Kategoriarkiv: Mobbing

Mann – vær ærlig i dine meninger

Menn i sosiale medier, som ytrer seg på nett, har en egen evne til å gå utover kvinner. Skal du si eller skrive dine meninger, stå for de, både på nett og face to face. Ikke skriv nedsettende ting om folk du ikke kjenner.  Nett-troll som elsker å spre rundt seg med negative kommentarer til… Les mer »

Blir du trakassert på jobben?

Dessverre er det et økende press på arbeidstakere på norske arbeidsplasser, der overordnede bruker ufine metoder. Kvinner er oftest ofre i slike saker, der mannlige ledere eller sjefer trakasserer ansatte med fysisk eller psykisk vold.  Ofte kan det få store konsekvenser for den som tør å varsle ledelsen om de faktiske forholdene, derfor velger mange… Les mer »

Radioresepsjonen = Sexistisk og provoserende?

Norges mest populære radioprogram, “Radioresepsjonen” med brødrene Steinar og Tore Sagen og Bjarte “Gollum” Tjøstheim har fått massiv kritikk, men også ros fra sine trofaste fans. Sakens kjerne er bloggerens Sophie Elises pupper, og det faktum at Tore Sagen kalte henne for “knulle-dukke”.  Rød-strømpene og feministene rundt om i Norge er hysteriske på vegne av… Les mer »

“Du burde ha blitt voldtatt di jævla hore”!

Slike meldinger og det som verre er, er en typisk melding eller kommentar til kvinner som tør å ytre seg i det offentlige rom. Dessverre er trenden stadig verre og nærmer seg svenske tilstander. Der må flere kjente kvinnelige kjendiser, journalister, forfattere og programledere som tør å ytre seg- få politibeskyttelse for å kunne bevege… Les mer »

Robban jakter nett-troll!

Robert Aschberg, en av Sveriges mest kjente programledere, tar et tak mot ekstrem mobbing og trusler i sosiale medier. Mange toppbloggere med Kissie.se i spissen har blitt truet på livet. Skal en blogger enten ende opp med å ta sitt eget liv av all mobbingen og trakasseringen, eller bli drept av noen som gjør alvor av… Les mer »

Forfengeligheten når nye grenser…

Sommeren er her og mange unge vet at det er pop med brunfarve, og store pupper. Noen velger også å forstørre leppene sine for å få et så “perfekt” utseende som mulig. I den anledning velger stadig flere unge også å bruke stoffet Melanotan får å få den perfekte brunfarve.  – Melanotan selges ikke over… Les mer »

Bademote for Plus Size kvinner- Jenny Skavlan Go Home!

Et av verdens største motemagasin, Swimsuits for All, med bademote for kvinner som sin force, har endelig trykket de frodigere kvinnene til sitt bryst. Bildene av de frodige modellene av typen ‘Plus Size’ har skapt overskrifter, også her hjemme.  Frodige og flotte Gabi Gregg, moteblogger på den populære bloggen Gabbifresh.com og ‘Plus Size’-modell er en… Les mer »