Kategoriarkiv: Kjendiser og sladder

Søknadsskjema for Paradise Hotel 2018!

Blir du neste års største TV-kjendis? Da er kanskje Paradise Hotel din type reality-serie bli kjent fra? Hva er galt med å sprade full i badetøy i 12 uker? Dette kan jo bli ‘one in a lifetime experience’ for deg.

Her er søknadsskjema!

Selvsagt bør du melde deg på – men før du kommer så langt, er det et par kriterier TV3 ønsker at du tar stilling til:

Før du starter er det viktig at du har funnet frem bilder av deg selv. Noen halv-nære bilder fra skuldrene og opp og noen i helfigur

Det er viktig at du tar deg god tid og svarer så utfyllende og ærlig som mulig. Husk at dette er førsteinntrykket vi får av deg:)

Har du problemer med å få lastet opp bilder eller har spørsmål om søknaden ta kontakt på paradise10@mastiff.no

TV3.no

Lest? Onanerer dere samtidig?

Triana Iglesias er heldigvis programleder for Paradise Hotel 2018

Fortsett å lese Søknadsskjema for Paradise Hotel 2018!

Formene dine er populære

I følge det amerikanske nettstedet Buzzfeed.com, burde Disney-konsernet tatt sitt ansvar å gjøre Pocahontas og Barbie og de andre figurene mer menneskelig. Det betyr mindre unaturlig og usannsynlig tynne, slik vi kjenner de fra tegnefilmene.

Et skritt i riktig retning om man skal ha et ønske for at det skal bli et mer normalt kropps-fokus i framtiden, spesielt kanskje blant unge jenter.

– I media forøvrig har det vært et langt større fokus på rumper enn noen gang tidligere. Rumper i ordets rett forstand, store, frodige og svulmende rumper, slik du blant annet finner Nicki Minaj i musikkvideoen, Anaconda. Om det er slik en rumpe bør se ut, må andre få bestemme.

Kim Kardashian og hennes team forsøkte også å få internett til å knele da de publiserte noen falske bilder av hennes berømte bakdel, uten å lykkes.

Fortsett å lese Formene dine er populære

TV-høsten 2017

Så du sitter og glor? Stadig flere dropper den tradisjonelle TV-underholdningen, og sverger heller til HBO, Netflix og andre distributører av underholdning via nettet. 

Aldri før har det vært tøffere for TV-kanalene og lage severdig TV for mer og mer kresne seere. Både TV2, NRK og tildels TVNorge er villig til å bruke millionbeløp på kampen om deg og meg. Men massene eller kundene om du vil; flykter til de mer nettbaserte tilbudene.

 

Fortsett å lese TV-høsten 2017

SKAM sesong 4!

Det nærmer seg veldig nå. NRK holder kortene tett til brystet. Hvem blir valgt som hovedrolle for den nye sesongen av “SKAM”?

Hvem ønsker du å se i hovedrollen for sesong 4 av SKAM?

View Results

Loading ... Loading ...

Vi vedder på at du har din favoritt, og for å veie for eller i mot, kan du sette din stemme her på hvilken karakter du vil se i de 10 neste episodene av verdens deiligste ungdomsserie?

En serie som blir lagt merke til, også langt utenfor den gruppen seere den er ment for. Tenåringene. Mor, far, onkel, tante, morfar og bestemor sitter som fjetret når “SKAM” sendes. Så populær har serien blitt, at regissør og manusforfatter Julie Andem, i desember 2016 fikk Nordens språkpris.

SKAM-jentene Foto: NRK

Fortsett å lese SKAM sesong 4!

Bloggerne – endelig kjendis!

Alle som blogger, vil bli lest, nesten alle som blogger, vil også bli rike, berømte og kjendiser. I TV-serien “Bloggerne“, som du kan se på TV2 Livsstil og TV2 Sumo, møter du 9 bloggere som har lykkes på veien.

Les også: Hvem er du sexy for?

Noen av disse skriver på egne blogger fordi de allerede var kjent for folk flest fra før, og bruker bloggen som en forlengelse av, eller i tillegg til sin status som kjendis.

7 kvinner og to menn skal underholde deg utover våren 2017, i hele 24 episoder.

Foto:  Bjørn Wad/TV 2 underholdning

Fortsett å lese Bloggerne – endelig kjendis!

Farmen 2017 – slik blir du plukket ut som deltager

Mer enn 1 million nordmenn har sittet som lys foran TV og ønsket seg inn på Farmen kjendis, og originale Farmen i ukene før det igjen. Nå kan det endelig bli din tur!

Nå skal du få noen kjappe tips som gjør deg til en av de få utvalgte, potensielle deltagerne til Farmen 2017. Vi sier ikke at det garanterer deg inn blant de 14 deltagerne, men leser du dette – øker sjansene betraktelig.

HER ER SØKNADSSKJEMA! 

For at du skal lykkes med å skaffe deg produsentenes oppmerksomhet, må du skille deg ut i mengden, det er utvilsomt svært mye lettere sagt, enn gjort. Du bør ikke overdrive egne ferdigheter, fortell gjerne at du ønsker å delta for å vinne, men vær også ærlig ovenfor din kunnskap, hva du kan og hvilken målsetning du har.

Bare slått av Lothepus, Ida Gran-Jansen Foto: TV2 underholdning

Fortsett å lese Farmen 2017 – slik blir du plukket ut som deltager

Farmen kjendis – vinner din favoritt?

Finaleuka gjør kort prosess på deltagerne på Farmen. Kjendisene er kun seks igjen, snart er det kun tre som står igjen – i det som kalles finalen. Stem på din favoritt her.

Hvem vinner Farmen kjendis?

View Results

Loading ... Loading ...

Les også: Farmen 2017 – meld deg på i tide! 

 

 Lavrans Solli nådde ikke til finaleuka Foto: TV2 underholdning

Storbonden Vendela, valgte gutte-kamp, og det ble Lavrans som ble plukket som førstekjempe. Han ville sikre seg plass i finaleuka, ved å ta antatt svakere, Tore til andrekjempe. Det var åpenbart en stor tabbe. Tore fikk flest riktige svar og flest poeng, da han valgte “kunnskap” i tvekampen.

Fortsett å lese Farmen kjendis – vinner din favoritt?

Poppe-kysset; en mannssjåvinist?

Nå må folk besinne seg! Meninger om Erik Poppes uskyldige kyss mot NRK-reporter Helga Tunheim, koker over i sosiale medier. Regissøren blir kalt både det ene og det andre.

Er Erik Poppes kyss innafor?

View Results

Loading ... Loading ...

Det er storm i et vannglass og burde ha stått ukommentert. Men vi klarer ikke å dy oss. Er vi skjøre blomster som ikke tåler fysisk kontakt med omverden? Hvem blir skadet av et uskyldig kyss?

Ble du nysgjerrig? Se kysset her, på NRK.no

Filmregissøren ble intervjuet av kringkastingen vedrørende filmen “Kongens Nei“, og ble spurt hvordan ville han reagere om filmen hans ble plukket ut blant de fem nominerte. Da tok Poppe rundt ansiktet til reporteren, og kysset henne lett på munnen.

offeret og overgriperen?  Foto: NRK.no

Fortsett å lese Poppe-kysset; en mannssjåvinist?

Farmen kjendis med nye fjes – søknadsskjema til 2017!

Flere av de første kvinnelige deltagerne har måtte trekke seg, uten å ha vært i duell. Noe som hr fått STRIX og TV2 til å hente inn erstattere. Først gikk det rykter om at “Noora” fra SKAM, var en av disse.

Så ble det kjent at det er bloggerne Marna Haugen Burøe og Linni Meister som får en mulighet til å vinne bil, gjennom å vinne Farmen kjendis. Begge er velkjente bloggere, og har kjente ansikter i den kulørte presse.

HER finner du søknadsskjema for Farmen 2017!

Tonje Blomseth orket ikke høre mer på gnålet til de andre deltagerne, og trakk seg etter 8 dager på Farmen. Aylar Lie trakk seg grunnet dødsfall i nær familie. Disse måtte før eller siden erstattes, dette ser du på Farmen-kjendis, mandag 16. januar, på TV2.

 Marna Haugen Burøe og Linni Meister Foto: Alex Iversen/TV2

Jeg satt og grein hele natta. Jeg har jo full jobb, unger og ting skal planlegges. Jeg hadde fire timer på meg til å bestemme meg. Det var heftige greier.

Linni Meister/ Dagbladet.no

Fortsett å lese Farmen kjendis med nye fjes – søknadsskjema til 2017!

Skam-Noora inn på Farmen-kjendis – som utfordrer?

Farmen-kjendis slår alle tidligere seer-rekorder på TV2. Dramaet endte allerede i andre uke da to deltagere trakk seg, av ulike grunner. Både Tonje Blomseth og Aylar Lie er nå ute av reality-serien.

Nå kommer nye deltagere inn, enten som erstattere, eller som utfordrere.

Hvem ville du helst ha sett inne på Farmen av alle kjendiser der er å velge mellom? STRIX og TV2 vil melke Farmen-kua, som er en gullgruve for Norges største kommersielle TV-kanal.

Norske kjendiser er ofte delt inn i A, B og C kategorier. Av de deltagerne som er igjen på Farmen-kjendis, er det kanskje kun Vendela Kirsebom, som kan være i nærheten av en A-kategori, altså av de som er absolutt mest kjent.

Jentene og guttene i SKAM-serien kommer stadig høyere på listen over kjendiser, og er nå minst like godt kjent i Sverige og Danmark.

SKAM et nytt TV-fenomen skapt av NRK Foto: NRK P3.no

Farmen 2015 – Gaute Grøtta Grav er også programleder for kjendisene Foto: TV2 underholdning

Fortsett å lese Skam-Noora inn på Farmen-kjendis – som utfordrer?

Farmen 2017 – Meld deg på i tide!

Farmen 2016 er over, nå får det være nok for en stund tenker du kanskje? Feil, for Farmen er Norges største reality-serie. TV2s største suksess gjennom alle tider. Derfor kommer kjendis-Farmen allerede i januar!

HER ER SØKNADSSKJEMA FOR FARMEN 2017!

Vi kan garantere deg, en økt mulighet til å bli plukket ut som deltager for kommende sesong på Farmen, plukk av våre gode råd.

Er du den typen som kan tåle sure underbukser, late meddeltagere og mener du kan takle alle typer mennesker i konkurransen og kampen om tilværelsen, da bør du selvsagt melde deg på nå. Vargas12.com følger Farmen tett gjennom hele året, her finner ut innlegg og artikler, hint om gården, søknadsskjema og alt om de nye deltagerne – når disse er klare.

 Deltagerne fra sesongen 2016 Foto: TV2 Underholdning

Fortsett å lese Farmen 2017 – Meld deg på i tide!

Farmen- Oddvar ute, seerne raser – ingen profiler tilbake

Da Oddvar Nilssen ble sendt hjem fra Farmen, er det svært mange som vil velge å ikke se mer på Farmen 2016. Oddvar var mange favoritt, sørlendingen hadde karakter, humør, humor og en fandenivoldsk arbeidsinnsats.

Nå er det igjen fem kvinner og fire menn igjen, ingen av disse har markert seg med nevneverdig stor innsats og ikke har de noen spesielle fagkunnskaper, ryggrad eller personlighet til å gi Farmen ny giv heller. Oddvar Jenssen, var Farmen 2016, og de fleste håpet han skulle vinne i øksekast mot Ali. Det gjorde han ikke, dessverre.

Før tvekampen, var Oddvar Jenssen en av de største favorittene til å vinne både bil og hytte.

Les også: Hvem vinner Farmen 2016?

Jada, det er bare et reality-program, man skal vokte seg for å ikke bli for blasert og tro at Farmen er viktig, det er det jo ikke. Men TV2’s flaggskip har nærmere 600.000 engasjerte seere som alle har sine favoritter, og mange hadde Oddvar som sin.

vman-p1069138 Foto: TV2 Underholdning

Fortsett å lese Farmen- Oddvar ute, seerne raser – ingen profiler tilbake