Kategoriarkiv: Jobb/ yrke

Klar til skolestart?

I disse dager er en lang sommerferie over for alle som skal på skolebenken. Enten det er den ferske førsteklassingen eller den garvede universitetseleven, som fortsatt ikke er sikker på hva han skal bli når han blir stor. Skolestart er nytt, spennende og litt skummelt for de fleste. Man skal inn på et nytt pensum, møte… Les mer »

Kunne du blitt sammen med en svenske?

Ja, hvorfor ikke tenker du kanskje? Bare tenk på alle de utfordringene det fører med seg da, så kan det hende fisen får en annen lyd. Under VM på ski f.eks. Hvem skal du holde med, svenskene? For husfreds skyld? Nei ærlig talt.  Hva med sommerferien? Hvor skal dere reise da? Til Gøteborg? Som du… Les mer »

Blir du trakassert på jobben?

Dessverre er det et økende press på arbeidstakere på norske arbeidsplasser, der overordnede bruker ufine metoder. Kvinner er oftest ofre i slike saker, der mannlige ledere eller sjefer trakasserer ansatte med fysisk eller psykisk vold.  Ofte kan det få store konsekvenser for den som tør å varsle ledelsen om de faktiske forholdene, derfor velger mange… Les mer »

Kristina Pimenova (10) fotomodell – mest søkt på nettet

Den søte tiåringens mor styrer Kristinas karriere, og i følge flere medier skal den billedskjønne jenta ha fått kontrakt med de aller mest kjente byråene.  Synes du det er feil at barn skal kunne jobbe og tjene mye penger barne-modell, enda bransjen har et dårlig rykte? Den norske modell-mammaen, Eivor Øvrebø i “Team Models” synes… Les mer »

Mange unge utnytter de sosiale godene- hever 20.000 kr pr måned!

Dessverre er det for lett for mange unge som ikke gidder å løfte en finger for å gjøre noe for penger. De får barn, går på trygd og hever betydelige summer gjennom bevisst å ikke jobbe.  Faktisk er det så ille hos noen at foreldrene oppfordrer sine døtre til å bli tidlig gravid får å… Les mer »