Kategoriarkiv: Sexy

Stor rumpe og du er pop

Mange norske unge jenter og kvinner,  ønsker heller å ha en frodig rumpe, enn en noe annet. Kjente kvinner med kjente rumper er manges idealer. Via sosiale medier og kjendis-verdens største ikon, Kim Kardashian, har trenden økt her hjemme også, jo større, frodigere og rundere rumpe – jo mer pop er man. Kim har kanskje… Les mer »

Slik blir du helt perfekt!

De som har utseende med seg, er attraktiv og ser bra ut får med det mange fordeler ikke andre oppnår, utelukkende pga sitt utseende. Noen kan mene det er feil, men det endrer ikke det faktum at slik er det faktisk. For stadig flere unge mennesker er det viktigere å se bra ut, være populær… Les mer »

Hvem er du sexy for?

Kvinner og menn i alle aldre liker oppmerksomhet fra andre. Det får nesten alle kvinner som tør å by på seg selv. Paradoksalt nok, er det like mange kvinner som ser på andre kvinner som menn, spesielt om hun har noe å komme med. Blikket, måten hun går på, eller hvordan hun er kledd. Helt… Les mer »

Kjønnshår til besvær

Bikinilinjen må for lengst være trimmet, sommeren blir ikke den samme med en diger busk som presser seg ut på sidene av badedrakten eller bikinien. Jenter helt nede i 14 år ønsker “Brazilian-wax” for å unngå pinlig situasjoner på stranda. Say hello to @MileyCyrus‘s transgender @instagram crew: http://t.co/2gPCnNg2ar pic.twitter.com/BgH5kYBGfk — Dazed (@Dazed) June 20, 2015… Les mer »

Plus Size modeller til “Top Model” – søknadsskjema her!

Nå er det absolutt håp i hengende snøre for alle kvinner med former. Til og med “Top Model” som er kjent for sine tynne modeller, er villig til å snu trenden. Whitney Lee Thompson Forrester (28), Plus Size modellen fra Florida i USA, har fått det som hun ville.  Flotte Whitney er som kjent vinneren… Les mer »