Hvorfor er vi så sulten på junkmat når vi har litt dagen derpå? Jeg har ihvertfall det! Veldig sugen på burger og chips + en diger cola. Det smaker helt utmerket sånn utpå dagen når man har vært på rangel kvelden før. Jeg er normalt ikke tilhenger av junkmat, men når suget kommer så er det veldig digg. Og bestiller du en dobbel meny som jeg gjorde i dag så får du mye mat, og jeg er helt sprengt- Og den dagen derpå prompen er ikke mye moro å dele med så mange, spesielt etter å ha å spist junk heller da…

Men man må jo kose litt i blant, og det er jeg veldig flink til- viktig å få i seg nok næring… vel næring å næring- vom fyll er vel mer riktig å si i dette tilfelle.

Jeg liker best en skikkelig god biff når jeg skal kose meg, med fløtegratinerte poteter, og en utsøkt rødvin til. Men biffen må være så mør som mulig, og helst masse hvitløk i potetene. Det er snadder det. Kanskje is eller karamellpudding til dessert.

Men da kjenner jeg presset så jeg må gå nå!

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
AnnA AnkA burde vært med i Paradise Hotel

Denne frittalende, frigjorte, bimboen av en svenske som ser på seg selv som livets Lys, passer jo perfekt inn sammen...

Lukk