Kategoriarkiv: Musikk

Norges flotteste 20-åring?

Astrid Smeplass, eller Astrid S som managementet hennes bestemte at hun skulle hete offisielt, er kanskje Norges flotteste 20-åring? Hun er i hvert fall en av de mest populære artistene. Hennes popularitet vises over alt, mye fordi den unge artisten er meget dyktig på å promotere seg selv i sosiale medier, nettopp der hennes fans… Les mer »

Adele til Wembley med fire konserter i sommer!

Londons egen engel kommer hjem, etter en meget sorgtung og dramatisk periode, trenger Londonerne all mulig trøst, hva kan bli bedre enn at Adele (29) kommer og opptrer for dem? Fire konserter på byenes legendariske stadium. 28. og 29 juni samt 1. og 2. juli er satt av til fest. Adele kommer hjem etter 122… Les mer »

Kjenner du ikke Magne, Morten og Paal?

Da har du enten ett problem, eller for ung til å forstå. A-ha er navnet på gruppa og Morten Harket, Magne Furuholmen og Paal Waaktaar Savoy er Norges ubestridte pop-konger.  Musikk er et fag på barne-og ungdomsskolen, men å vite hvem de aller største gjennom alle tider er – det har blitt borte fra pensum… Les mer »

ADELE – endelig er alle skattene tilgjengelig på Spotify

En av verdens største artister, flotte Adele, gjorde den genistreken å ikke la sitt rekord-album “25” være tilgjengelig – gratis på streamingtjenester. Før nå. Alle skattene du er blitt så glad i, kan du laste ned gratis på din favoritt-liste. Adele (28) er fortsatt ikke ferdig med sin verdensturne, som startet i  februar i Belfast… Les mer »

Zara Larsson – største siden ABBA

Den 18 år gamle pop-yndlingen Zara Larsson slo gjennom som 15 åringen, nå er hun 18 og på vei mot stjernehimmelen. Med låta “Uncover” som var hennes debut-singel, ble hun sammenlignet med Rihanna.  Forståelig nok. Den siste hitten “Ainy My Fault” ble sluppet 30. september i år, og er via video-nettstedet YouTube vist hele 20 millioner… Les mer »

Reiseradioen – Norges viktigste radioprogram starter 18. juni!

Du har kanskje gledet deg siden medio august i fjor? Hele Norges Reiseradioen, sannsynlig landets viktigste radioprogram. Hørt av titusener gjennom hele sommeren, hver sommer, siden 24. juni 1963.  Utvilsomt Norges mest populære radioprogram med et snitt på rundt en million lytter per dag. Og flosklene kan bare hagle, for det blir faktisk ikke ordentlig… Les mer »

VG-lista TOP 20, fredag 24. juni – artistene er klare!

Ina Wroldsen. IDOL-dommer, artist og låtskriver kommer sammen med kompisene i “Broiler” kommer for å underholde deg. De skal framføre fantastiske “Lay It On Me”. Et av de største høydepunktene etter vår smak.  Selvsagt kommer også dyktige Astrid S og Norges-vennen Isac Elliot, er det for fjerde året på rad den populære finnen kommer? Uansett… Les mer »

Norah vinner IDOL 2016!

Du avgjør, sammen med tusenvis av andre IDOL-fansen, om det er Norah eller Marius som går av med seieren, hederen og æren når finalen går av stabelen. Vi tippet Norah som vinner allerede 2. april.  Norah Benatia (19) er allerede en ferdig artist, som utvilsomt vil selge masse av sine egne låter, og om hun… Les mer »

VG-lista Top 20 på Rådhusplassen – Astrid S, Sandra Lyng og Unge Ferrari kommer!

Foreløpig holder VG og NRKP3, som er arrangør av sommerferiestarten, storfesten på Rådhusplassen 24. juni, VG-lista Top 20, kortene tett til brystet. Vi aner konturene av tidenes fest, bare husk å møte opp tidlig.  Det vi kan avsløre allerede nå, er at både Sandra Lyng, Astrid S, Unge Ferrari, samt Marcus og Martinus, Madden, Sabina… Les mer »