Kategoriarkiv: Reise

Rike nordmenn bruker penger som fulle sjømenn i sommer

Lav boliglånsrente gir de fleste nordmenn god økonomisk handlefrihet. Sommerferien går ikke nødvendigvis til de dyreste destinasjonene, vi besøker fortsatt aller helst Sverige, Danmark og Spania. Svak norsk krone gjør at vi velger våre reiser med omhu. Stadig flere nordmenn reiser heller innenlands enn utenlands, for å få mer for sine norske ferie- og skattepenger… Les mer »

Redd for å fly? Fortsatt svært lite farlig!

Dessverre skjer det dramatiske flyulykker med jevne mellomrom, men det skjer fortsatt svært få alvorlige ulykker i luften eller med passasjerfly rundt om i verden. Det at fly blir skutt ned eller av andre årsaker havarerer av ren å skjær ondskap, endrer denne statistikken noe. Du skal måtte fly titusenvis av timer uansett, for å… Les mer »

Sexy i bikini til sommeren?

Den norske sommeren er like rundt hjørnet. Gutter og jenter, kvinner og menn i alle aldre har et lite håp om at den kan bli like bra som i fjor. Været snakker vi mye om, men lite får vi gjort. Blir det norsk, dansk, svensk eller kanskje spansk sommer i år også? Norsk sommer er… Les mer »

Flyr du med Ryanair? det bør du slutte med

For å sette seg i et fly så er den første forutsetningen for de fleste at det er så trygt som mulig, slik at man kommer fram til destinasjon. Allerede her kan det diskuteres om det faktisk er trygt nok å fly med det irske lavprisflyselskapet.   – Mulig har den eksentriske eieren, Michael O’Leary (CEO) et motto om at… Les mer »

Reisebrev fra vakre Ørebro

Vi nordmenn er glad i Sverige, kanskje du ikke liker å innrømme det, men du er ofte i Sverige du også, enda du egentlig aller helst liker å terge svenskene for at de “alltid” taper for en eller annen nordmann. Helst i skisport, fotball eller Eurovisjons Contest. Sist slo vi like godt svenskene i deres… Les mer »