Kategoriarkiv: Sexy

Hun er kanskje verdens flotteste …

Hun får de beste filmtilbudene, hun er bare 26 år, men en av de mest ettertraktede skuespillerne og modellene som finnes. Jennifer Lawrence er sannsynligvis blant de mest sexy kvinnene på kloden for tiden. Hun får i hvert fall de mest ettertraktede og best betalte jobbene.

Vi nordmenn husker henne kanskje best som “Katniss Everdeen” fra filmene “The Hunger Games“men, smellvakre Jennifer har allerede rukket å ha vunnet sin aller første Oscar-statuett. Denne fikk hun for beste kvinnelig hovedrolle, fra filmen “Silver Linings Playbook” i 2013. Den eneste kvinnen i verden som er født på 90-tallet, med det gjeve trofeet.

Skjønnheten og fotomodellen er per i dag, den best betalte kvinnelige skuespilleren i verden – hvor hennes filmer har gjort henne søkkrik.

 

Fortsett å lese Hun er kanskje verdens flotteste …

Sexy lingerie for the chubby ladies

Når du skal overraske kjæresten din med en gave hun slett ikke forventer, men likevel vil bli henrykt over å få, så er det selvsagt sexy undertøy du velger.

Du får en fornøyd og sexy partner og du får en vakker kvinne som det er flott å se på, til glede for dere begge. Men er det så enkelt, for menn å kjøpe sexy undertøy, strømper, blondetruser, eller skal det være silke, nattkjoler og neglisjéer? Slikt de fleste menn ikke har peiling på?

Les gjerne: Hvem er du sexy for?

Hva er det som gjør at nakenhet alene ikke er i nærheten av å måle seg med alt dette knipse?

Undertøyet setter fantasien på prøve, du vet det er noe under, men du kan ikke se det. Du starter å innbille deg hva som kan være under den lekre nattkjolen eller de deilige silke trusene. Vi er i stand til å fantasere om det meste, men når det kommer til sex er vi best på å la klærne falle når man kommer til et visst punkt.

BigBeautifulDoll - ANNABELLE

Aida diLeto Lundquist via Compfight

 When Spring Came

Sophie Dituri via Compfight

Fortsett å lese Sexy lingerie for the chubby ladies

Rumpetrenden i endring

Norske unge jenter vil nå ha større rumpe, fordi forbildene deres viser fram sin bakdel i sosiale medier og jo større jo bedre ser det ut til.

Både norske og utenlandske kjendiser blir fulgt nøye av norske kvinner. Trendsetterne vet hva de driver med og publiserer bilder av seg selv, over alt – hele tiden. Klart norske jenter blir påvirket av slikt.

For få år siden, var det mer populært å være så tynn som mulig, men denne trenden, om hvordan man aller helst bør se ut, er i endring hele tiden. Nå er det frodige, veltrente og Kim Kardashian og hennes like, som gjelder som ideal.

Trenden for tiden, gir rom får å være stor og frodig. Deler av motebransjen må få noe av æren, fordi plus size modellene har fått et langt større innpass og aksept i bransjen, enn tidligere.

Les gjerne: Stor rumpe og du er pop 

Kim Kardashian stort rumpe-ikon Foto: Getty

Fortsett å lese Rumpetrenden i endring

Stor rumpe og du er pop

Mange norske unge jenter og kvinner,  ønsker heller å ha en frodig rumpe, enn en noe annet. Kjente kvinner med kjente rumper er manges idealer.

Via sosiale medier og kjendis-verdens største ikon, Kim Kardashian, har trenden økt her hjemme også, jo større, frodigere og rundere rumpe – jo mer pop er man. Kim har kanskje verdens mest omtalte rumpe, og hun poster bilder av den til millioner kvinner og menn via sine sosiale kontoer som Instagram, Facebook og Twitter.

I følge NRK har også treningstrenden snudd, det er stor pågang fra unge jenter til voksne kvinner som vil trene bakdelen, for at denne skal bli større og mer markert. I tillegg er det de kvinnene som har disse medfødte fordelene, som brått får komplimenter fra både kvinner og menn – om at de ser bra ut, nettopp pga den frodige rumpa.

Jen Selter f.eks, en av verdens mest kjente Intragram-dronninger, poster nesten utelukkende bilder av sine frodige og veltrente rumpe. Jen har også tjent millioner av kroner, kun på sin mye omtalte bakdel.

Fortsett å lese Stor rumpe og du er pop

Slik blir du helt perfekt!

De som har utseende med seg, er attraktiv og ser bra ut får med det mange fordeler ikke andre oppnår, utelukkende pga sitt utseende. Noen kan mene det er feil, men det endrer ikke det faktum at slik er det faktisk.

For stadig flere unge mennesker er det viktigere å se bra ut, være populær og få positive tilbakemeldinger om sitt utseendet, betyr mer enn det aller meste.

Les også: Kropp – Hva ville du ha rettet på?

Både skolegang, jobb og livsførsel kommer i andre og tredje rekke etter higen etter et vellykket utseendet. Er det egentlig så rart, når de vakreste får så mange flere fordeler enn de med et langt vanligere utseende.

– Samfunnet vi lever i gjør det langt mer attraktivt å være attraktiv. Trynetillegg og sexy-faktoren gjenspeiler arbeidslivet, skolen, våre venner og fritiden vår. For ikke å snakke om kjærlighetslivet. I alle faktorer av samfunnet teller utseende en hel del.

– Naturlig vakre mennesker har mange fordeler. De flotteste slipper å stå i kø på de hippeste diskotekene, får seg lettere jobb, kjæreste og blir ofte valgt framfor andre med mindre heldig utseendet i stort sett alle settinger i samfunnet.

Barbie Ferreira

Fortsett å lese Slik blir du helt perfekt!

Hvem er du sexy for?

Kvinner og menn i alle aldre liker oppmerksomhet fra andre.

Det får nesten alle kvinner som tør å by på seg selv. Paradoksalt nok, er det like mange kvinner som ser på andre kvinner som menn, spesielt om hun har noe å komme med. Blikket, måten hun går på, eller hvordan hun er kledd.

Helt naken er hun vakker, men med riktig undertøy blir hun også sexy.

Sexy kvinner har tirret menn gjennom hundrevis av år. Men det er kun de siste 80-100 år det har vært bevisst for kvinner å spille på sex. De fleste liker å vise seg fram for sin partner, elsker og andre som ser henne.

Menn som vet å kjenne sine egne drifter, vet også å tilfredsstille sine behov. Sexy undertøy er det bare menn med stor selvtillit som tør å kjøpe til sin kvinne, de fleste sender med henne VISA-kortet, så kun han handle selv, til glede for dem begge.

The eye - Dublin, Ireland - Black and white street photography

Giuseppe Milo via Compfight

Fortsett å lese Hvem er du sexy for?

Bikini bridge – sommerens slager …

Du bør begynne allerede i dag, egentlig forrige sommer, om du skal lykkes med å få den perfekte bikini broen til sommerferien. Det er viktig å være tynn vet du.

“Bikini bridge” er nemlig trenden blant unge kvinner, dessverre også for jenter.

Hva er “Bikini bridge” er det sikkert noen som tenker. Og da er du garantert ikke alene. Trender kommer og går, la oss håpe at denne, allerede er på vei vekk, for det er neste ikke til å tro. Eller hva mener du selv?

 

Fortsett å lese Bikini bridge – sommerens slager …

Julegaven han kjøper til henne for å glede seg selv

De fleste menn er stolte av sine kjærester og liker å se henne i sexy undertøy, så ofte som mulig. Derfor elger han kanskje nettopp den julegaven til henne. nylonstrømper, stay-ups og lekkert blondeundertøy.

Selvsagt blir de fleste kvinner glade for sexy undertøy, men det gjør åpenbart han som kjøper det til henne også. Noen menn tar en snarvei her, og lar henne kjøpe det hun liker selv, så betaler han gaven for henne.

En ærlig sak det. Og da vet han at hun får det hun liker og passer. Bare menn med stor selvtillit, tar sjansen på å kjøpe undertøy. Hva annet skal man velge til en kvinne som har det aller meste?

Billetter til Øyafestivalen i Oslo? Utvilsomt, men også det lekreste undertøyet du kan tenke deg. De sexy blondetrusene, de silkemyke Stay Ups, eller de hotteste BH-ene på markedet. Du vet hun elsker å være sexy for deg?

Les også: Harde pakker til jul!

 

Avec de beaux cadeauxCreative Commons License

Patrick S. via Compfight

rp_Sex__undert_y___74471616x9.jpg

Fortsett å lese Julegaven han kjøper til henne for å glede seg selv

Heter du Barbie og ser slik ut …

Da er det håp for at du blir lagt merke til. Er du i tillegg flott og sexy og er 19 år, samt ligger på listen over de mest innflytelses rike tenåringene i verden, blir du et ikon. 100% naturlig, men på alles lepper.

Er du også profesjonell Plus Size-modell heter du sannsynligvis Ferreria til etternavn.

Barbie Ferreira. Et navn du utvilsomt vil høre mye om i årene som kommer. Sammen med svenske Zara Larsson, blande viktigste personligheten, som verden lytter til, som fortsatt ikke er flyt 20 år. President Obamas døtre, Sasha og Malia to andre viktige unge kvinner.

‘I learned to not give a fuck when I started modeling in high school,’

Barbie Ferreira

100% naturlig, frodig, motebevisst og vidunderlig vakker. Barbie Ferreira tør å vise fram hele seg, ikke bare for sine nærmeste familie, venner og sin nære krets på sosiale medier, men for hele verden. Nittenåringen er modell for Teen Vogue, og blir sett på som et av de viktigste forbildene for unge kvinner, verden over.

395bee9000000578-0-image-a-25_1476386020553 Foto: Instagram/ Barbie Ferreira

395c45ce00000578-0-image-m-40_1476386903294

Foto: Instagram/ Barbie Ferreira

Fortsett å lese Heter du Barbie og ser slik ut …

Rumpa som får alle menn til å snu seg …

Denne frodige rumpa, fikk svært mange menn til å stoppe opp og glo da det ble gjort en undersøkelse i London nylig. Et ungt par havner i krangel, fordi mannen ikke klarte å la være å se på den sexy frodige rumpa til forsøkskaninen. 

Smellvakre Kaysheen Whiteley (24) ikledde seg en kort, grå shorts, en hot pant – til alles forlystelse. Hyde Park i London har i løpet av en sommer, besøk av tusenvis av turister, flere av disse bruker det flotte parkanlegget til rekreasjon, soling, lesing og til å se på damene.

10 gode grunner til å få en sunnere kropp

BOOTY3-533191

Fortsett å lese Rumpa som får alle menn til å snu seg …

Kjønnshår til besvær

Bikinilinjen må for lengst være trimmet, sommeren blir ikke den samme med en diger busk som presser seg ut på sidene av badedrakten eller bikinien. Jenter helt nede i 14 år ønsker “Brazilian-wax” for å unngå pinlig situasjoner på stranda.

Du bestemmer hvordan armhulene og underlivet ditt skal se ut, naturligvis. Hva venninner gjør, hva kjendisene gjør og hva som er in og ikke in, påvirker de fleste. Siste mote, hva som er moderne og hipt gjør oss påvirkelige og vi gjør som alle andre fordi vi er redde for å falle utenfor normen.

Dessverre er det fortsatt mange som blir påvirket av tiden de lever i og trendene som skapes. Pornostjernene har sett ut som barn nedentil siden tidlig på nittitallet, jenter, kvinner og damer i den vestlige delen av verden har sett det som sin plikt siden – å barbere vekk alt. Både her og der.

Kjønnshår til besvær er millionbutikk for de som ønsker å tjene seg rike på kvinners forfengelighet. Så også i Norge.

14465493218165_m-2

89100290_dac5f4e9c6.jpg

Fortsett å lese Kjønnshår til besvær

Plus Size modeller til “Top Model” – søknadsskjema her!

Nå er det absolutt håp i hengende snøre for alle kvinner med former. Til og med “Top Model” som er kjent for sine tynne modeller, er villig til å snu trenden. Whitney Lee Thompson Forrester (28), Plus Size modellen fra Florida i USA, har fått det som hun ville. 

Flotte Whitney er som kjent vinneren av “Americas next Top Model 2013”, og har siden jobbet for at modellen i denne konkurransen skal ha mer former enn de har hatt fram til nå. Nå søker den norske utgaven av det velkjente amerikanske konseptet etter nye modeller. Og større modeller.

En ny sesong er på trappene og har du former og vet å vise at du er stolt av deg selv – meld deg på nå.

Discovery Norge starter castingen til en ny sesong av suksessformatet Top Model. I tråd med endringer i motebildet, trenger ikke modellspirene i årets sesong være syltynne. Heldigvis og endelig.

Whitney-Thompson1Whitney Thompson Foto: plus-model-mag.com

 

Fortsett å lese Plus Size modeller til “Top Model” – søknadsskjema her!