Vær på vakt! Det kommende døgnet er det helt sikkert mange som har planer om å lure deg trill rundt. Både i nyhetene og i avisene vil det også være noe du bør se etter, spesielt om det er noen innlegg der du skal ringe eller møte opp, da bør alle alarmklokkene ringe på en gang.

– Den nordiske formen for aprilsnarr stammer fra , hvor de «ga noen aprilfisken», donner le poisson d’avril på fransk. Det gjorde de ved å feste en papirfisk i all hemmelighet på ryggen til den som ble narret, og denne skikken skriver seg tilbake til sent på 1500-tallet. Frankrike gikk da som en av de første europeiske landene over til den gregorianske kalenderen som innebar at det nye årets start ble flyttet fra vårjevndøgn til 1. Januar.

(WikipediA)

De fleste land i Europa har denne tradisjonen, og det hele bunner ut i å lure andre med mer eller mindre uskyldige «pranks»

– Det er bare opp til deg å være årvåken, for ikke å bli lurt selv,  men du kan selvsagt gjøre ditt for å lure andre. Det er alltid mest gøy å lure de som reagerer kraftigst på det. Kjenner du noen som enten går av konseptene, eller noen som tar lett til tårene- er det fristende å finne på noe uskyldig moro med disse.

Her er noen eksempler: Gi noen telefon nr til Dyreparken i Kristiansand og fortell at, «det var en Julius som spurte etter deg, du må ringe tilbake».

Skal du i møte møte sammen med flere, så gi beskjed til en av disse om at møterommet er opptatt, så møte er blitt flyttet til nærmeste kafe.´

Unger er veldig lettlurte, og det er veldig gøy å lure de. Men her må man passe på så ikke fleipen tar for bråe vendinger- Det skal være gøy for alle, ikke bare den som lurer…

– Og bor du i nærheten av en bomstasjon eller ti, så kan du ringe til svigerfar å si at det står i avisa at det pga en teknisk feil er det gratis for alle å bare kjøre rett gjennom alle bomstasjoner i område. Helt gratis! Ikke sikkert du får komme til julemiddagen på julaften, men du har fått deg en god latter.

– Fortell kjæresten din at du kommer senere hjem pga masse oppgaver du ikke rekker å bli ferdig med til normal tid, så drar du heller en time tidligere, så lager du en av hennes favoritt retter og selvsagt får hun en flott bukett røde roser av deg. En aprilspøk kan være i positive fortegn også…


Foto: Side2.no


Livet er fult av overraskelser, gjør dagen gladere for de du er glad i.Vargas

http://www.vg.no/nyheter/innenriks/artikkel.php?artid=10083421

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Total Black Out

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=LsnToPOPY7c[/youtube] Noen ganger er det vel ikke verdt premiepengene å melde seg på et TV program. Se "Total Black Out"...

Drapsmenn går fri pga fulle fengsler?

  Norske fengsel er smekk fulle, og de fleste som sitter der burde vært sendt tilbake der de kom fra....

Lukk