A eller B menneske?

Er du den typen som bare må opp klokka seks eller greier du nesten ikke å komme deg på skole eller jobb fordi du helst skulle vært under den varme dyna?

Folk er så forskjellig. Jeg er så «trang i trynet» at jeg ser ut som en fisk på land- når jeg må opp noe tidligere enn kl 0800 og det er man jo vanligvis.

De som er A mennesker må gjerne i seng tidlig også, sikkert derfor de orker å stå opp før hanen galer.

Mens vi B-mennesker kan sitte til langt på natt om det er onsdag eller lørdag, og gjerne få ligge så lenge som mulig i helga! Helst ikke opp før kl 1100 Men hva skyldes denne forskjellen på folk? Er det arvelig å være trøtt om morran? Tvilsomt!

Det har vel mer med hvilken livsstil man tillegger seg tror jeg. Er man ikke trøtt om kvelden så er det jo bare å la være å legge seg. Og ligner man mest på en Asiat i øya kl 2200 er det jo bare å kaste inn håndkle!

Hvis jeg noen ganger sover middag, en sjelden gang gjør jeg nettopp det, så skjønner jeg ikke bæret når jeg våkner. Siklet litt på skjorta mi, håret til alle kanter, vondt i hode sur og gretten- kroppen min takler en middagslur veldig dårlig.

Men, uansett når man legger seg- om det er vinter eller sommer- deilig er det å tulle seg inn under dyna.

One thought on “A eller B menneske?

  1. Jeg er vel egentlig C… I Perioder elsker jeg å sitte oppe lenge og sove lenge, andre ganger synes jeg det er deilig å komme verden i forkjøpet og legger meg derfor tidlig for å stå opp å nyte dagen før hanen galer *S*

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.