11. september 2001 brutal terror video

Terrorangrepet 11. september 2001 er det mest omfattende terroranslag i USAs historie, både når det gjelder materielle skader og antall drepte. Fire sivile fly ble kapret av selvmordsaktivister fra Al Qaida. To av dem ble med få minutters mellomrom styrtet inn i høyblokkene på World Tradescenter i New York. Et tredje fly ble styrtet inn i forsvarsdepartementets hovedkvarter Pentagon i Washington DC, mens det siste flyet gikk i bakken i Pennsylvania.

Nesten 3000 personer omkom, og USA vil aldri bli det samme igjen etter dette forferdelige terrorangrepet. En hel verden så de grusomme bildene fra New York der mennesker kastet seg i døden fra tvilling- tårnene, for å unngå flammene. En hel verden gråt med de amerikanske offrene, i hvertfall den vestlige verden…

Og de som aldri hadde hørt om Al-Qaida eller Osama Bin Laden fikk det til gangs denne dagen…

Det er lett å tenke at dette er starten på Armageddon. Den ultimate kampen mellom det onde og det gode. Lyset mot mørket. Vår Herre mot Djevelen selv. Seirer ikke alltid det gode eller er det kanskje bare på film?

11.september 2001 ble den siste for 3000 mennesker som ble offer for grusom ondskap satt i system av 19 terrorister som gikk i døden selv på ordre fra Osama Bin Laden etter all sannsynlighet-

Man kan bli destruktiv i tanke måte, deprimert, sjokkert og bunnløs fortvilet når man ser så mye ondskap på en gang-

Man er ikke villig til å gi seg uten kamp, men ondskapen er sterk- veldig sterk. Vil verdens befolkning oppleve 11. september 2011? Vil ondskapen seire? Hatet vokser, og muslimene ønsker død og fordervelse over vesten. Vesten inkludert Norge og nordmenn har liten eller ingen sympati overhodet for muslimer etter min mening.

Jeg vet det er mange mennesker som har gode meninger og at «det gode» er fortsatt i flertall- men hatet vokser. Hatet kan bli Tellus´s bane-

Hvis Bin Laden spør Obama om tilgivelse, tror du han vil tilgi? Kanskje han sier ja fordi det er politisk korrekt. Men ikke det amerikanske folk. Aldri i verden heller.

Jeg frykter at 11.september 2001 bare er en forsmak på hva som kommer…

Eller kan vi la ondskapen seire- kan vi la terroristene få triumfere?

Selvfølgelig ikke!

Vi skal stoppe galskapen, vi skal kjempe for fred, frihet og demokratiet-

Men for å klare det så må man være villig til å kommunisere, man må være villig til å tilgi og man må være villig til å akseptere muslimer blandt andre.  Sånn er det faktisk.

Ellers så er det store sjanser for at verden går rett til helvete!

Les også:

http://no.wikipedia.org/wiki/Terrorangrepet_11._september_2001

 

7 thoughts on “11. september 2001 brutal terror video

 1. sannheten er bare at det var en inside jOBB!!

  men folk i landet her er så hjernevaska i små idiot huene sine at de går med på alt de ser på CNN..

  DETTE er en krig som aldri kommer til å ta slutt pga HVITE NASJONER…

  Dere har drevet fascisme imot fattige land i over 1000 år.. folk er drittlei nå og vil ha hevn..

  og derfro kaller dere det terror.

  1. He he he!! Du blir sikkert tatt kjempe seriøst med det navnet der- DET utfyller faktsik veldig godt meningen din også. Du er helt på jordet og har ikke peiling. Du skjønner sikkert ikke noe av det, men videre meldinger fra deg blir selvfølgelig sensurert i sin helhet-

 2. klart mange mennsker mistet livet 9-11.men jeg forstår ikke hvordan disse al-qaida folket som ikke kan lese og skrive dra helt til usa og kapre fly, styrte dem ,uten at noen får noe mistanke. jeg teori er at cia visste,men ville ikke stoppe disse terroristene.
  for de trengte påskudd for å gå inn i irak og afg. hvorfor er det ingen som minner de hundetusen irakere som har blitt drept av usa??de gikk til krig uten noe bevis,og hvorfor ikke sankjoneer mot usa?? 9 år hat gått med krig,hvor mange sivile afg har usa drept?? disse 3000 var ikke mer verdt enn titusner afg som har blitt myrdet av usa nato . jeg fordømmer envær terrorakjon ,men terroren har usa som har skapt. derfor slår det tilbake på dem, de fortjener kanskje få smake på egen medesin. altså 9 år med krig,uten noe konkrete bevis,9 år og enda mer terror enda mer narko ,va faen har usa gjort i afg??? alle veit de legger oljeledninger gjennom afg,og de kontrolerrer narkotrafikken,derfor blir ikke narko mindre i verden,siden afg står for 80 %av narkotika i verden. usa har drevet terror i alle muslimske ressurssterke land,de må jo ha kontroll over oljen. Å STØTTE USA ER SOM Å STØTTE TALIBAN. JEG SER INGEN FORSJELL MELLOM DISSE TERRORSTATENE.SÅ INGEN STØTTE FRA MEG TIL USA ELLER AFG.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.