Kategoriarkiv: Terror

“Jodel” gir rom for terror-spøk på Ungdomskole

Via “Jodel“, ble Halden videregående skole stengt på grunn av anonyme rykter om skoleskyting. Enhver elev, forelder, lærer og rektors store mareritt. Heldigvis bare en dårlig spøk, denne gang. Foreløpig er norske skoler forskånet for skyting og drap, men man kan tenke seg skrekk-scenarioet. “Jodel” er en tysk mobilapplikasjon for deling av tekstmateriale og bilder.… Les mer »

15 år siden 11. september 2001- krigen mot terror fortsetter

Osama bin Laden og hans venner i Al Qaida lyktes nesten. Tre av fire fly traff sine mål med dødelig punktlighet. Bare Flight 93 maktet ikke å treffe sentrale mål i Washington, terroristene ble fersket og flyet tvunget ned på et jorde i Pennsylvania. Men alle ombord omkom, også her. Resten er som kjent historie.… Les mer »

Fem år etter – hvor var du da Norge ble rammet av terror?

Sårene har begynt å gro, smertene sitter fortsatt i hjerte, minnene om rå ondskap blandet med TV-bildene fra Oslo sentrum og Utøya er uslettelig. Fem år er gått siden Norge ble rammet av voldsom terror.  Husker du hvor du var og hva du tenkte da de første uvirkelige bildene kom? Selv satte jeg foran TV-skjermen… Les mer »

Mohamed Lahouaiej Bouhlel, er mannen bak massakren i Nice

84 mennesker er så langt bekreftet drept etter at Mohamed Lahouaiej Bouhlel kjørte mer enn 2 km langs bryggepromenaden i Nice, for å drepe så mange som mulig. En lang rekke av de omkomne skal være barn.   Et kaldblodig terrorangrep som fordømmes over hele Europa. Med en 19 tonn tung lastebil pløyde Bouhlel ned… Les mer »

Terrorist kjørte ihjel nær 100 langs riviera i Nice

En fransk-tunisier (31) brukte en stor lastebil som rambukk og meide ned alt på sin vei langs strandpromenaden i Nice. Foreløpig er 80 funnet drept, det er grunn til å tro at dødstallene vil stige kraftig. Mange barn er blant de drepte.  Mer enn 30 skal være hardt skadd, også her flere barn.  Video shows… Les mer »

Politikerforakten øker – 5 år etter er lite gjort etter 22. juli

Den blåblå regjeringen har sviktet ofrene og de etterlatte etter 22. juli 2011. Statsminister Erna Solberg har fomlet og ikke holdt ord, men svelget så mange kameler i denne saken at hun bør skamme seg. Tidligere statsminister Jens Stoltenberg har heller ikke maktet å gjøre Norge et tryggere sted for innbyggerne, enn før terroren for… Les mer »

Bombetrussel på Old Trafford – evakueres!

Englands største klubb-stadion, Old Trafford, selveste “Theatre of Dreams” skulle være gjenstand for den aller siste kampen for Manchester United. “Code Red” ble annonsert over høytaleranlegget, det betyr evakuering.  Will Morley via Compfight Førtifem minutter før kampstart ble det funnet en mistenkelig pakke. Kampen mot Bournemouth er avlyst som en direkte årsak til funnet. Sikkerheten… Les mer »

Sirkus Breivik i gang igjen

Massemorderen har saksøkt den norske stat for brudd på den europeiske menneskerettkonvensjonen nr 3 (forbud mot tortur) og 8 (Retten til respekt for privatliv og familieliv) Anders Behring Breivik klager altså på forholdene i Skien fengsel. I følge rykter skal massedrapsmannen ha kollapset og tatt til tårnene for en tid tilbake. Han måtte dele sine… Les mer »

Sommerferie mål, tør du reise til et terrormål?

Du liker å reise, ikke sant? Spesielt i årets viktigst og lengste fri-periode som er sommerferien for de fleste. Da skal man planlegge drømmereisen til minste detalj. Endringene i samfunnet med ukjente og livsfarlige trusler – kan endre reisemål for noen. Tør du reise til det som lett kan være terroristenes neste mål? I følge… Les mer »