Kategoriarkiv: Døden

Massemorder skiftet navn til Fjotolf!

Ifølge VG.no, skal Anders Behring Brevik ha fått godkjent navnebytte, til Fjotolf Hansen. Om hans grufulle handlinger, endelig har gått opp for ham, eller om det er andre årsaker til navneendringen vites ennå ikke. Massedrapsmannen Fjotolf Hansen, soner en dom på 21 års forvaring for å ha forårsaket 77 menneskers død 22. juli 2011. 69 drepte ble… Les mer »

George Michael er død, 53 år gammel

“WHAM!” vokalisten har solgt mer enn hundre millioner album, både i gruppe med sin kollega Andrew Ridgeley, men også med stor suksess som solo-artist. Det er ikke meldt om noe dramatikk rundt dødsfallet, i følge TMZ.com. Den verdenskjente artisten hadde sin storhetstid med “WHAM!” på 80-tallet, og en mer broket, men også suksessfull tid som… Les mer »

Dobbeltdrap i Kristiansand – gjerningsmann snart tatt

Norsk politi vet hva de driver med når det kommer til drapsetterforskning og har sett inn store resurser på få tak i gjerningsmannen. Årsaken til at to mennesker ble stukket ned utenfor en skole i Kristiansand, kan man bare spekulere i.  Vi kan dessverre anta at det kan være rasistisk motivert, dessverre, siden Jacob Abdullahi… Les mer »

Livet, døden og kjærligheten …

For alle disse dager som kommer og går, kalt selve livet. Kan noen ganger være tunge, vanskelige og sørgelige. Av og til eventyrlige vakre, stemningsfylte og lekende lette.  Livet er for mange fylt med kontraster.  Du har kanskje hørt begrepet; ‘livet fortner seg som en kommode’, skuff på skuff, så langt øye kan se. Hadde det vært bare enkelt å… Les mer »

Kjærligheten dreper …

Unge virile, elskende og lykkelige mennesker nøt sommernatten da ren og skjær ondskap rammet dem. 50 uskyldige, skutt og drept da de skulle kose seg med likesinnede, lesbiske og homofile. USA rammet av nok en skytetragedie. Er er det kjærligheten som dreper? For kjærlighetens veier er uransakelige og gjennom et helt liv vil man finne… Les mer »

Prince er død!

The artist known as Prince has died … TMZ has learned. He was 57.  Artisten Prince, ble 57 år gammel. Også nyhetskanalen CNN, bekrefter at artisten som vi nordmenn husker best som Prince, er død. Hans opprinnelige navn, var også Prince, men også Rogers nelson. Hans aller største hit er utvilsomt “Purple Rain” som senere ble til… Les mer »