Terrorangrepet 11. september 2001 er det mest omfattende terroranslag i USAs historie, både når det gjelder materielle skader og antall drepte. Fire sivile fly ble kapret av selvmordsaktivister fra Al Qaida. To av dem ble med få minutters mellomrom styrtet inn i høyblokkene på World Tradescenter i New York. Et tredje fly ble styrtet inn i forsvarsdepartementets hovedkvarter Pentagon i Washington DC, mens det siste flyet gikk i bakken i Pennsylvania.

Nesten 3000 personer omkom, og USA vil aldri bli det samme igjen etter dette forferdelige terrorangrepet. En hel verden så de grusomme bildene fra New York der mennesker kastet seg i døden fra tvilling- tårnene, for å unngå flammene. En hel verden gråt med de amerikanske offrene, i hvertfall den vestlige verden…

Og de som aldri hadde hørt om Al-Qaida eller Osama Bin Laden fikk det til gangs denne dagen…

Det er lett å tenke at dette er starten på Armageddon. Den ultimate kampen mellom det onde og det gode. Lyset mot mørket. Vår Herre mot Djevelen selv. Seirer ikke alltid det gode eller er det kanskje bare på film?

11.september 2001 ble den siste for 3000 mennesker som ble offer for grusom ondskap satt i system av 19 terrorister som gikk i døden selv på ordre fra Osama Bin Laden etter all sannsynlighet-

Man kan bli destruktiv i tanke måte, deprimert, sjokkert og bunnløs fortvilet når man ser så mye ondskap på en gang-

Man er ikke villig til å gi seg uten kamp, men ondskapen er sterk- veldig sterk. Vil verdens befolkning oppleve 11. september 2011? Vil ondskapen seire? Hatet vokser, og muslimene ønsker død og fordervelse over vesten. Vesten inkludert Norge og nordmenn har liten eller ingen sympati overhodet for muslimer etter min mening.

Jeg vet det er mange mennesker som har gode meninger og at «det gode» er fortsatt i flertall- men hatet vokser. Hatet kan bli Tellus´s bane-

Hvis Bin Laden spør Obama om tilgivelse, tror du han vil tilgi? Kanskje han sier ja fordi det er politisk korrekt. Men ikke det amerikanske folk. Aldri i verden heller.

Jeg frykter at 11.september 2001 bare er en forsmak på hva som kommer…

Eller kan vi la ondskapen seire- kan vi la terroristene få triumfere?

Selvfølgelig ikke!

Vi skal stoppe galskapen, vi skal kjempe for fred, frihet og demokratiet-

Men for å klare det så må man være villig til å kommunisere, man må være villig til å tilgi og man må være villig til å akseptere muslimer blandt andre.  Sånn er det faktisk.

Ellers så er det store sjanser for at verden går rett til helvete!

Les også:

http://no.wikipedia.org/wiki/Terrorangrepet_11._september_2001

 

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
RHIANNA- pop og vakker

        Jeg regner nesten med at du også liker Rhianna? En av verdens største stjerner, og en...

VG- TV med eget søppleprogram

  Er det ikke nok drit på TV om ikke også Norges største avis skal begynne å sende programmer det...

Lukk