttet. “Du vil… Les mer »

The post Overskriftene som lurer deg appeared first on vargas12.com.

]]>
Du ser det hver eneste dag, i samtlige nettaviser, hos bloggere og annonsører. De vil så inderlig gjerne at du skal klikke deg fra til nettopp deres annonse, derfor er kreative overskrifter nøkkelen til å lure deg. 

Du klikker når det du leser pirrer din nysgjerrighet. Disse kalles “clickbaits”. Der du er byttet.

“Du vil ikke tro hva som skjedde videre i denne utrolige videoen!” er et eksempel, et annet er som følger: “Se hva som kom ut av kvisen til Trude” osv. Skrevet for å få deg inn på akkurat denne nettsiden som utvilsomt er full av reklame-annonser som igjen skal gi deg et unikt tilbud, du bare må ha.

Her har vi plukket ut noen eksempler som åpenbart skal få deg og meg inn på nettsidene, med en spekulativ overskrift:

 • Andrea hører for første gang, så kommer kjærestens overraskelse” (Dagbladet)
 • Slik slo 99 kilo tunge Sara tilbake mot kritikerne” (TV2.no)
 • Bildet ser normalt ut, men teksten under får tusener til å gråte” (Nettavisen.no)
 • Fire grunner til å droppe påskefjellet” (VG.no)
 • “De er alene i heisen. Det kameraet filmer mannen gjøre, går som en farsott på nettet” (Viralomania.com blogg)

Half an hour of web adsCreative Commons License

Daniel Oines via Compfight

De fleste vet at det er mye penger i annonser hos de aller største nettstedene. Bloggere gjør seg steinrike ved å skrive hva-som-helst, og annonsørene betaler villig vekk, bare annonsene kommer ofte nok. Da er det selvsagt svært viktig å få leserne til å fanges av nysgjerrighet – nok til å klikke på nettopp deres artikkel.

Ofte er overskriftene presentert som en nyhet, eller en begivenhet “alle” klikker på, “du vil ikke tro det” – type bannere, som skal gjøre deg interessert nok til å klikke. Lar du deg lure, blir du ofte overrasket over det smale innholdet.

Et eksempel til, er TV2.no som i hver eneste nyhetssending har en presentasjon som henvises til TV2.no

Arill Riise er “best”.

Han sier noe som ligner på: “Se den utrolige videoen der reporteren forsvinner i løse lufta, på TV2.no”– åpenbart for å skaffe klikk til nettsiden, en nettside der det bogner med en rekke annonser. Ching-ching, penger i kassa.

Nettavisen.no er kanskje det nettsted i Norge som har flest annonser og reklame-bannere på sine sider. Noe som gjør denne nettsiden til en versting i bransjen. Det er vanskelig, om ikke umulig å skille hva som er en ekte artikkel og hva som er bevisst plantet annonse med reklameinnhold.

Dette er selvsagt lov, ellers ville nettavisene og bloggerne fått passet påskrevet og blitt pålagt å endre sine rutiner hva annonsering og reklame angår. Du som bruker av internett og som leser av nettaviser og blogger, bør være observant og kanskje bevisst hva du klikker på.

Papiravisens død gir nettavisene større markedsandeler, konkurransen er tøff og nådeløs. Det er deg som kunde alle er ute etter, og vi vil i årene som kommer, se en merkbar endring i måten å få deg inn på de helt spesielle nettsidene. Overskriften er helt avgjørende for å pirre din interesse. Du som potensiell kunde vil kunne få reklamebaserte annonser trykket opp i ansiktet hele døgnet. Både på nett og mobil.

Hva synes du om det?

Vargas12.com har siden 2010 hatt annonseinnhold på hovedsiden, og slik vil det forbli. Vi har, til forskjell fra en rekke andre større bloggere og nettaviser, alle artikler og blogginnlegg gratis og tilgjengelig – døgnet rundt. Vi føler derfor at vi har ryggen fri til å fortelle deg som leser om reklame-jungelen der ute.

 

Vargas

The post Overskriftene som lurer deg appeared first on vargas12.com.

]]>
0
vargas12 http://vargas12.com/ <![CDATA[Russen knebles for rus]]> http://www.vargas12.com/?p=33407 2017-04-25T16:56:32Z 2017-04-25T16:07:14Z Mulig er det smart, at russen 2017 får visse restriksjoner for drikking på offentlig sted. Men har reglene blitt godt nok gjennomtenkt av politi og myndighet? Les gjerne: En russe-pappas bekjennelse …  Problemene forflyttes da til områder som verken har vakter, inngjerdinger, serveringer eller toaletter. Da mister man raskt oversikten hva russen faktisk driver med… Les mer »

The post Russen knebles for rus appeared first on vargas12.com.

]]>
Mulig er det smart, at russen 2017 får visse restriksjoner for drikking på offentlig sted. Men har reglene blitt godt nok gjennomtenkt av politi og myndighet?

Les gjerne: En russe-pappas bekjennelse … 

Problemene forflyttes da til områder som verken har vakter, inngjerdinger, serveringer eller toaletter. Da mister man raskt oversikten hva russen faktisk driver med – voldtekt, overgrep, vold, fyll og alkoholmisbruk kan bli konsekvensene.

I 2016 kom 14 russ til politiet fordi de var blitt voldtatt. Det ønsker vi å unngå i år. Budskapet er enkelt: Ta vare på vennene dine. Spesielt dem som er litt for fulle. Vær en kjernekar.

Kripos

Dette var altså i 2016, hvor 14 russ fikk livet snudd på hodet, under det som var ordnede former med ok fasiliteter og vaktmannskap, på de største arrangementene. Nå, i 2017 er lovverket endret og russen gjemmer seg for å drikke offentlig – hvor er smart er det?

 

Russen fortjener å ta seg en fest eller to, etter tretten års-skolegang. Det skulle bare mangle. Slik forholdene har vært fram til i år, har russen fått lov til å drikke på offentlig sted så sant det har vært under ordnede former med vakt- og serveringsmannskaper tilstede på de respektive arrangementene.

Om forbudet som nå er tredd i kraft, skal hindre russen fra å drikke alkohol, har man mistet gangsynet fullstendig. Russen kommer til å drikke alkohol i år som i fjor, i minst like store mengder. Derfor bør dette vedtaket revurderes.

Les gjerne: Russen drikker og puler på seg sykdom – er det verdt det? 

Russen 2017, burde ha tatt en titt på nettsidene til organisasjonen “Juvente.no”, som er for ungdom mot rus og alkohol. Flere russ har fått inn i denne organisasjonen og valgt bort alkoholen i russetiden. Vi mener det kan være smart å lese hva “Juvente” står for, uten at vi vil tre noen formaninger nedover hodene på ungdom. Vi anbefaler alle å tenke selv.

Lytt til erfarne russ, foreldre og ikke minst politiet.

Kripos vet hva de snakker om, de sitter på statistikk over hvor mange som havner i trøbbel pga fyll i russetiden. Dessverre kan de nye lovene og reglene som gjelder for all russ i Norge i mai 2017, føre til mer fyll, flere voldtekter og farligere og alvorligere ulykker.

Vi anbefaler tre regler du bør følge for din egendel i russetiden:

 • Spis nok, ikke drikk mer enn du tåler
 • Pass på kameraten/ venninnen din
 • Ta grep om du ser at noen havner i trøbbel

Du som er på russebuss og vet sjåføren har drukket – vil kunne få like stor straff om du lar være å gjøre noe med det, som sjåføren med promille. I tillegg kan du få prikker på førerkortet og rullebladet, utsettelse i to år på “lappen”, med alle de problemer og utfordringer det medfører.

Er det virkelig verdt det? Er du en kjernekar bruker du hue, både om deg selv og andre.

 

Kilde: Kripos

Vargas

The post Russen knebles for rus appeared first on vargas12.com.

]]>
0
vargas12 http://vargas12.com/ <![CDATA[Premier League – topplagene vil handle stort]]> http://www.vargas12.com/?p=33399 2017-04-24T17:01:49Z 2017-04-24T17:01:47Z Zlatan har vært en viktig spiller for Manchester United denne sesongen, nå ute med langtidsskade. Svensken kan komme tilbake, men sjansen er dessverre større for at han ikke kommer tilbake – under Mourinhos ledelse.  Chelsea, Manchester City, Arsenal, Tottenham og Liverpool vil alle bruke mye penger i sommer. Mye avhenger åpenbart om hvor på tabellen… Les mer »

The post Premier League – topplagene vil handle stort appeared first on vargas12.com.

]]>
Zlatan har vært en viktig spiller for Manchester United denne sesongen, nå ute med langtidsskade. Svensken kan komme tilbake, men sjansen er dessverre større for at han ikke kommer tilbake – under Mourinhos ledelse. 

Chelsea, Manchester City, Arsenal, Tottenham og Liverpool vil alle bruke mye penger i sommer. Mye avhenger åpenbart om hvor på tabellen man havner til slutt. Vi tror fortsatt at Chelsea vinner denne sesongen. Tottenham, Liverpool og Manchester City tar de tre neste plassene, kanskje også i nevnte rekkefølge.

Les gjerne: Ingen ende på motgangen for David Moyes

   Pressing

g3Tography via Compfight 

Det gir Manchester United et lite problem, om de da ikke går hen og vinner Europa League og kvalifiserer seg til viktige Champions League, bakveien.

Skjønt, vi har tatt feil før, og kan gjøre det igjen.

Manchester United, til tross for en rekke skader på sentrale spillere, kan ta igjen Manchester City, så lenge det skiller kun ett skarve poeng mellom naboene, og at City har fått en betydelig formsvikt. Sky Blues ble slått ut av FA-Cupens semifinale av Arsenal nylig.

Torsdag 27. april møtes Pep og José i det som trygt må kalles en svært viktig kamp. City hjemme. Storkamp!

Chelsea kan vinne the double, ligaen og FA-Cupen, men de kan stå uten trofé når vi summerer opp for inneværende sesong. Noe forteller oss at ligaen er utvilsomt viktigst for Antonio Conte og hans arbeidsgiver Roman Abramovich. Det er ventet at italieneren får åpent sjekkhefte, uansett slutt-plassering, noe som lett kan endte med kjøp opp mot £150 millioner.

Siden det fortsatt er i det blå, hvem som vinner hva og hvem som tar de viktigste plassene på tabellen, nøyer vi oss med å gi dere det aller siste på ryktebørsen.

Det er fortsatt noen uker igjen av sesongen, og overgangsvinduet åpner ikke før 1. juli.

Spillere og klubber bruker tiden godt, sammen med sine agenter for å få i orden en større og bedre avtale for hverandre. Sommeren 2017 vil sannsynligvis være det overgangsvinduet som har størst beløp i totalpotten – når vinduet stenger 1. september.

Årsaken er det gjeve Premier League-trofeet, prisene på de beste spillerne og det faktum at klubbene er villige til å bruke usannsynlig mye penger, når de finner den spilleren de vil ha.

Les gjerne: Mendes & Fosun = Wolves-suksess?

Her er noe av de største ryktene vi mener det kan være verdt å nevne for den gemene hop, som har interesse for engelsk fotball generelt – eller ett lag spesielt.

 • Ivan Perisic har hatt en bra sesong for Inter, han er linket til halve den engelske toppligaen, nettopp av den grunn, men Chelsea og Manchester United nevnes oftest
 • Emil Forsberg er sterkt linket til Arsenal, men også Liverpool snuser på Leipzig-spilleren. Svensken har hatt en god sesong og skal være verdt mer enn £20 millioner
 • Gareth Bale er linket til Manchester United (igjen)
 • Eden Hazard og Diego Costa er linket vekk fra Stamford Bridge, belgieren til Real Madrid og spanjolen til Kina. Men se ikke bort fra at begge blir værende i Chelsea
 • Douglas Costa, er linket til Liverpool, Juventus og Tottenham. Bayern München-vingen føler seg ille til mote i Tyskland pga manglende kontraktsforhandlinger
 • Christian Eriksen har hatt en bra sesong for Spurs, så bra at ryktene forteller at Barcelona har fått opp øynene for dansken, og at Michael Laudrup skal være involvert i “forhandlingene”
 • Sanches går en usikker framtid i Arsenal, flaks at Manchester City skal være interessert i å hente ham, Kyle Walker er en annen Premier League-spiller på blokka til Pep Guardiola
 • Alvaro Morata er et av de store navnene som bør voktes godt i sommer – Manchester United ser på ham som den perfekte erstatter for Zlatan, om svensken ikke kommer tilbake, men også Chelsea har spanjolen i kikkerten
 • Luke Shaw, utskjelt den ene dagen, spiller som en stjerne den andre, kan få mer spilletid hos Tottenham enn Manchester United
 • Dele Alli, nylig kåret til årets unge spiller (21), slik Tottenham har det for vane å få denne viktige utmerkelsen, vil være et yndet objekt for de største og rikeste, men unggutten kan fort bli værende på White Hart Line

Store, lille N’Golo Kanté ble som ventet kåret til årets spiller i Premier League. En av grunnene til at Leicester vant sensasjonelt forrige sesong, og en av grunnene til at Chelsea vinner denne sesongen. En spiller som har funnet seg til rette i London og som ganske sikkert blir værende, til tross for rykter om gigant-bud fra Spania eller Kina.

Fra sesongslutt og helt til overgangsvinduet stenger, vil Vargas12.com, nok engang overvåke overgangsvinduet for våre lesere. Her kommer alle store og mindre viktige nyheter fra ball-øya. Alt fra overganger, ryktebørs og annet trivia vi mener du fortjener å vite. Alt du behøver å gjøre, er å følge oss på Facebook, for bli oppdatert.

Vi skriver for deg!

 

Vargas

The post Premier League – topplagene vil handle stort appeared first on vargas12.com.

]]>
0
vargas12 http://vargas12.com/ <![CDATA[Nordmenn uten regler]]> http://www.vargas12.com/?p=33395 2017-04-24T12:50:48Z 2017-04-24T12:50:48Z Hun legger hodet på blokka igjen, den finske journalisten, som elsker å “hate” nordmenn. Sanna Sarromaa, kommer med nytt angrep på innbyggerne i landet som hun selv har bodd i, i en årrekke. Forskjellen fra tidligere er åpenbar, for denne gangen treffer forfatteren, kvinneaktivisten og ultra-feministen spikeren på hodet – perfekt. Les gjerne: Sarromaa slakter nordmenn… Les mer »

The post Nordmenn uten regler appeared first on vargas12.com.

]]>
Hun legger hodet på blokka igjen, den finske journalisten, som elsker å “hate” nordmenn. Sanna Sarromaa, kommer med nytt angrep på innbyggerne i landet som hun selv har bodd i, i en årrekke.

Forskjellen fra tidligere er åpenbar, for denne gangen treffer forfatteren, kvinneaktivisten og ultra-feministen spikeren på hodet – perfekt.

Les gjerne: Sarromaa slakter nordmenn i Syden som Harry

Hun har helt rett i sitt innlegg som er på trykk i VG.no, der hun påstår at nordmenn er anarkister, alle som én. Kanskje farlig å generalisere så voldsomt, men se hva det betyr da: Anarkisme: å regjere, lede.

Vi, nordmenn, bestemmer, i Norge. Punktum. Og vi er veldig raske med å fremheve det faktum, at vi finner oss ikke i å bli pillet på nesen av utlendinger, svensker eller andre som ikke har noe her å gjøre.

Vi vil ha landet vårt i fred!

Slik er det mange nordmenn som tenker og ytrer. Dessverre. Sarromaa, som har denne overraskende evnen til å få sine tekster spredt i Norges største medium, har helt rett. Nordmenn hater å bli irettesatt og bryter regler så sant det er mulig. Ikke alle kanskje, men veldig mange mener at regler ikke er til for dem – bare alle andre.

Sanna Saaromaa (Foto: Faksimile VG Helg)

Her er det bare å passe seg, for vi kommer med eksempler i fleng. Badebukse-dusjing f.eks. Det MÅ være et norsk fenomen. Redd for å vise fram tissefanten?

Du ser det over alt i fellesdusjen på badeland, på hoteller hvor de har fellesdusj, eller på badeanlegg hvor små og store bør og skal vaske seg skikkelig før de entrer bassenget. Allmennkunnskap som de fleste bør vite om nå: Man dusjer naken for å få vasket seg skikkelig. Her kommer fler eksempler.

Når hadde du på deg de blå posene på bena, de ved inngangsdøren på lege- eller tannlegekontoret sist? De ligger der for en grunn skjønner du. Sist gang du var på kafé, gikk du fra asjett, glass og bestikk – enda du vet at det vanlig høflighet å rydde etter seg. Parkerer ikke på handikap-parkering du? Neida!

Visste du forresten at forliksrådet, avlastet rettsvesenet med nær 80.000 saker i 2016?

Åtti tusen saker! Om alt fra bagateller om hekker som var for høye til musikk som spilles for høyt – etter legge tid. Om saker, ofte bagateller, som nordmenn krangler om, som måtte avgjøres av forliksrådet. Skremmende.

Sarromaa har doktorgrad i sosiologi, men kan irritere på seg gråstein for det. Ikke fordi hun nødvendigvis har sterke meninger eller får tekstene sine på trykk, der alle vil ha tekstene sine på trykk, men hun sparker oss nordmenn der det merkes som best. Rett i ballene, slik at vi ser stjerner, glitter og annen julepynt for flere hundre kroner. Hver gang!

Les gjerne: Fete hvite menn som pusher femti!

Nordmenn eier jo ikke skam i livet. Kjerringer, norske sådan, klager på maten på restaurant, nesten hver gang, uten at det er noe feil på den, men for å få mer valuta for pengene, de klager ofte på drikken også – etter at halve glasset er drukket opp, ifølge kelnere vi kjenner godt. Vi orker ikke engang gå inn på alle klagene man får i klesforretninger, fra frekke, middelaldrende kvinner – først og fremst.

Kan vi nordmenn unngå å betale for varer og tjenester, går vi nesten over lik for å lykkes.

Kvinner er ofte verre enn menn også her. Kø-kultur, hva er det? Moral? Den har jeg ikke sett. Nordmenn parker feil og ulovlig for mange millioner kroner i året, vi stjeler for milliarder og hater alle som ikke heter Olsen eller Hansen.

Flytter nye naboer inn ved siden av, og det viser seg at familien kommer fra utlandet ett sted, fra Bergen, Israel eller, Gud forby, Afghanistan, så er det bare å begynne på nabovarsel-sankingen. Her skal det ikke inn noen “flyktninger” nei! Sikkert terrorister tenker man, og sier det gjerne høyt.

Sanna Sarromaa, denne frekke, finske tøsen, som kommer her og ypper til trøbbel kan vel reise tilbake til innsjøene sine i Finland, om alt er så ille her i vakre Norge, tenker du sikkert. Nordmenn protesterer mot absolutt alt, sier rødstrømpen, bosatt på selveste Lillehammer, vårt nasjonale lille lønnkammer, at hun tør. Men, hun har altså helt rett.

Hun påstår, godeste Sarromaa, ifølge VG, men ikke alene denne gang, men etter samtaler med en professor, som har jobbet med studenter i en rekke forskjellige land – at norske studenter er i særklasse verst, i å klage på karakterene de får. Kjenner du deg igjen?

Samhold og fellesskap, som vi nordmenn ynder å berope oss retten til og er tilhengere av, men som i realiteten ikke har så mye med oss å gjøre i det hele tatt. Vi er bortskjemte, late, fetere og fetere og vi forbeholder retten til å ikke akseptere verken regler eller lover. Om vi kan slippe. Anarkister, hele gjengen!

Sanna Sarromaa, din irriterende bitch, takk for at du setter oss på plass!

 

Vargas

The post Nordmenn uten regler appeared first on vargas12.com.

]]>
1
vargas12 http://vargas12.com/ <![CDATA[Trener du riktig?]]> http://www.vargas12.com/?p=33391 2017-04-23T10:02:02Z 2017-04-23T10:02:00Z De fleste vet at det er snart å trene, for å holde kroppen i form og for å holde en for tidlig død, på en armlengdes avstand og gå en behagelig alderdom i møte. Trener du derimot feil, kan det gjøre stor skade, så alvorlig at du får varige mén. Er du allerede en grinete,… Les mer »

The post Trener du riktig? appeared first on vargas12.com.

]]>
De fleste vet at det er snart å trene, for å holde kroppen i form og for å holde en for tidlig død, på en armlengdes avstand og gå en behagelig alderdom i møte.

Trener du derimot feil, kan det gjøre stor skade, så alvorlig at du får varige mén.

Er du allerede en grinete, negativ vriompeis er det mye som taler for at du ikke blir så gammel som du gjerne skulle ønske. Mest for de at du har gjort det til en uvane å se problemer framfor utfordringer som faktisk kan løses.

Dreamer

licornenoir via Compfight 

 Ingen dør av å eldes, men jo eldre du blir, jo mer utsatt blir du for sykdom. Som regel er det én eller flere sykdomstilstander som gjør at du til slutt dør. Slik er livet for oss alle. Trener du derimot riktig, regelmessig og ofte nok – vil du sannsynligvis leve betydelig lenger enn om du lar være.

Skal du bli gammel og klok, bør du tenke på to ting på veien. Hva du spiser og hvor mye du beveger deg, har nemlig en direkte påvirkning på din dødsdag. Selvsagt kan du og jeg dø av andre ting underveis, men er vi heldige og blir gamle, vil hvordan vi har levd være med på fasitsvaret når vår tid kommer.

Spiser du klokt og riktig over tid, trener regelmessig og avstår fra alkohol og nikotinholdige substanser, vil du ha gode odds. Kjedelig, men sant. Dessverre.

Hva du liker å gjøre hva trening angår, skal du gjøre ofte. Om svette treningslokaler byr deg mot, bør du aldri gå dit. Liker du å svømme så svøm. Liker du å padle så invester i en kano. Er fjellklatring i din gate, så kjøp et solid tau og håpe på at det holder deg. Poenget er; du skal bruke tid på det du liker å gjøre av alle fysiske aktiviteter, stryk alt du ikke liker.

Det høres kanskje enkelt ut, men det virker faktisk. Du vil heller glede deg til å trene fordi du gjøre noe du ser fram til, i stedet for å grue deg til å løpe seks kilometer på den samme tredemølla du har løpt på annenhver dag i tre år.

Når du endelig har bestemt deg for hvilken type aktiviteter eller treningsmetode som er riktig for deg, bør du ha gjennomgått et treningsprogram med kunnskapsrike veiledere. Og ikke nødvendigvis en dyr PT som står over deg og freser.

Setter du opp en ukeplan, med positive aktiviteter som du vet du ser fram til å drive med, ber med deg en livsglad og treningsvillig venn eller venninne, kan neste trening bli en fest. Setter du deg delmål og tenker positive tanker på veien, vil du lykkes. Husk også hvor viktige det er med ekte og god belønning.

Elsker du f.eks softis, skal du unne deg én etter en uke med vellykket trening. Velfortjent.

 

Vargas

The post Trener du riktig? appeared first on vargas12.com.

]]>
0
vargas12 http://vargas12.com/ <![CDATA[Livsledsager? Slik gjør du det!]]> http://www.vargas12.com/?p=33385 2017-04-22T15:01:47Z 2017-04-22T15:01:46Z Du må først vite hva du ønsker i livet ditt, om du skal gå etter drømmeprinsen, eller ei dame som kan erstatte de syslene moren din – så langt har utført for deg. Skal du kanskje ha en kjæreste, som du skal dele resten av livet med – bør du gå nøy til verks. Kanskje… Les mer »

The post Livsledsager? Slik gjør du det! appeared first on vargas12.com.

]]>
Du må først vite hva du ønsker i livet ditt, om du skal gå etter drømmeprinsen, eller ei dame som kan erstatte de syslene moren din – så langt har utført for deg.

Skal du kanskje ha en kjæreste, som du skal dele resten av livet med – bør du gå nøy til verks. Kanskje gjør deg mest mulig attraktiv, for den som skal inn i livet ditt?

Begynn med å senke kravene til den du vil dele pute med i årene som kommer, da øker nemlig sjansene for at du finner én å elske, og en som elsker deg betingelsesløst tilbake. Det er jo det som er ekte kjærlighet.

Les gjerne: Singel? Slik får du deg kjæreste!

Er du midt i livet, med et par mislykkede ekteskap bak deg, og ønsker derfor en trygg havn å seile inn i som voksen med “noe erfaring” fra å leve i forhold? Da vet du veldig mye mer, enn den som skal inn i sin aller første alvorlige affære. Trøst deg med at det ikke finnes noe fasitsvar på hvordan dette løses eller gjøres.

 Hong Kong Love

Ross Pollack via Compfight 

Hvordan kan man vite at man finner den rette? Det gjør du aldri, dessverre.

Du må forsøke og feile, prøve igjen og håpe det går bedre neste gang, om du feiler. Ved å leve får man erfaring, det er derfor lett å tro at man vet, ved å bli stormende forelsket og tro det varer evig. For det gjør man den aller første og kanskje andre gang. Etterhvert finner man ut at det går over, sakte, men sikkert.

Denne forelskelsen rus som ikke kan sammenlignes med noe annet.

Forholdet kan åpenbart vare, til langt inn i evigheten, men da er det ikke lenger som et forelsket par, men som kjærester som elsker hverandre på godt og vondt – det er nemlig det som er selve essensen i et vellykket forhold, at det bare varer og varer.

Les gjerne: Sjekking – Sliter du? Her er fasiten!

For at du skal lykkes med å finne den rette, anbefaler vi deg å legge ned litt jobb i en skikkelig profil, på en profesjonell nettside som tar deg som bruker og kunde på alvor, en nettside med erfaring og profesjonelle operatører.

Ditt liv er for kort til å kastes bort i ensomhet og lengsler, særlig når den som venter på deg, sitter ett eller annet sted i verden – og venter på nettopp deg.

Vargas12.com har skrevet hundrevis av blogginnlegg gjennom syv år, om kjærlighet og relasjoner mellom mennesker, på jakt etter noen å dele livet med – på tvers av kjønn og religion. Ikke fordi vi tror vi vet så mye om det, men fordi vi er så opptatt av at kjærligheten, den sterke kraften i ett hvert menneske, skal blomstre og deles med en annen. En kjæreste, elsker, partner eller ektefelle.

Det finnes én eller annen for deg der ute. Lover!

 

Vargas

The post Livsledsager? Slik gjør du det! appeared first on vargas12.com.

]]>
0
vargas12 http://vargas12.com/ <![CDATA[Ingen ende på motgangen for David Moyes]]> http://www.vargas12.com/?p=33374 2017-04-20T18:12:16Z 2017-04-20T18:12:16Z For fem år siden ble David Moyes ansett som en av de mest lovende managerne i engelsk fotball. Skotten hadde ført Everton til flere plasseringer på øvre halvdel, og han ble spådd en lysende framtid av de fleste fotballekspertene. Denne spådommen så ut til å gå i oppfyllelse når han ble håndplukket som erstatteren til… Les mer »

The post Ingen ende på motgangen for David Moyes appeared first on vargas12.com.

]]>
For fem år siden ble David Moyes ansett som en av de mest lovende managerne i engelsk fotball. Skotten hadde ført Everton til flere plasseringer på øvre halvdel, og han ble spådd en lysende framtid av de fleste fotballekspertene.

Denne spådommen så ut til å gå i oppfyllelse når han ble håndplukket som erstatteren til selveste Alex Ferguson på Old Trafford. Som de fleste vet, gikk ikke dette helt etter planen, og Moyes måtte ta hatten å gå før han fikk fullført sesongen. Deretter fulgte et lignende opphold i spanske Sociedad, før han ble hentet til Sunderland foran årets sesong for å ta erstatte Sam Allardyce.

Alt håp virker å være ute

Sesongen har dessverre forløpt som forventet for Sunderland. Laget har flørtet med nedrykk i flere år på rad, og de fleste nettselskapene som setter fotball odds er nå enige om at Black Cats blir å finne i Championship kommende sesong. Uavgjortresultatet mot West Ham var et steg i riktig retning, men med seks kamper igjen å spille er det hele ni poeng opp til Hull på trygg plass.

Moyes har uttalt at han ikke har gitt opp, men det krever et mirakel på størrelse med Houdini for å unngå spill i Championship i august. Dette illustreres ved at de fleste spillselskapene på nett tilbyr odds fra 1,01 på at Sunderland må forlate Premier League etter ni sesonger. I tillegg er fansen stadig mer misfornøyd, men det virker som skotten ikke har tenkt å gi seg med det første. Det blir allikevel spennende å se om skotten må takke for seg etter sesongen.

Foto:  Dan Farrimond

De siste årenes resultater har nok gjort at David Moyes lengter tilbake til glansdagene i Everton.

 Kan Moyes bli sittende?

Sunderlands eier, Ellis Short, har tidligere ikke nølt med å avskjedige managere, noe som nok har reddet Sunderland fra nedrykk i tidligere sesonger. Denne sesongen virker det derimot som han har mistet interessen totalt, og at han er fornøyd med at Moyes får bygge et nytt lag i Championship. Det kan derimot bli svært vanskelig å rykke opp igjen på første forsøk. Både Aston Villa og Norwich har bevist i årets sesong at Championship er en tøff liga, og det er derfor viktig at Sunderlands spillere er i stand til å omstille seg til en langt mer krevende fysisk liga. Moyes må også vinne tilbake fansen, som i det siste høylytt har krevd at han fjernes fra sjefsstolen.

Forutsetningene endres

Det er allerede klart at flere av de best betalte stjernene kommer til å forsvinne ut porten på Stadium of Light. Stjernespissen Jermain Defoe er en av de få spillerne som har innfridd denne sesongen, men han har en klausul i kontrakten som gjør at han kan forlate klubben gratis ved et eventuelt nedrykk. Defoes avgang behøver allikevel ikke å bety så mye på lang sikt. Han begynner allerede å trekke på årene, og det kan være fornuftig å bygge opp et nytt lag rundt spillere med Championship-erfaring.

Neste års Championship blir beintøff

Moyes er selvsagt også klar over at neste sesong ikke blir en dans på roser. Aston Villa og Norwich er garantert ute etter å revansjere den svake innsatsen denne sesongen, og i tillegg kommer mellomstore klubber som Sheffield United og Derby til å hevde seg. Nøkkelen for Moyes ligger derfor i å finne spillere som er motivert til å spille for både ham og klubben. I tillegg må eier-situasjonen bli avklart så raskt som mulig, sånn at nye spillere kan hentes inn før sesongen starter igjen.

 

Vargas

The post Ingen ende på motgangen for David Moyes appeared first on vargas12.com.

]]>
1
vargas12 http://vargas12.com/ <![CDATA[Unike tilnærminger i det norske markedet]]> http://www.vargas12.com/?p=33363 2017-04-26T09:01:52Z 2017-04-20T13:34:14Z Du som lever på kanten av stupet, du som elsker spenning, opplevelser og adrenalinet som herjer i kroppen – eller du som tar alle forhåndsregler før du setter bena ut av senga om morgenen, har én ting til felles: Dere søker ny opplevelser, bare på helt forskjellig måte.  Velger du å sette noen grunker på… Les mer »

The post Unike tilnærminger i det norske markedet appeared first on vargas12.com.

]]>
Du som lever på kanten av stupet, du som elsker spenning, opplevelser og adrenalinet som herjer i kroppen – eller du som tar alle forhåndsregler før du setter bena ut av senga om morgenen, har én ting til felles: Dere søker ny opplevelser, bare på helt forskjellig måte. 

Velger du å sette noen grunker på hest, på hund (forbudt i Europa) eller skilpadder (tillatt i Europa) eller du kanskje forsøker å vinne den helt store potten i poker, med kompisene ( må ha tillatelse fra Lotteritilsynet) – så er det altså spenningen som gjelder.

Spenning kan være så mangt, ofte forskjellig fra hvem du spør.

Velger du å spille online, gjerne uten ekte penger først, for å bli kjent med alle tilbudene som florer på nettet, er det nettopp her vinnersjansene er størst. Hos denne siden som gjør nettcasino anmeldelser får du alt du trenger på et sted. Mer trenger du ikke for å opprettholde spenningsnivået, når du måtte ønske det.

Lamborghini Mansory Huracán LP610-4

Instagram: R_Simmerman via Compfight 

Fordelen med å ha en profesjonell aktør å forholde seg til, med en hel haug med forskjellige tilbud, er at du som kunde får øve eller trene på det du liker aller best, spille så ofte og lenge du vil for å bli best mulig i det du liker best. Videopoker, Blackjack, casino, odds, rulett eller spinns. Når du har funnet den riktige siden som du trives best hos, kan du sette inn et ønsket valgt beløp og kjenne blodet bruse. Premiene er formidable og sjansene for å gjøre seg styrtrik – står ikke tilbake for noen.

Du bør alltid tenke over hvor mye du har råd til å tape når du setter innsatsen. Noen nordmenn havner i problemer ved å spille for ofte og for mye. Derfor anbefaler vi å lese alle gode råd på disse nettsidene, slik at du er best mulig skjerpet mot spill-avhengighet.

På disse sidene vi anbefaler, er det utelukkende profesjonelle aktører som alltid betaler ut riktig premiebeløp, til riktig vinner. På grunn av strenge krav for å bli akseptert som en seriøs leverandør av slike tjenester på nett, vil de uærlige aktørene bli silt ut av fagfolk på området, som alltid overvåker sidene, slik at du som spiller skal føle deg trygg. Alltid.

Du som gruer deg for å vende føttene ut av bingen hver morgen, ser på trygghet som viktigst av alt. Da bør du utvilsomt velge de tryggeste og mest ettertraktede muligheten på nettet. Med norske menyer og brukerportaler, vil du alltid lett navigere fram til de riktige sidene.

NorskCasino.com er en ledende leverandør av korrekt informasjon om online casino og kasinospill i Norge. Primært med spillisens fra EU. Det betyr at du som aktør og spiller på disse nettsidene er i trygge hender. Du kan lese deg fram til alle spørsmål i alle menyer, som alltid er tilgjengelig på norsk.

Til deg som lever på knivseggen, som lever og ånder for action og trykk i hverdagen – spesielt til deg som jakter de helt store premiene. Vit at det kan ta tid før du oppnår drømmen, kanskje når du den heller aldri, men tør du ikke satse, kan du ikke forvente å vinne.

Bruk hodet – spill med fornuft, men ikke la deg lure av storkjefta kompiser som skryter over å være best når det gjelder. Bli den beste utgaven av deg selv, ved å glede deg over både små og store gleder i livet.

Det vinner du mest på!

 

Vargas

The post Unike tilnærminger i det norske markedet appeared first on vargas12.com.

]]>
0
vargas12 http://vargas12.com/ <![CDATA[Mat på P!]]> http://www.vargas12.com/?p=33360 2017-04-20T12:19:54Z 2017-04-20T12:19:53Z Du er som folk flest, liker pølser, pasta, pizza, “påm fri” og annet digg som egentlig kategoriseres som “jønk” altså søppel-mat, men som med enkle grep, slett ikke er så ille? Les gjerne: Maten som får gjestene tilbake Vel, om du bruker litt tid på å tilberede disse godsakene – på en fornuftigere og sunnere… Les mer »

The post Mat på P! appeared first on vargas12.com.

]]>
Du er som folk flest, liker pølser, pasta, pizza, “påm fri” og annet digg som egentlig kategoriseres som “jønk” altså søppel-mat, men som med enkle grep, slett ikke er så ille?

Les gjerne: Maten som får gjestene tilbake

Vel, om du bruker litt tid på å tilberede disse godsakene – på en fornuftigere og sunnere måte, vil du se at det ikke er så ille som mange som skal ha det til. Det usunne fettet, sukkerinnholdet og de raske karbohydratene endres, med enkle grep.

Dersom alle norske husstander byttet ut bare én kjøttmiddag i uka med en vegetarmiddag, vil det bidra til at klimautslippene fra matproduksjonen reduseres med 855 000 tonn i året

Fra boken “Kjøttfrie dager”

Mat som begynner på bokstaven P, gir uante muligheter. For noen år siden, gikk matekspert, helseguru og Lavkarbo-guden Fedon Lindberg langt i å advare foreldre, som var så uansvarlige å gi barna sine mat som begynte på nettopp bokstaven P. Og siktet åpenbart til pølser, pasta, pizza og dets like. I utgangspunktet en riktig formaning, men som sagt – det er mulig å gjøre dette til en fest selv barna elsker, uten at det nødvendigvis er usunt.

Pizza at Hotel Trinity Sapporo, Hokkaido

David McKelvey via Compfight 

La oss se på mulighetene for mat på P, som du trygt kan servere til liten og stor gjennom våren og sommeren 2017. Uansett hva du serverer, skal mengende man spiser stå i stil med hvor mye man faktisk behøver. Overspising er en av hovedårsakene til overvekt.

Pølser er noe av den mest utskjelte maten som finnes, fordi de ofte inneholder store mengder fett, blandingsfarse og stivelse vi ikke bør spise for mye av. Massen stappes i en plast- eller natur tarm, kokes, røkes eller spekes. Pølser kan også spises kalde.

For å gjøre pølsene sunnere bør man øke kjøtt-mengden, og senke innholdet av salt og det usunne fettet. Noen pølsemakere bruker is og vann når de skal produsere grove pølser for å gjøre de sunnere.

De færreste velger å lage pølsene selv, men det er slett ikke umulig. Velger du ferdige pølser i butikken, kan du glede deg over at de fleste produsentene, med respekt for seg selv – alltid har ett eller flere alternativer som er langt sunnere enn de andre.

Pizza må ikke være en vegetar-utgave for å være sunn. Man kan velge alt hva hjertet begjærer på sin hjemmelagde pizzadeig, men plukker du ingredienser fra havet, er du sikker på en sunnere utgave enn masse fet pepperoni eller kjøttdeig som ofte inneholder mye fett. Bruk gjerne reker, blåskjell, ansjos eller røkt laks. Sært, men utrolig smakfullt. Baker du pizzabunnen med grovt mel, kan du selvsagt spise denne pizzaen med god samvittighet.

Skal du ha en perfekt pizza, anbefaler vi Jan Varødens “Pizza Parma” med, skinke, pinjekjerner og olivenolje, enklere og bedre blir det neppe. Skal du ta den helt ut og velge vegetar, anbefaler vi: Å bruke det du har for hånden, helst grov pizzabunn, grill squashen, auberginen, kutt litt løk, dryss over med oliven. Stek pizzaen (til 1 person) i stekepanne. Velger du å ha på ost først, og grønnsaker oppå, som er raskt vendt i litt raps olje, slipper du at disse blir dvaske og våte. Del små-tomater i to og hell over. krydre med oregano, litt salt og pepper. Snadder, men pass deg for at ikke alt blir brent.

Les gjerne: Maten som forlenger livet ditt

Pasta, eller spagettier og blir vår favoritt, alltid. Også her finnes det uante muligheter.

Dropper du eksempelvis baconet i Pasta Carbonara, blir den sunnere, men ikke lenger det samme. Også Pasta Tagliatelle kommer med en dose fløte som hører til i retten, men som bør få være der, om det er den retten du skal tilberede. Vår utvalgte pasta heter noe så enkelt som Spagetti Bolognese og er basert på Eivind Hellstrøms anbefaling. Bedre blir det ikke. Punktum.

Karbonadedeig, knuste tomater, gulrot, stangselleri, hvitvin, kjøttkraft, hvitløk, bacon, fersk pasta, laurbærblad, timian, oregano, salt og pepper, løk, stjerneanis og olivenolje. Helt enkle og vanlige ingredienser, men sammen – en uslåelig kombinasjon. Dryss over parmesan og fersk basilikum før servering.

Her kan du trygt velge å erstatte bacon, men magrere kjøtt, kutte ut vinen, med eplesaft og finne andre alternativer for parmesan osv. Men da kan vi ikke garantere for at dette er det beste du har smakt noen gang heller. Følger du oppskriften slavisk, og lar kasserollen stå på svak varme et par timer, vil denne retten bli enda bedre dagen etter (da bør du koke ny, fersk spagetti, selvsagt.)

Uansett hva du velger å spise, velg sunt ofte, men skei ut med jevne mellomrom, det har du faktisk godt av. Husk å bruke tid på gjestene, foran å være for lenge på kjøkkenet, når du er vert.

Siden vi nevner karbohydrater i vårt innlegg, legger vi ved denne linken, for at du skal forstå forskjellen på raske- og trege karbohydrater. De som trener og er i stor aktivitet f.eks. skal gjerne ha raske karbohydrater, for å få best effekt av treningen og restitueres etterpå.

Velbekomme!

 

Vargas

The post Mat på P! appeared first on vargas12.com.

]]>
0
vargas12 http://vargas12.com/ <![CDATA[Rumpetrenden i endring]]> http://www.vargas12.com/?p=33355 2017-04-19T20:29:31Z 2017-04-19T20:29:31Z Norske unge jenter vil nå ha større rumpe, fordi forbildene deres viser fram sin bakdel i sosiale medier og jo større jo bedre ser det ut til. Både norske og utenlandske kjendiser blir fulgt nøye av norske kvinner. Trendsetterne vet hva de driver med og publiserer bilder av seg selv, over alt – hele tiden.… Les mer »

The post Rumpetrenden i endring appeared first on vargas12.com.

]]>
Norske unge jenter vil nå ha større rumpe, fordi forbildene deres viser fram sin bakdel i sosiale medier og jo større jo bedre ser det ut til.

Både norske og utenlandske kjendiser blir fulgt nøye av norske kvinner. Trendsetterne vet hva de driver med og publiserer bilder av seg selv, over alt – hele tiden. Klart norske jenter blir påvirket av slikt.

For få år siden, var det mer populært å være så tynn som mulig, men denne trenden, om hvordan man aller helst bør se ut, er i endring hele tiden. Nå er det frodige, veltrente og Kim Kardashian og hennes like, som gjelder som ideal.

Trenden for tiden, gir rom får å være stor og frodig. Deler av motebransjen må få noe av æren, fordi plus size modellene har fått et langt større innpass og aksept i bransjen, enn tidligere.

Les gjerne: Stor rumpe og du er pop 

Kim Kardashian stort rumpe-ikon Foto: Getty

Menn har sett på kvinner i uminnelige tider. Kvinner har sett på menn også, men det er kvinnenes utseende som ofte er viktig når trendene settes. En kvinne som er fornøyd med eget utseende og tør å si det, er sjeldent å høre. Derfor er menns mening og ytring om hva som er sexy av stor betydning. Også for kvinner.

Mange menn tror alle kvinner ønsker å være sexy for dem, det er feil. Kvinner ønsker å utkonkurrere andre kvinner, og pynter seg derfor like mye for å bli sett – av kvinner.

Tykk eller smal, frodig eller tynn, lav eller høy? Hvordan du føler deg, er selvsagt viktigst for ditt eget selvbilde, hva andre mener skal og bør være av langt mindre betydning. Men vi er mennesker med følelser, vi liker komplimenter, vi liker like og å bli likt. Selvsagt betyr det mye å se bra ut, en frodig sexy rumpe får utvilsomt oppmerksomhet, fra kvinner og menn.

Les gjerne: Rumpa som får alle menn til å snu seg … 

Trendene er også merkbare i helsestudioene, der kvinner kommer for å få råd og veiledning på hvordan rumpa skal trenes for å bli større, mer spenstig og se bedre ut. Da skal man nemlig ikke trene bare rumpemusklene, men store deler av kroppen.

Har du en naturlig, frodig rumpe, er du altså mer populær enn noen gang, har du en mindre rumpe, men ønsker en større og frodigere, er det altså håp for deg også. Men som sagt, det aller viktigste – er hvordan du ser på deg selv og at du er fornøyd.

Å være sexy, er som kjent en følelse du selv kan styre.

 

Vargas

The post Rumpetrenden i endring appeared first on vargas12.com.

]]>
0
vargas12 http://vargas12.com/ <![CDATA[Vold – lar du deg bli mishandlet?]]> http://www.vargas12.com/?p=33353 2017-04-19T06:56:03Z 2017-04-19T06:56:03Z Vold i nære relasjoner øker i Norge. Så mange som to tredjedeler av alle anmeldte saker, ble henlagt av politiet i fjor, av ulike årsaker. Les gjerne: Brutal vold i nære relasjoner! Du har kanskje ingen mulighet til å slippe unna, når ikke engang samfunnet kan hjelpe deg. Det første slaget, glemmer du aldri. Forelskelsen var vidunderlig,… Les mer »

The post Vold – lar du deg bli mishandlet? appeared first on vargas12.com.

]]>
Vold i nære relasjoner øker i Norge. Så mange som to tredjedeler av alle anmeldte saker, ble henlagt av politiet i fjor, av ulike årsaker.

Les gjerne: Brutal vold i nære relasjoner!

Du har kanskje ingen mulighet til å slippe unna, når ikke engang samfunnet kan hjelpe deg. Det første slaget, glemmer du aldri. Forelskelsen var vidunderlig, du hadde funnet den rette, alt var perfekt. Før det første slaget.

Det er en grunnleggende menneskerett å leve et liv uten vold eller frykt for vold. Vold i nære relasjoner er ingen privatsak, men et samfunnsansvar.

Hvor Lite Skal Du Finne Deg i?

Beautiful girl with macbook pro in a bedCreative Commons License perzon seo via Compfight

Om du lar deg mishandle av din partner, enten fysisk eller psykisk, husk det kan gå helt galt. Dessverre er det noen kvinner som blir drept av sin samboer eller ektefelle i Norge, hvert år.

Er du villig til å ta sjansen på at det kan bli deg, neste gang?

I noen tilfeller går det så langt at frustrerte og sjalu ektefeller eller partnere tar livet av kvinnen han elsker, barna og deretter seg selv. Massedrap har skjedd i Norge, du bør ikke utfordre skjebnen ved å bli værende i et voldelig forhold. Du må vekk. Nå!

Vold i nære relasjoner kan være flere alvorlige typer overgrep som rammer en person som lever i et forhold, her er en oversikt:

 • Materiell: Kasting av gjenstander, knusing av glass, slag i vegger og dører o.l
 • Seksuell: Trussel om voldtekt, seksuelle overgrep
 • Fysisk: Slag, spark, lugging, dytting, isolering og frihetsberøvelse, kvelertak
 • Psykisk: Bruk av ord, stemme bruk, trusler, krenkelser og nedverdigelse
 • Økonomisk: Den ene kontrollerer den andres pengebruk, og fratas kort og kontanter

Noen ganger kan det være for sent å oppdage at man faktisk bor sammen med en person som har psykopatiske tendenser. Forholdet som begynte så bra, endret seg så snart dere fikk samme adresse. Han eller hun begynte å styre livet ditt, kranglingen ble fysisk, du ble truet og plutselig føler du at forholdet er en byrde mer enn til glede.

Hva gjør du da? Når du oppdager at du lever med en psykopat?

Dessverre er det vanskelig å komme seg vekk fra en man har levd med på godt og vondt, kanskje gjennom flere år. Det er flere grunner til at det ofte tar tid å komme seg unna. Man har todelte følelser i mange tilfeller. Man bestemmer seg for å gå, fordi man blir utsatt for én eller flere voldelige aspekter fra en partner man faktisk elsker, på tross av smertene.

I noen tilfeller går det så langt at man med fare for eget liv, blir værende i forholdet, til tross for gjentatte advarsler om å gjøre det slutt. Noen blir, fordi de rett og slett ikke tør å ende forholdet til den voldelige partneren.

Les gjerne: Partnerdrap – lever du farlig?

Ingen skal behøve å frykte sine nærmeste. Vold og trusler i nåværende og tidligere parforhold, eller mellom nære familiemedlemmer, er en stor belastning for dem det gjelder. Vold i nære relasjoner er et samfunnsproblem og ikke en privatsak. Du skal være trygg på at dette er saker politiet tar på alvor. Dessverre kan også din anmeldelse ende med henleggelse.

Lar du deg mishandle, bør du gå og søke profesjonell hjelp – før det er for sent. Hvordan du skal komme deg ut av helvete du lever i, finner du blant annet på veienut.no

 

Kilde: NRK.no

Vargas

The post Vold – lar du deg bli mishandlet? appeared first on vargas12.com.

]]>
0
vargas12 http://vargas12.com/ <![CDATA[Tiggerne – Lykkelandet med de rike bakmennene]]> http://www.vargas12.com/?p=33337 2017-04-18T22:07:04Z 2017-04-18T22:07:04Z NRK gjorde opptak i Bergen gjennom 24 måneder, og avdekket grums i Lykkelandet, hvor lite eller ingenting blir gjort for å stoppe de rike tiggerne. Norge har i årevis vært et eldorado for en rekke forskjellige kriminelle, som vet å utnytte tungrodd byråkrati og naive nordmenn. Rumenske tiggere er en av disse gruppene som står… Les mer »

The post Tiggerne – Lykkelandet med de rike bakmennene appeared first on vargas12.com.

]]>
NRK gjorde opptak i Bergen gjennom 24 måneder, og avdekket grums i Lykkelandet, hvor lite eller ingenting blir gjort for å stoppe de rike tiggerne.

Note: There is a poll embedded within this post, please visit the site to participate in this post's poll.

Norge har i årevis vært et eldorado for en rekke forskjellige kriminelle, som vet å utnytte tungrodd byråkrati og naive nordmenn. Rumenske tiggere er en av disse gruppene som står bak alvorlig vinningskriminalitet her i landet.

Politiet, med for få ressurser, kan lite eller ingenting gjøre. I Norges nest største bu, operer mer enn 140 personer, tiggere, rike unge menn, unge kvinner der salg av sex, narkotika og tigging står for de store inntektene – uten at det betales 1 krone i skatt.

Tiggerne i Bergen – organisert kriminalitet Foto: NRK.no

En nordmann som har jobbet og slitt, betalt sin skatt med glede i en mannsalder, forsøker å få hjelp av NAV etter lang tids sykdom, blir møtt med skuldertrekk og null forståelse. De rike kriminelle, med adresse i Norge, hever også mer enn tjue tusen kroner i dagpenger fra NAV – hver måned.

Kjenner du, det gjør noe med deg? Hvor er logikken og hvordan er det mulig?

Via Facebook og andre sosiale medier, skryter bakmennene av sin voldsomme rikdom, med bilder av bunker med sedler. For deretter å bli funnet ute blant alle andre innbyggere i f. eks Bergen, hvor de organiserer tiggerne, stjeler, selger dop, eller får lurt til seg penger på annet ulovlig vis.

NRKs journalister fatter interesse for én de velger å kalle Keiseren. På hans Facebook-side florerer det med bilder fra Bergen, fra helsestudio, med kjæreste og dyre mobiltelefoner. De hyller hverandre, og kaller seg spartanerne av Bergen.

NRK.no

De unge jentene i dette lukkede miljøet i Bergen, selger kroppene sine for penger, og gir disse til hallikene, de rike, unge skrythalsene som bestemmer alt i sitt nettverk. Samtlige NRK fant i sin undersøkelse, var rumenske kvinner.

Ofte er det de samme kvinnene, som tigger i sentrum og utenfor butikker på dagtid, som selger sex på kveldstid, men i andre klær. Bakmennene er de samme. For det handler ikke om pengene i koppen, tiggingen er nemlig bare et skalkeskjul for annen virksomhet – ofte salg av narkotika.

Kanskje bør man revurdere det, når man tenker på å gi en skjerv til en rumensk kvinne med tiggerkopp, vil du støtte opp om den organiserte kriminaliteten og gjøre bakmennene enda litt rikere?

Er det innafor? At tiggerne i Bergen og kanskje flere steder opererer på denne måten, der bakmennene blir styrtrike på salg av dop og vinningskriminalitet? Hvor de bruker vårt frie demokrati til sin egen forretningsreise til Lykkelandet, og skryter av det på Facebook? Er det virkelig ok?!

Her er link til Brennpunkt-opptaket, som har satt sinnene i kok på sosiale medier.

 

Kilde: NRK.no

Vargas

The post Tiggerne – Lykkelandet med de rike bakmennene appeared first on vargas12.com.

]]>
0
vargas12 http://vargas12.com/ <![CDATA[Paulo Dybala – merk deg navnet!]]> http://www.vargas12.com/?p=33332 2017-04-17T16:53:03Z 2017-04-17T15:05:01Z En av verdens mest spennende spillere på verdensmarkedet, Juventus’ egen lille juvel, senket Barcelona nylig, på egenhånd – i Champions League. Argentineren vil bli linket til alle større klubber i verden, også til England og Premier League i løpet av sommeren. Du bør merke deg navnet, først som sist. Et lag på ball-øya fikk faktisk… Les mer »

The post Paulo Dybala – merk deg navnet! appeared first on vargas12.com.

]]>
En av verdens mest spennende spillere på verdensmarkedet, Juventus’ egen lille juvel, senket Barcelona nylig, på egenhånd – i Champions League.

Argentineren vil bli linket til alle større klubber i verden, også til England og Premier League i løpet av sommeren. Du bør merke deg navnet, først som sist.

Et lag på ball-øya fikk faktisk muligheten til å kjøpe Dybala for ett par år siden.

 

Manchester Citys manager på den tiden, Manuel Pellegrini valgte heller Swanseas Wilfried Bony for £28 millioner. Nevnte Paulo Dybala kostet £30, men spilleren var kun 21 år den gang og et mer ukjent blad for mange, spilte bra for Palermo, men ble funnet for lett. Men Juventus hadde tro på ham og resten er historie. En eventyrlig historie.

Skal din favorittklubb signere den argentinske spissen i sommer, må de i følge Juventus betale mer enn £100 millioner, om det skulle bli aktuelt. Selvsagt er det lett å være etterpå-klok, siden vi nå kjenner historien til begge disse spillerne, hvor suksess-kurven har gått i hver sin retning.

Wilfried Bony sliter benken i Stoke i Premier League, mens Paulo Dybala spiller på de største scenene, i de viktigste kampene, i verdens største Cup-turnering, på et av de aller beste lagene i verden.

Paulo Dybala er spådd en fantastisk karriere, enda det ikke gir noen garanti å være blant de heteste navnene i verden, i en alder av 23 år, men det hjelper.

Fotballen er i evig endring som samfunnet forøvrig, men noen helter vil aldri bli glemt. Pelé, Maradona og Messi – stjerner på fotball-himmelen til evig tid. Men det kommer alltid ny stjerner til. Heldigvis.

VM i fotball spilles i Russland i 2018 – om Argentina kvalifiserer seg, vil Dybala spille i tospann med den aller største stjernene av dem alle. Men etter mesterskapet, kan rollebyttet være et faktum.

Allegri og Juventus vil åpenbart beholde sin juvel, men alle spillere har sin pris. Paulo Dybala kan bli verdens dyreste spiller i sommer. Merk deg navnet!

 

Kilde: Ht.ly

Vargas

The post Paulo Dybala – merk deg navnet! appeared first on vargas12.com.

]]>
0
vargas12 http://vargas12.com/ <![CDATA[La sevjen stige det er vår!]]> http://www.vargas12.com/?p=33329 2017-04-17T13:16:09Z 2017-04-17T13:16:07Z For mange nordmenn har den sene påsken vært forbundet med reise til lands, til vanns eller til fjells. Likevel er de fleste hjemme i høytiden, med ett felles irritasjonsmoment, om man har vært her til lands, temperaturen! Man kan lett irritere seg over at det ikke har vært bedre, fordi den sene påsken kunne ha… Les mer »

The post La sevjen stige det er vår! appeared first on vargas12.com.

]]>
For mange nordmenn har den sene påsken vært forbundet med reise til lands, til vanns eller til fjells.

Likevel er de fleste hjemme i høytiden, med ett felles irritasjonsmoment, om man har vært her til lands, temperaturen! Man kan lett irritere seg over at det ikke har vært bedre, fordi den sene påsken kunne ha gitt uterestaurantene et løft og man kunne virkelig få kjenne på vårfølelsen, når det endelig var noen dager med ferie, for de fleste.

Nord-Norge har hatt bra vær med masse sol, men noen trykkende hetebølge har det slett ikke vært. Dessverre har ikke temperaturen nådd mer enn 4-10 grader, uansett hvor du har feiret påske. Men fortvil ikke, april kan by på varmere vær og om få dager skal det bli betydelig varmere.

På Sør- og Østlandet er det meldt 12-15 grader den første helgen etter påske. Da er det endelig mulig å kjenne på vårfølelsen, kjenne sevjen stiger og la blodet bruse. Å være vårkåt er like naturlig som å puste. Jo det er sant!

Nothing else matters

Peter Thoeny – Quality HDR Photography via Compfight 

 

Vi mennesker har fått en gave, og et viktig element i livet. Vi skal bli kåte for å ikke gå til grunne. Det er nettopp derfor vi forplanter oss og får barn. Forsvinner kåtheten forsvinner menneskene sakte, men sikkert fra denne planeten.

Å være kåt, glad og lykkelig er ikke alle mennesker forunt, men akkurat på denne årstiden, når alt vokser, gresset blir grønt og fuglene kvitrer og luften fylles med barnelatter og nygrillet kjøtt – gjør det noe med oss.

Heldigvis er det bare begynnelsen, begynnelsen på våren og sommeren 2017.

Mulig er det våre årstider, som tross alt er noe variert de fleste steder, som er med på å gjøre oss mer fornøyde når våren kommer. Kanskje burde vi legge på minnet hvorfor en av våre største diktere valgte seg nettopp april?

Jeg velger meg april
I den det gamle faller,
i den det ny får feste;
det volder litt rabalder,-
dog fred er ei det beste,
men at man noe vil.

Jeg velger meg april,
fordi den stormer, feier,
fordi den smiler, smelter,
fordi den evner eier,
fordi den krefter velter,-
i den blir somren til!

Bjørnstjerne Bjørnson

Mai i Norge, kan det bli vakrere? Vårt kjære norske flagg veier i vinden gjennom flere dager av måneden. Vi feirer friheten, demokratiet og landets bursdag ved å pynte oss, pynte nasjonen, vi går i tog og roper hurra!

Forventningene bruser i årene for sommeren som står for døren, for liten og stor.

Juni, juli og august – for noen muligheter som ligger foran oss! Festivaler, sommerferie, konserter, forelskelse, reiser, korte og lange, med bil, buss, trikk, fly og tog. Så hjem igjen samme vei – eller ikke hjem i det hele tatt.

Hva om du forelsker deg der ute, i en gresk Gud med sort hår, et vakkert smil og solbarket hud, med gnistrende brune øyne og fristende lepper? Og ønsker å bli værende i Hellas sammen med din prins?

Vi skriver april, men verden ligger for dine føtter – trå varsomt i gresset og du skal få oppleve vår, etter vår, etter vår etter vår …

La sevjen stige!

 

Vargas

The post La sevjen stige det er vår! appeared first on vargas12.com.

]]>
2
vargas12 http://vargas12.com/ <![CDATA[Tåler du ikke kritikk?]]> http://www.vargas12.com/?p=33326 2017-04-17T08:17:28Z 2017-04-17T08:17:26Z Saklig kritikk, bør mottas med takk, men ender ofte med en krangel. Kjenner du deg igjen? Usaklig kritikk og frekke slengbemerkninger bør du ikke ta seriøst, men du gjør det likevel. Spør en blogger, om hva som legges merke til i kommentarfeltet. De kritiske kommentarene blir husket, langt foran de positive og hyggelige. Hvorfor det?… Les mer »

The post Tåler du ikke kritikk? appeared first on vargas12.com.

]]>
Saklig kritikk, bør mottas med takk, men ender ofte med en krangel. Kjenner du deg igjen? Usaklig kritikk og frekke slengbemerkninger bør du ikke ta seriøst, men du gjør det likevel.

Spør en blogger, om hva som legges merke til i kommentarfeltet. De kritiske kommentarene blir husket, langt foran de positive og hyggelige. Hvorfor det?

Fordi vi mennesker er sårbare for å bli tatt på feil, sårbare for å ikke strekke til, bli satt i bås som fordummende eller få kjeft for egne meninger. Å blogge er å mene, å skrive og ytre seg – som om å legge hodet på blokka.

Toppbloggere som Sophie Elise og Anna Rasmussen har måtte stenge kommentarfeltet fordi kommentarene har vært for voldsomme. Noen saklige, kritiske kommentarer, men alt for mange ondskapsfulle meldinger med trusler i innholdet, gjør noe med skriverne. Det er ikke slik det bør være.

lampverbal-abuse--most-interesting-and-creative-ads

The LAMP via Compfight 

Kvinner er dog verre enn menn, til å takle kritiske kommentarer, sånn generelt, tør vi påstå. Det kan også være én av årsakene til at det er for få gode ledere i politikken og i næringslivet – at kvinner generelt tar saklig og usaklig kritikk, personlig.

I ett eksempel der en mannlig kollega kritiserte, saklig, en kvinnelig avdelingsleder, svarte vedkommende kvinne på kritikken med følgende: “Vet du hva, nå legger jeg på!”

For å forstå kritikken, den saklige delen av den, må man velge å lytte til hva som blir sagt. Alt for mange kvinner setter opp en forsvarsmur idet øyeblikket de forstår at det som sies, ikke nødvendigvis er positivt ladet. Og da forberedes et motangrep mentalt, som ofte er mye mer usaklig enn den kritikken som kom.

Kommunikasjon mellom mennesker kan føre til så mangt. Det er langt lettere å misforstå det som skrives, enn det som formuleres verbalt og direkte. Man mister tonefall, ansiktsuttrykk og øyekontakten ved å lese en kommentar eller melding.

“Heng ham, ikke vent til jeg kommer.” Eller: “Heng ham ikke, vent til jeg kommer.” Se bare hva et feilplassert komma kan gjøre med en fattig stakkar.

Vi som skriver litteratur, har ofte med forlag og redaktører å gjøre. Tåler man da ikke kritikk, får man det vondt i skriveprosessen. Takler man derimot å tåle kritikken, i hvert fall den saklige delen, og snur denne til sin fordel – kan det komme masse positivt ut av det hele.

Hva du sier, hvordan du mener det og hvordan det tas i mot, er selve essensen i en samtale. Du krangler ofte med samboeren din, fordi dere ikke liker eller ikke takler særlig godt, å gjøre huslige sysler sammen.

Da bør du kanskje tenke over hvordan du snakker, hvordan du spør om hjelp, eller om du kommer med direkte befalinger. Det er stor forskjell på ordvalgene i følgende eksempel:

“Jeg er litt sliten i dag jeg kjæresten min, orker du å støvsuge om jeg vasker badet? Så blir vi raskere ferdig og kan ha det hyggelig etterpå?” Eller:

“Jeg er så lei av å måtte gjøre alt her i huset! Du kan vel støvsuge du også for én gangs skyld? Jeg er ikke hushjelpen din. Nå kan du støvsuge mens jeg tar badet – din latsabb!”

Sjansen er større for at begge deler blir utført og at det i tillegg blir langt hyggeligere etterpå, i det første eksemplet. Det er forskjell på å spørre pent og å gi en befaling.

Om du er kvinne eller mann, tenk over hvordan du snakker til folk du omgås, med en liten tvist, et smil og en hyggeligere tone, vil du se merkbar forskjell. Skal du først kritisere noen, så sett deg inn i tema – slik at du avslutter med noe positivt, etter saklig kritikk.

Har du planer om å slenge dritt i ett kommentarfelt, finn deg noe annet å gjøre.

 

Vargas

The post Tåler du ikke kritikk? appeared first on vargas12.com.

]]>
0
vargas12 http://vargas12.com/ <![CDATA[Treningstøyet avgjørende?]]> http://www.vargas12.com/?p=33322 2017-04-14T10:46:34Z 2017-04-14T10:46:33Z Du kan gå en lengre tur i fjellet, iført jeans og vindjakke, men særlig behagelig er det kanskje ikke? Å være riktig skodd for den aktivetet man skal bedrive – handler om komfort. Hva man ikler seg, hvordan man ser ut og hvordan det føles på kroppen er helt avgjørende for at du skal få… Les mer »

The post Treningstøyet avgjørende? appeared first on vargas12.com.

]]>
Du kan gå en lengre tur i fjellet, iført jeans og vindjakke, men særlig behagelig er det kanskje ikke? Å være riktig skodd for den aktivetet man skal bedrive – handler om komfort.

Hva man ikler seg, hvordan man ser ut og hvordan det føles på kroppen er helt avgjørende for at du skal få optimal glede og nytte av treningsøkten.

Treningstøyet bør og skal være av så bra kvalitet at det kan brukes gang etter gang – likevel finner de fleste sine favoritt-sko, tights og skjorter og trenings-BH, og bruker dette oftest mulig.

Man trener og er aktiv av ulike grunner.

Jumping

Be-Younger.com via Compfight 

Noen ønsker å forlenge livet ved å gjøre en omfattende livsstilsendring, det krever disiplin, tålmodighet og ikke minst riktig og god veiledning fra folk som vet hva de snakker om.

Trener man feil, ved å løfte vekter man ikke burde eller bruker annet utstyr uten å vite sikkert hvordan man burde gå fram, kan man risikere å skade seg selv. Det finnes en rekke eksempler på video-nettstedet YouTube, hvor brukere av treningsapparater utfører treningsprosessen feil og skader seg alvorlig.

Derfor er riktig konsultering og veiledning svært avgjørende for å få best mulig resultat, men også for å unngå langvarig og alvorlig skade. Snakker du med kunnskapsrike veiledere – vil du rask få resultater for din innsats.

Dørstokkmila, den første bøygen, den tyngste innsatsen og det å komme i gang med en form for aktivitet, er ofte den verste for de fleste. Når du først har fått tak i favoritt-treningstøyet og mottatt grundig og kyndig hjelp, er det bare å hoppe i det.

Hvordan du løser oppgavene, er helt opp til deg.

Om du velger å svømme, sykle, løpe, gå, klatrer i fjellet, ror til butikken eller kombinerer alle disse, er helt opp til deg. For å få et bedre liv, med bedre helse, er det svært lite som skal til. Faktisk er det nok å bare komme seg ut av sofaen, gå en runde rundt kvartalet og få blodpumpa i gang.

Norsk natur er rett utenfor alle nordmenns hjem – der er det mer enn nok motstand til å gjøre deg en tjeneste. Se helse i hver eneste bevegelse, sørg bare for å begynne. Ikke i morgen, men i dag!

 

Vargas

The post Treningstøyet avgjørende? appeared first on vargas12.com.

]]>
0