Kategoriarkiv: Ungdom

Blir du bedt om å kle deg naken?

En uskyldig flørt med noen som slenger rundt seg med komplimenter, fra en person du ikke kjenner, kan i verste fall ende med voldtekt, om du velger å møte vedkommende. I andre tilfeller kan han eller hun lure deg til å kle av deg, der bildene blir brukt til utpressing. Se videoen nedfor – som… Les mer »

Deilige; Unge Lovende!

Takk og lov for at det beste fortsetter, SKAM er på gang med Sana som hovedperson i sesong fire, og endelig kommer deilige, Unge Lovende. Norske drama på sitt beste, basert på unge, urbane jenter og noen gutter, som lever sin hektiske liv, på jakt etter seg selv og en eller annen form for lykke,… Les mer »

Ungdom og sliter? Ikke bra nok?

Norsk ungdom på 70-tallet hadde ry på seg for å være fulle, slemme og i opprør til det aller meste. Ungdom av 2016 trener, gjør lekser, hjelper til hjemme, jakter på Pokemon og er ellers hjemme eller sammen med venner.  Ikke alle. Men langt over flertallet. Selvsagt finnes det lovbrytere, narkomane og skulkere blandt dagen… Les mer »

Sverige rystes av overgrepsbølge

Unge menn fra 16 – 18 år, antaster og forgriper seg på jenter i samme alder. Usselt, feigt og utspekulert, velger guttene trange og høylytte konserter for å uføre sine gjerninger mot uskyldige jenter. Mer enn 30 tilfeller skal være anmeldt melder Aftonbladet.se. Verdensstjernen Zara Larsson spilte konsert på “Putte i Parken” i Karlstad der… Les mer »

SKAM – norsk ungdom på godt og vondt

Nett TV-serien fra NRKp3.no, som har tatt Norge med storm, stormer videre. en ekte fortelling om hvordan norsk ungdom opplever det å leve som unge i Norge i 2016. Svik, sorg, vennskap, utroskap, sex, lyst, begjær, latter og tårer, nettopp slik det er for mange norske tenåringer.  NRK har i denne sammenheng tatt de unge… Les mer »

Russetiden byr på mange utfordringer – flest for foreldrene

Russetiden er her, og fram til 17. mai skal årets russ klemme i seg mengder med alkohol, og ha sex med en rekke fremmede. Å være foreldre til denne gjengen, er en prøvelse som skalper mer frykt og våkenetter enn for russen selv.  Å være endelig ferdig med 13 års skolegang må selvsagt feires, det… Les mer »

Sykt perfekt – livet på ordentlig, for norske unge jenter

Vil du vite hvordan norske, vellykkede, flotte, jenter egentlig har det? Da bør du se på TV2 onsdag 13. januar, kl 21:40. “Sykt Perfekt” vil overraske, sjokkere og irritere deg. Mest av alt kanskje kunne forstå hva de går gjennom. Eller du vil kanskje si “Herregud, ta dere sammen jenter!” Etter programmet. Ikke ta livet… Les mer »

22. juli 2011 forandret Norge – til hva?

Mer åpnenhet sa statsminster Jens Stoltenberg etter at det verste sjokket hadde lagt seg etter at bomben gikk av, og skuddene på Utøya endelig tok slutt. Hva sitter vi igjen med – nå fire år senere? Et åpnere samfunn? Nei. Så langt derifra. Vi sitter igjen med langt flere spørsmål enn svar. Det norske samfunnet… Les mer »

Wetlands- filmen du ønsker å se alene!

  “Helen”, spilt av flotte og dyktige Carla Juri er hovedrolleinnehaver i denne tysk-produserte filmen “Wetlands” som går svenske “Fucking Åmål” og norske “Få meg på for faen” en høy gang. Kanskje kan den bli i drøyeste laget for noen sarte sjeler. Men “Wetlands” tar ungdoms seksualvaner i det 21. århundre på alvor, det skal… Les mer »