Kategoriarkiv: Psykologi

Bildene som avslører norske pedofile

342 norske barn er funnet som offer i forskjellige pedofilisaker, dessverre bare toppen av et skremmende isfjell som vokser for hver eneste dag. Overgrep mot barn i Norge har steget med flere hundre prosent på noen tiår. I alderen 14-16 år og seksuell handling med barn under 16 år, er det en økning på 27… Les mer »

Skal fitta få flagre fritt?

I likestillingen og kjønnshysteriets ånd, er det nærliggende å rope det høyt: “La fitta flagre!” Men slikt sier man ikke om skal vise respekt for kvinnens underliv, men et annet godt navn er det vel ikke å velge heller? Dette er en sak med flere sider, men vi tar de i tilfeldig rekkefølge, for ikke… Les mer »

Tidligere spillere for Arsenal og England, vil dø fra alko-helvete

https://www.youtube.com/watch?v=rfJxfo5-Pek Kenny Sansom (56), en av de mest meritterte spilleren for Arsenal (314 kamper), og en venstre back med 86 landskamper for  England, fra 1979- 1988, eier ikke lenger nåla i veggen. Han lever fra hånd til munn i London. Alkoholisert og med selvmordstanker går han en dyster framtid i møte. Uten mål og mening… Les mer »

Andreas Lubitz- Mannen som sendte 149 mennesker i døden!

https://www.youtube.com/watch?v=MM1thbvBbKk First picture of #Germanwings pilot Andreas Lubitz http://t.co/SABk6Md8zy pic.twitter.com/8C7G82Q1sU — HuffPost UK (@HuffPostUK) March 26, 2015 I følge stadig flere internasjonale kilder, er det den 28 år gamle andre piloten, Andreas Lubiz som alene står for en grusom handling. I følge tyske etterforskere skal han ha valgt å krasje Airbus Armanwings A320 flyet, rett… Les mer »

Dårlig selvtillit? Det er det bare DU som kan endre

Chris via Compfight En forventningsfull og kravstor far som kommer med negative kommentarer og slenger med leppa til høyre og venstre, fordi han selv ikke lykkes i noe som helst, kan være den direkte årsaken til at en sønn eller datter sliter med dårlig selvtillit. – Det er bare et eksempel, dårlig selvtillit kan også… Les mer »