Kategoriarkiv: Media

TV-høsten 2017

Så du sitter og glor? Stadig flere dropper den tradisjonelle TV-underholdningen, og sverger heller til HBO, Netflix og andre distributører av underholdning via nettet.  Aldri før har det vært tøffere for TV-kanalene og lage severdig TV for mer og mer kresne seere. Både TV2, NRK og tildels TVNorge er villig til å bruke millionbeløp på… Les mer »

SHAME-innspillingen er i gang!

Amerikanske SKAM vil aldri bli like populær som den norske originalen, men serien, kalt SHAME – spilles inn i USA fra nå, og helt fram til jul. Eva, Even, Sana, Noora og Isak vil komme i ny og amerikanisert utgave. Om Simon Fuller og hans stab lykkes med å finne SKAM-magien som har NRK-serien til… Les mer »

Her kan DU bo – om du melder deg på Farmen 2017

Det blir en endring i handling og dagligliv for de 14 deltagerne som er så heldig å få være med på innspillingen av den 13. sesongen av den originale Farmen. HER ER SØKNADSSKJEMA! Et langt mer maritimt miljø vil prege dagene og oppgavene. Siden Sandvika gård ligger rett ved Arendal, må deltagerne tåle å være… Les mer »

Jordbærmus-forfatter inn på Farmen kjendis

Hele Norges Aune, multikunstneren Aune Sand (51) – har takket ja til være én av tolv nye kjendiser som skal underholde oss på farmen kjendis, på nyåret.  Jordbærmus-forfatteren har hatt stor suksess med sine erotiske ytringer i to forskjellige bøker. “Jordbærmus” som er solgt i tusenvis, det samme er oppfølgeren “Plaskvåt“. Nå skal kunstneren, som… Les mer »

Game of Thrones sesong syv

Official Game of Thrones Season 7 trailer!!!!! pic.twitter.com/U9PijAFb8F — Tyrion Lannister (@GoT_Tyrion) March 30, 2017 Kampen om jerntronen tilspisser seg. 16. juli 2017, vil du få vite veldig mye mer enn du noen gang har visst – om verdens mest suksessrike TV-serie. TV-serien Game of Thrones trollbinder publikum med vold, sex og spill om makt.… Les mer »