Kategoriarkiv: Festivaler

Endelig VG-lista- Endelig sommerferie- fredag 20. juni har alt!

Sommerferien står for døren, aktivitetene, konsertene, festivalene, festene, reisene, forelskelsene, nytelsene og ikke minst opplevelsene du vil ta med deg videre i livet starter i dag. Fredag 20. juni, på terskelen til tidenes deiligste sommer. Din sommer! Skoleåret tilbakelagt, du har handlet inn alt du trenger til din perfekte sommer. Nå er det bare å… Les mer »

VG lista Top 20- Enda flere kjente artister til Rådhusplassen 20. juni!

Nå er det kjent at også Austin Mahone kommer til Oslo for Nordens største utendørskonsert 20. juni. Nå har du så mange gode grunner til å møte opp at du kan bare ikke la være. Rådhusplassen vil få besøk av nærmere hundre tusen mennesker.  Fra før vet vi at Isac Elliot og en rekke andre… Les mer »

Ingen sommer uten sommerfestivaler- Her har du en oversikt!

Om du skal til Øya i Oslo, Månefestivalen i Fredrikstad, Jazz-festivalen i Molde eller på Træna-festivalen på Helgelandskysten.For mange blir det ingen sommer uten en skikkelig festival, derfor gir vi deg tips, råd og en liten oversikt over de festivaler det er verdt å nevne.  Gjem dine verdier I Norge er det noe for enhver… Les mer »

Roskilde Festival 2014- 29. juni – 6. juli Rolling Stones kommer!

Sommerens viktigste arrangement for mange er selvsagt alle de fantastiske festivalene rundt om i Europa. Tyskland, Nederland, Polen, Sverige, Danmark og til og med Norge blant mange flere, har fantastiske musikkfestivaler verdt et besøk. For mange nordmenn er Roskilde i Danmark den viktigste. – I år er det verdt å merke at den danske festivalen… Les mer »