10 år med Vargas – følg utviklingen år for år siden 2011, og helt fra til oktober 2021. Øyvind Teige, forfatter, investor og skribent, skriver fortsatt for denne bloggen. Nå tar vi et tilbakeblikk for å gi leserne hva vi har servert på denne datoen, 1. oktober, år for år i 10 år.

Estimated reading time: 5 minutes

Utviklingen

Vi ønsker å takke medskrivere og lesere. Vi lover å holde koken de neste ti årene også.

Å skrive gode artikler for leserne våre, handler om å få gode tilbakemeldinger, vite at det er mange som liker oss, og leser oss. Og som kommer tilbake igjen og igjen. Om ikke vi hadde rimelig jevn og stigende kurve hva antall lesere, gjelder. Hadde vi sittet på en bar i en storby og sett på livet, sett på jentene, i stedet. 10 år med Vargas – følg utviklingen – du tror det ikke engang når du leser det.

Heldigvis har vi mange trofaste lesere som ønsker å lese vårt rikholdige utvalg.

Om du ble nysgjerrig nå, les fra vårt rikholdige arkiv i høyre meny. Du finner alt fra fotball, økonomi, sex, mat, politikk og kjendiseri. Husk at du alltid er velkommen, enten å lese, ta del i debatten, skrive kommentarer eller bare være nysgjerrig. Vi skriver for deg – og det vil alltid være gratis.

Den 1. oktober 2011, skrev vi om Kreft og om hvor berørt man blir, av å kjenne noen som får denne noen ganger, livstruende sykdommen. Heldigvis har forskningens utvikling kommet svært langt, som igjen gjør at mange kan leve lenge med kreftsykdom i kroppen, heldigvis. Et kort og enkelt innlegg som vi ikke er særlig stolt av å ha publisert, men vi var i en læringsprosess – det skulle komme betydelige bedre innlegg, etterhvert.

Forfatteren

Den 1. oktober 2012 Skriver vi om krimlitteraturens historie, om vårt elsk-hat forhold til Jo Nesbø, som Norges største krimforfatter. Og hva kriminelle handlinger kan føre til innen genseren krimlitteratur. Det er jo ofte faktiske handlinger som ender opp i bokform, som har skapt den mest populære underholdningsformen.

Bare spør Stieg Larssons familie.

10 år med Vargas - følg utviklingen

Den 1. oktober 2013 begynte ting å skje. Vi ble koblet til Nettavisen for en stakket stund. Artiklene var gode nok til å komme på trykk, men samarbeidet stagnerte. Bloggen Vargas12.com var for liten og genererte ikke nok penger i kassen til Stavrum og co. Et tap for dem tenkte vi, og jobbet på videre. Da publiserte vi blant andre denne artikkelen. Fortsatt ikke bra nok, for liten tekst, dårlig språk og for lite nyansert, men vi er på gang med noe.

Vargas12.com

Den 1. oktober 2014 publiserte Vargas12.com den første artikkelen som hadde fantastisk SEO, som ble lest av mange. Og som vi fikk kudos for i mange kretser, også nye lesere. Den gang ble flere artikler publisert på VG. Som igjen generere mye trafikk. Synd at de største mediene ikke tillater seg å dele gode artikler fra bloggerne i like stor grad som tidligere. Det har garantert med tid og penger å gjøre. Som så mye annet.

Slagordet

Vårt slagord siden starten er “You Are Perfect!” Fordi alle mennesker er unike og flotte skapninger, helt perfekt fra fødsel til grav. Og vi er stolte av å ha den holdning mot alle, det være seg legning, nasjonalitet eller hvilken religion man har.

Den 1. oktober 2015 skrev vi også knakende gode artikler, og vi hadde begynt å bruke Facebook og sosisal medier som et verktøy til å komme ut til massene. Eller hva synes du om denne artikkelen? Introduksjon til spilleautomater, Vargas12.com hadde fått sine aller første kunder. Vi publiserte fra da, og helt fram til i dag, gode artikler for bedrifter og næringslivskunder. Som ønsker å bli sett og hørt i sosiale medier.

Den 1. oktober 2016 publiserte vi et av mange tusen innlegg om fotball. Vargas12.com er kjent for å skrive om både Championship, Champions League, men aller mest Wolves og Premier League.

Den 1. oktober 2017 publiserte vi følgende artikkel: Wolves er i rute til opprykk! Ja, vi må innrømme det, det har blitt mye fotball. Men det har litt med interesse og gjøre. Fordi vårt favorittlag, Wolverhampton Wanderers rykket opp til Premier League, og herjet. Det gav inspirasjon. Vi lover å være mer kreativ i framtiden.

Skriveren

Den 1. oktober 2018 skrev vi nok engang om hva som skal til for å bli forfatter. Hvilke feller du som skriver går i og hva som skal til for at du lykkes. “Forfatteren i deg er utålmodig“, er et viktig innlegg, en artikkel som gir alle forfatterspirer et hint om hvor hardt arbeide det er å bli forfatter. Og at det slett ikke alltid er nok.

Den 1. oktober 2019 om Warholm, var vi allerede på trappene til å få verden forandret for alltid.

Vi kunne ikke og ville ikke unngå å dele med verden. Hva en pandemi gjorde med oss, privat eller i samfunnet rundt oss. Tankene våre og følelsene våre – hva vi gikk gjennom når pandemien rammet oss – finner du i arkivet på høyre siden i hovedmenyen. Heldigvis skrev vi om andre ting også, for vi var jo i oktober 2019, lykkelig uvitende om hva som skulle komme.

Den 1. oktober i fjor, altså i 2020, skrev vi stolt om julegavene finner du billigst på nettet. Artiklene har nå blitt langt bedre, de er søkemotor-optimalisert og er av god kvalitet. Kundene elsker dem. Ikke rart at leserne ønsker å motta artiklene våre gratis rett i postkassen, daglig.

Den 1. oktober i år, altså i dag. Skriver vi denne artikkelen til deg, for at du skal vite at vi er din venn i nøden. Bruk kommentarfeltet, vi svarer alle, etter beste evne. Nyt høsten.

The Winter is Coming.

Vargas

Pin It on Pinterest