Kategoriarkiv: Sex

Sexfantasi – legebesøket

De fleste kjenner til fantasiens kraft og hva den kan gjøre med sexlivet om man bruker den til sin fordel. Hva man tenner på har en direkte tilknytning til hvilke fantasier man har.  Legekontoret, hva en lege, sykepleier eller kanskje begge kan gjøre med deg som “forsvarsløs” pasient, er det faktisk bare fantasien som setter… Les mer »

Plass til sex i livet ditt?

Det finnes endel ting på listen over det du skulle ha fått gjort. Har du barn, er det mer enn nok annet å gjøre, enn sex med kjæresten din, er du midt i livet, har voksne barn og egentlig nok tid – er det likevel mye som kommer foran sex for mange. Kjenner du deg… Les mer »

Rollespill krydrer sexlivet

Mange par sliter med å tenne hverandre etter et langt samliv. Da kan spennende sex-leketøy, rollespill og pirrende kostymer kanskje gjøre susen. Bare fantasien setter grenser for ny gnist.  Du har selvsagt hørt klisjeen mange ganger, ingen forhold fungerer uten at sexlivet også er bra. En floskel, men så sant, så sant. Dere falt for hverandre… Les mer »

Sophie Elise hyller lesbiske og homofile i ny video

Norges største blogger, tar store skritt mot å bli enerådende hersker i bloggosfæren, på sin spesielle måte. Du kan se henne i teaseren, sammen med bifile Fanny Andersen, som er en god venninne med toppbloggeren. Det er i forbindelse med singelen “Kids” at de to jentene går i klinsj, med kyssing og flørting. Også Fanny… Les mer »

SEX – Erika Berger: “Ja, takk – begge deler”

I Krim-trilogien “Millenium” av selveste Stieg Larsson, kommer det fram i bok nummer to “Jenta som lekte med ilden” at Erika Berger får det som hun vil. Hun er lykkelig gift med Greger Backman, men har også en elsker. Mikael Blomkvist.  Etter noe dramatikk, får sjefsredaktøren i magasinet Millenium det som hun vil. Begge deler.… Les mer »

Kjæresten skal sove over …

Som foreldre til tenåringer, vil man svare og gi råd etter beste evne. Ofte uten å tenke over egne erfaringer, gjøren og laden som ung. Hvor gamle skal ungdommene være før de får kjæresten til overnatting? Les også: Mennesket er menneskets glede Å være omsorgspersoner, for unge mennesker som er på vei til voksenlivet, er… Les mer »