Jeg advarer alle som har tenkt på å bli GET -kunde om å la være, og jeg anbefaler alle som har GET om å si opp umiddelbart pga elendig levering av annonserte produkt!

GET er det dårligste alternativet i Norge, til å levere kanaler som folk ønsker å ha. Har du GET- så kan du fra i dag glemme  kanalene “FEM”, og “The voice”. Et selskap som til de grader undergraver kundenes behov, og som kun tenker på egen profitt og ingen service fortjener ingen kunder-

Jeg leverer mine tre GET bokser i morgen, og anbefaler alle andre misfornøyde kunder å gjøre det samme snarest!

I en pressemelding fra Get bekrefter direktør for samfunnskontakt i firmaet, Øyvind Husby, at partene ikke har kommet til enighet.

– Som en konsekvens av dette har Get ingen avtale for distribusjon av FEM og VoiceTV. Distribusjonen av disse kanalene vil derfor stoppe, bekrefter han.

Husby forteller at Get har tilbudt TV Norge å ha sine kanaler i grunntilbudet til alle kunder, til en pris tilsvarende det andre kanaler i grunnpakken koster.

Husby forteller at det kun vil være TV Norges hovedkanal som vil være tilgjengelig hos Get-kunder framover.

– Vi beklager dette overfor våre kunder, men håper på forståelse for at vi ikke kan akseptere at det skal bli vesentlig dyrere å se de vanligste TV-kanalene i Norge.

Jeg håper at svært mange GET kunder sier opp sine avtaler så selskapet skjønner alvoret i å frarøve kundene sine favorittkanaler over natta-

DETTE FINNER VI OSS IKKE I!

 

Vargas
http://www.vg.no/sport/fotball/norsk/landslaget/artikkel.php?artid=10019050

Pin It on Pinterest