Kategoriarkiv: Øl

Alkoholforbruk- vin den nye kaffen?

Drikker du for mye alkohol? Du drikker kanskje mer enn du gjorde tidligere. I så fall er du ikke alene. Nordmenn drikker stadig mer alkohol, og det er kvinnene som øker inntaket mest. På 20 år har alkoholforbruket økt med 40%. Det er svært høye tall.  Problemet er nordmenns drikkevaner, som ligner stadig mer på… Les mer »

IPA is my best friend!

Nordmenn har endelig fått nisselua litt opp fra gluggene og fått smaken på ekte godt øl. For bare få år siden så drakk alle nordmenn pils, noen tok sjansen på å bestille noe annet, men mest for å tøffe seg. De fleste puber og restauranter hadde sjeldent noe annet å tilby enn Ringnes, Pføy! Heldigvis… Les mer »

Strømstad-by stenges- Frykt for norsk fyll!

http://www.youtube.com/watch?v=1gNqitMsv9o Store deler av den vakre svenske kystbyen Strømstad er et yndet mål for norske festlystene ungdommer. Spesielt mange reiser til den lille byen rett ved E6 på skjærtorsdag. I Sverige er dette normalt en vanlig virkedag der også Systembolaget har holdt åpent. I Norge er skjærtorsdag en helligdag hvor det aller meste er stengt… Les mer »