Kategoriarkiv: Ukategorisert

Har du billett til Justin Bieber konsertene i Norge? Les dette!

“AtomicSoul” som er hovedarrangør til de tre konsertene 16. 17 og 18. april, ønsker at du som allerede har billett(er) til disse konsertene deltar i en spørreundersøkelse, den kan gi deg muligheten til å møte Justin Bieber før en av konsertene. HER er spørreskjema fra “AtomicSoul.” – Som du som en ekte “Belieber” sikkert allerede vet,… Les mer »

Nå kommer vinterstormen!

Med mye nedbør og opp mot sterk storm i kastene skal man være på vakt når den første vinterstormen slår inn over Sør og Øst-Norge i dag. Også store deler av Sør-Sverige vil merke dette ekstremværet. Dette været har alt. Regn, sludd,snø og tordenbyger. På vestlandet vil det komme opp i sterkstorm og vindkast opp i mot 50… Les mer »

Nord Korea fra vondt til verre- spiser egne barn

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=NfQCJ0TnGhc[/youtube] Hungersnøden i Nord-Koera er så prekær at det har blitt avdekket kannibalisme blant det lukkede landets hardt prøvede innbyggere. Landets gale diktator, president Kim Jong Un er langt mer opptatt av kjernefysisk våpenopprustning enn sine innbyggeres ve og vel.  – I følge fler internasjonale medier har eksperter på Nord-Korea fortalt grufulle historier om foreldre som blir… Les mer »

Vida Lill og Stian i nye roller i Paradise Hotel

Vida Lill Gausmel Berge (22) og Stian Thorbjørnsen (30) var svært sentral i tidligere episoder av Norges mest populære reality-serie. Nå er kompisene tilbake med nye oppgaver.  De skal blant annet intervjue deltagerne før de sjekker inn, etter at de har sjekket ut av luksushotellet i Mexico. I følge TV3 så er det fler endringer… Les mer »

Sommerferie planer? Bestill allerede nå!

Vi er midtvinters, men skal du få akkurat den sommerferien du ønsker for deg og din familie, da må du bestille nå. – Skal du reise med din elskede på luksusferie til Seycellene, på bilferie sammen med svigermor, eller med barna til Danmark? Familiesituasjon, alder og økonomi teller alltid inn når man skal bestille sommerferie. … Les mer »

Drap på drap i Sverige i 2013

Brutal vold, med døden som resultat øker i omfang i Sverige. I 2013 er det allerede fler drap enn på lang tid i Sverige. Hva som er årsaken til drapsbølgen i Sverige er et komplisert spørsmål som få kan svare sikkert på.  * To brødre på 32 og 28 år er mistenkt for drap og… Les mer »

Paris Hilton til Paradise Hotel Norge!

Er du hekta på “Paradise Hotel?” Da er du ikke alene og du har ikke lenge igjen å vente heller.  Verdens flotteste hotell er atter en gang fylt med flotte mennesker som er villig til å gjøre det aller meste for å stå igjen som vinnere. Nå er det bekreftet at den verdensberømte hotellarvingen Paris Hilton (31) skal… Les mer »

IDOL- Maria Mohn et år etter!

IDOL er Norges mest populære konkurranse for unge gutter og jenter mellom 16 og 36 år som ønsker å prøve ut drømmen om å få stå på en scene som artist. De 10 beste får til og med være med å lage musikkvideo i regi av IDOL. – En av Norges flotteste artister med den… Les mer »

Lilyhammer del II endelig i gang!

Første sesong sluttet med “Frank” Tagliano og Ingrid Olava, på Flamingo Bar i Lillehammer. Sesong to kommer til å fortsette å følge den lille byens største gangster. Nå kommer det fler krumspring fra Bruce Springsteens høyre hånd.  En TV serie som har tatt verden, ihvertfall store deler av Norge med storm. Klapperen har gått ned… Les mer »