ADVARSEL- GET leverer ikke som lovet

 

Jeg advarer alle som har tenkt på å bli GET -kunde om å la være, og jeg anbefaler alle som har GET om å si opp umiddelbart pga elendig levering av annonserte produkt!

GET er det dårligste alternativet i Norge, til å levere kanaler som folk ønsker å ha. Har du GET- så kan du fra i dag glemme  kanalene «FEM», og «The voice». Et selskap som til de grader undergraver kundenes behov, og som kun tenker på egen profitt og ingen service fortjener ingen kunder-

Jeg leverer mine tre GET bokser i morgen, og anbefaler alle andre misfornøyde kunder å gjøre det samme snarest!

I en pressemelding fra Get bekrefter direktør for samfunnskontakt i firmaet, Øyvind Husby, at partene ikke har kommet til enighet.

– Som en konsekvens av dette har Get ingen avtale for distribusjon av FEM og VoiceTV. Distribusjonen av disse kanalene vil derfor stoppe, bekrefter han.

Husby forteller at Get har tilbudt TV Norge å ha sine kanaler i grunntilbudet til alle kunder, til en pris tilsvarende det andre kanaler i grunnpakken koster.

Husby forteller at det kun vil være TV Norges hovedkanal som vil være tilgjengelig hos Get-kunder framover.

– Vi beklager dette overfor våre kunder, men håper på forståelse for at vi ikke kan akseptere at det skal bli vesentlig dyrere å se de vanligste TV-kanalene i Norge.

Jeg håper at svært mange GET kunder sier opp sine avtaler så selskapet skjønner alvoret i å frarøve kundene sine favorittkanaler over natta-

DETTE FINNER VI OSS IKKE I!

 

Vargas
http://www.vg.no/sport/fotball/norsk/landslaget/artikkel.php?artid=10019050

17 thoughts on “ADVARSEL- GET leverer ikke som lovet

 1. Hvorfor i alle dager skal Get la seg presse til å la oss som er kunder til å måtte betale mer for grunnpakken for å få se Max og Fem?? Vi betaler nok som det er, og tror TVN folk er så avhengige av disse kanalene fikk de jo tilbud om å ligge som ekstrakanaler der de som vil kan betale for dem.

  Nei, dette er kun griskhet fra TVN sin side, og min respekt for Get steg mange hakk!

  1. Jaja, så feil kan man jo ta Stian- Jeg kunne tenkt meg å behldt de nevnte kanaler, og betalt det samme jeg. Det er kun GET som ikke har klart å komme til enighet med TV- Norge-

   GET er det desidert dårligste tilbudet man kan velge i TV-kanal jungelen- Styr unna er det beste tipset man kan få!

 2. Problemet her er at det kreves så mye for å ha disse kanalene, at Get måtte øket prisen for å få det til.. Når da Get tilbyr TVN å ha kanalene som betalingskanaler der TVN kan sette prisen, har Get gjort det de kan for sine kunder etter min mening. Jeg er ikke interressert i noen av TVN sine kanaler, og er i hvert fall ikke villig til å betale mer for å ha mulighet til å se dem. Tror TVN de er så attraktive, hvorfor ikke akseptere tilbudet om betalingskanal??

 3. Er veldig enig i det Stian skriver over her. Her er det TvNorge som prøver å presse på oss et produkt til en dyrere pris som jeg tror de fleste av oss ikke bryr seg så mye om. Godt mulig The Voice og Fem er dine favorittkanaler, men for folk flest tror jeg dette er nisjekanaler, som jeg i alle fall ikke er villig til å betale ekstra for.

  Du må gjerne levere dine bokser for å få tilgang til Fem og Max på RiksTV f.eks. til en dyrere pris. Jeg er i alle fall ikke villig til å levere fra meg min HD PVR fra Get. Den fremstår som en mye bedre løsning enn konkurrentene sine, og TV-hverdagen er ikke den samme uten.

  1. Du må bestemme over dine kanaler Trond. Men denne sevicen GET viser her er under enhver kritikk. Hvilke kanaler de sletter neste gang er ikke godt å si. Hadde dette vært utelukkende TVN grådighet så hadde ikke de andre tvkanal selskapene ville være med på avtalen heller-

   All GET service man prøver å få via mail og tlf kan alene være nok til å lever alle boksene-

   Og mht Fiber net så er det langt billigere enn det GET er. Det blir mitt valg, uten tvil!

   GET er i kveld nedringt av misfornøyde kunder ifølge P4-

   Bombe!

  1. Jeg har allerde hatt disse kanalene uten å betale for de-men nå er de ikke lengre i pakken fra GET- ergo er GET et dårligere alternativ enn konkurentene-

   Ingen vil være GET kunde etter dette!

 4. Vargas: Du høres rett og slett ut som en TVN-lakei i din argumentasjon.
  UT fra det som er kommet ut i pressemeldinger har TVN fått tilbudet om enten å få med MAX i grunnpakka til tilsvarende pris som andre kanaler i grunnpakka får, eller å ha den som frivillig tilvalg for de som ønsker den. I stedet krever TVN at de skal være i grunnpakka, og at enten Get skal dekke kostanden, eller at kostnaden skal skyves videre til abonenntene.
  Er ikke imponert over Get i alle sammenhenger, men her er det unektelig TVN som forsøker å tvinge seg med. Ut fra det som er kommet frem så langt er jeg 100% enig med Get.

  1. Jeg er utelukkende en misfornøyd GET kunde som får et antall kanaler mindre enn det jeg har vært vant til- GET servicen har i tillegg vært svært dårlig for min del fra dagen en. Nå er tolmodigheten over- TVN vil tjene penger de også og de er kommet til enighet med alle andre unntatt GET- det er det selvsagt GET kundene som taper på-

   GET beklager ikke dette helt uten at det er grunn til det Ming-

 5. Ettersom Get fjerner kanaler vi har hatt til nå, så blir vel abonnementet billigere? Didn’t think so.

  Dette, pluss at de ikke har informert men bare kutter kanalen over natta, gjør at Get fremstår som en særdeles uprofesjonell og arrogant aktør overfor kundene. Nå bor jeg dessverre i en blokk der Get er eneste alternativ, men den dagen jeg flytter kommer jeg definitivt til å velge en annen leverandør. Quid pro quo.

 6. Snedig at det bare er Get som må sette opp prisen dersom de skulle gå inn en avtale. Spør meg selv om hvem det er som er grådige? Men dette er jo typisk norsk forbrukermentalitet. Tviholde på skiten selv om det finnes bedre varer til lavere pris. De får betale mer for et dårligere produkt de som føler de har penger til overs, men slutt å surmule til de som benytter forbrukermakta si.

 7. Dere er så tåpelige som sittter og diskuterer over 2 kanaler som har blitt borte.
  Nå er det både MAX og FEM* + The Voice tilgjengelige igjen. Jeg for min del hadde ikke savnet kjærring kanalen FEM men de to andre nevnte derimot.
  Forstår dere ikke at dette dreier seg om politisk spill ganske enkelt. hadde Get akseptert det TVN ville å la oss forbrukere betale en blod pris for å få sett vanlige kanaller som ligger i grunnpakken fra før av, så hadde jo alle andre også begynt å prøve seg. Jeg betaler nesten 400 kr og synes det er dyrt nok som det er, men må si at jeg er veldig fornøyd med kanalutvalget på Get og deres HD PVR dekoder. Der CD og fiberaktørene som jeg har prøvd tidligere kan ikke sammenlignes med Get sin HD boks.
  Vargas hadde du ventet i to dager så hadde problemmet vært løst enkelt og greit.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.