I dag er det 15 måneder siden 22. juli 2011. For mange så har det begynt å synke inn hva som faktisk skjedde. Norge ble rammet av terror. 77 mennesker drept og mange hundre skadd. Ødeleggelser for mange hundre millioner kroner var et faktum. 

Norge blir aldri det samme igjen.

I kjelleren på Ila sitter terroristen med et smil om munnen og svarer på fan-post fra hele verden. Bare frierbrevene alene tar et helt årsverk for fengslet å åpne.

Hva har skjedd siden skuddene og bomben gikk av for 15 måneder siden?

En 10 uker lang rettssak er over, der detaljer om massedrap og kald kalkulerende ondskap ble fortalt i detalj av de som har greie på hvordan menneskekroppen ødelegges av skudd i buk og hode fra kloss hold.

En lang krangel fra de sakkyndige om terroristen var tilregnelig eller ikke. De havnet til slutt på at det var det han var. Selvsagt er det all grunn til å lure.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=1LHAwC9Xn38[/youtube]

– Vi har vært vitne til tårer fra terroristen som gråt da retten spilte av en video som ondskapen selv hadde produsert og publisert på Internett, i sin kamp mot demokratiet,  Arbeiderpartiet og Norge.

Tiden leger alle sår er det et ordtak som sier. Det er selvsagt noe forbandet vrøvl.

For de berørte familier som mistet noen 22. juli i fjor så sitter sorgen fortsatt i kroppen. Den vil være der for alltid. Noen har kanskje sluttet å gråte, begynt så vidt å smile, men tapet og sorgen er der. Hele tiden.

Terroristen sitter på Ila og smiler.

– Han har mer enn nok å gjøre. Dømt til 21. års forvaring, vil neppe se friheten igjen, men sprer sin propaganda, sin edder og galle til alle de der ute som ser på ondskapen personlig som en helt. En som har gjort noe som er bra for menneskeheten og som bør dyrkes.

15 måneder er gått siden hele Norge ble rammet av rå og brutal ondskap, der til og med Kongen delte sine tårer med sitt folk.

Hva skjedde egentlig?

En persons iskalde og grufulle plan ble satt ut i live og forandret Norge for all framtid.

Når og hvor det smeller igjen vet ikke mange, men så lenge terroristen får spre sitt budskap så er det alltid noen som ønsker å ta opp hansken og følge hans ideer og spor.

Vargas

nb_NO
en_GB nb_NO

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Riktig innstilling gir deg fler fordeler du kan dra nytte av

Er du allerede en grinete, negativ vriompeis er det mye som taler for at du ikke blir så gammel som...

ADELE ble mor til en liten gutt

En av verdens mest kjente artister, britiske ADELE fikk nylig en sønn med kjæresten Simon Koneckis .Så vidt man vet skal...

Lukk