17 år gamle Suzsnne fra Bergen er sterkere i de fleste andre jenter på samme alder. Suzanne Svanevik er bare 152 centimeter høy og veier 50 kilo.

Hun gjør ting i treningsstudioet få menn er i stand. I mark løft klarer hun 105 kg som er dobbelt så mye som sin egen vekt. Du kan jo gå ut å prøve.

Den nye trenings-trenden “Crossfit” er også brukt av blant annet boksere på høyt internasjonalt nivå. Brukt av “The First Lady” Cecilia Brækhus blant andre.

Suzanne er ei knalltøff jente. Mindre, men sterkere enn de fleste på sin alder, hun har en treningsiver få kan vise til og du bøte tenke på henne neste gang du synes det er tøft å gå på trening.

– Mandag morgen klokken 06.00 er Suzanne Svanevik på plass på CrossFit Bergen og ror intervaller. Senere på dagen er det styrketrening. Også onsdager trener hun to daglige økter.

CrossFit er på mange måter den ultimate treningsformen fordi den kombinerer styrke-, kondisjons- og smidighetstrening, slik at du får en slank, atletisk og sterk kropp. Akkurat det er Suzanne et tydelig bevis på.

64 prosent av oss er opptatt av å spise sunt. Likevel opplyser bare 46 prosent at de klarer å spise så sunt som de ønsker.

Dette kommer frem i en rykende fersk spørreundersøkelse YouGov har gjort på oppdrag fra Helsedirektoratet blant et representativt utvalg på 2000 nordmenn.

Spørreundersøkelsen ble presentert av direktoratet i dag da de lanserte den nye nøkkelhull- og kostrådskampanjen «Små grep, stor forskjell».

Vi nordmenn trener mye, men er allikevel fetere nå enn noen gang. Selvsagt har det med å gjøre hva vi spiser.

Man må ikke være like ivrig som Suzanne for å få helsegevinst og med det et sunnere og forlenget liv.

Kilde: TV2.no

Vargas

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Farmen- Frieri, fest og kjefting- nå blir det action

Noen av de eldste kvinnene på gården lurer seg unna jobben med å klare ukes-oppdraget. Det blir de stilt til veggs...

Lukk