Kategoriarkiv: Syk

Bildene som avslører norske pedofile

342 norske barn er funnet som offer i forskjellige pedofilisaker, dessverre bare toppen av et skremmende isfjell som vokser for hver eneste dag. Overgrep mot barn i Norge har steget med flere hundre prosent på noen tiår. I alderen 14-16 år og seksuell handling med barn under 16 år, er det en økning på 27… Les mer »

En hårreisende beskjed!

Også barn og unge kan rammes av kreft. Når som helst og  noen ganger helt uten forvarsel. Er du redd for å miste noen av dine nærmeste, eller har du allerede opplevd at en av dine nærmeste og kjæreste døde av kreft? Vit at det jobbes på spreng, med uforminsket styrke  på tvers av landgrenser… Les mer »

Ebola-viruset kan ta livet av 400.000 mennesker før 2015

Ebola-viruset som herjer en rekke land i vest og sentral-Afrika er ute av kontroll. Nå dør det flere mennesker enn det er mulig å medisinere. Flere dør i påvente av behandling. Mangelen på kvalifisert helsepersonell er skrikende.  FNs sikkerhetsråd sitter i kontinuerlige krisemøter for å finne en løsning på katastrofen som utspinner seg i Afrika,… Les mer »

Allergisk? Allerede nå bør du starte med å forebygge!

Alle de hundre tusener som sliter med allergi, har det nok verst i disse dager. Sommer, sol og varme gjør det tørt, og det som kan blomstre, det gjør ikke annet. – Pollensesongen bruker å begynne i mars med pollen fra or og hassel. Så kommer bjørkepollen etterpå. Deretter gress, før burot avrunder sesongen i august.… Les mer »

Fyllesyk og yr?

Det er faktisk en sammenheng mellom det å være kåt etter en fest der man har drukket mer enn man burde. Rent medisinsk er det vel ikke så mange som kan svare på hva dette kommer av. Leser man kommentarfelt rundt tema er det svært mange som bekrefter denne påstanden.  Du er ikke alene om… Les mer »

KREFT- en fånyttes kamp mot en lumsk sykdom

Du har hørt om den i mange år, du har opplevd venner, familie kanskje en søster eller bror eller en kjæreste kjempe kampen, mot kreften? Og tapt. Kreftforeningen i Norge gjør utvilsomt en fantastisk jobb for alle som blir berørt av den lumske sykdom som fortsatt tar så alt for mange liv også i Norge.… Les mer »

Når sorgen tar over sjel og sinn

Sorg er et tabubelagt tema- mange ønsker å være alene med sine tyngste stunder når sorgen inntar sjel og sinn. Man kan sørge over så mangt. Tap av venner, dyr, kjæreste, nære familie medlemmer og verst av alt egne barn. Men sorg er komplisert. -Det er ikke alltid sorgen må være knyttet til et dødsfall.… Les mer »