I morgen braker det løs i Kongeparken i Stavanger arangeres årets lands-russetreff fra fredag til søndag!

Og i den anledning frykes det spredning av svært smittsom hjernehinne betennelse. En 19 årig jente fra Fana gymnas i Bergen er smittet. Foreløpig er dette det eneste tilfelle av hjernehinnebetennelse hos årets russ, likevel tar ledelsen i Kongeparken sine forholdsregler i forbindelse med årets landstreff.

 Med en gang vi fikk vite om denne hendelsen i Bergen tok vi kontakt med vår kommunelege. Vi kommer til å ha løpende kontakt med han gjennom hele arrangementet, sier Håkon Lund, sikkerhetsansvarlig for årets landstreff i Kongeparken.

Lund sier de vil informere russen godt. Risikoen for smitte gjennom å dele flasker og kline er der, og det skal russen minnes om. Så da er det liten tvil om at årest russekull går mot en rolig feiring skulle man tro spådommene fra arangørene….

Bare det ikke utarter seg til et fyllerituale av en annen verden som vi så ofte har sett tidligere. Mye festing lite søvn gjør at imunforsvaret er svekket og derfor lettere motakelig for all smitte…

Kjære russ 2010, ta vare på hverandre, husk at det er et liv etter russetiden også!

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Vil du også ha mer trafikk på din blogg?

Da bør du logge deg på her: http://www.bloggtrafik.nu/  47333 dette skal være en side som gir deg poeng for hver...

Facebook med dårlig sikkerhet

Den anerkjente teknikkbloggen Techcrunch oppdaget nylig store hull i sikkerheten til chatten på Facbook. Hvem som helst på din venneliste...

Lukk