Vil verden gå under? Mange påstår det fortsatt enda det er lite igjen av året. Du har vel sett filmen 2012? Den kan gi de mest negative og destruktive dårlig nattesøvn.

For oss andre som tror verden går videre vil ikke datoen utgjøre den helt store forskjellen, bortsett fra at det er en dag nærmere jul, og derfor gir mange dårlig samvittighet pga manglende planlegging.

12.12.12 er en spesiell dato rent statistisk fordi en dag eller dato som faller likt blir ikke før om 88 år. Da er det 1. januar 2101, eller 01.01.01. Noe de fleste av oss ikke trenger å planlegge nevneverdig.

Dessuten er det meste stengt da det som kjent vil være 1. Nyttårsdag.

Ifølge folketroen er 12.12.12 en heldig dato som vil bringe lykke. Mange engasjert par planlegger å holde sitt bryllup den 12. desember 2012, mens noen forventningsfulle foreldre håper å få sine barn på denne noe spesielle datoen.

Eller kanskje det er riktig dato for et frieri?

Fødsel- og bryllupsdag burde i så fall være grei å huske.

Tallet 12 er et unikt, interessant og svært nyttig nummer. Den unike nytten av nummer 12 har blitt anerkjent av matematikere, forskere, meta-fysikere, og samfunnet generelt siden begynnelsen av det moderne menneskets historie.

– For oss vanlig dødelige, ikke mer enn et tall i mengden. Allikevel satt i system som datoene i vår kalender som vi lever etter, blir det lagt merke til når det blir satt sammen til datoen 12.12.12.

Visste du at det er 168 år siden verdens største kunstner Edvard Munch ble født på datoen 12.12.12? Vel, nå vet du det. Han ble født 12. desember i 1863.

Vargas

 

 

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Nettet snører seg igjen rundt Sigrids drapsmann!

Blodspor og dermed DNA av Sigrid er funnet i Campingvogna til mannen som kalte seg (sensurert)  på den nå nedlagte...

Carly Rae Jepsen- opptrer på alle Bieber konsertene i Norge

Som de aller fleste "Beliebers" vet, kommer Justin til Norge i april. - Det som er nytt er veldig hyggelig for alle...

Lukk