Men bare på nettet og i egen regi.

En innsamlingsaksjon til Aidssyke i Afrika og India. Det blir ikke et ord å lese på hverken Twitter eller Facebook fra mange av verdens absolutte største stjerner- Ikke før en million dollar- mer enn 6 millioner NOK- Ikke verst! Og alt tyder på at hun vil lykkes!

– Det er veldig viktig og utrolig kult å benytte medier som vi bruker til vanlig, sa Alicia Keys til nyhetsbyrået AP da kampanjen ble kjent.

I tillegg til de ovennevnte, har også skuespiller og artist Jennifer Hudson, tennis-stjernen Serena Williams og rapperen Swizz Beatz ofret sitt digitale liv i dag, på Verdens Aidsdag.

Hvor lenge de nå vil «ligge døde» på internett, er opp til fansen. Fram til nå har organisasjonen samlet inn litt i underkant av 7000 dollar.

Verdens Aidsdag har også fått norske kjendiser til å fronte denne meget viktige saken-

Samtidig lanseres en kampanjevideo i regi av HivNorge, hvor kjente personer som Linni Meister, Lene Alexandra Øyen, «X Factor»-Mo, «Trekant»-programlederne og rapperne Erik og Kriss fronter kampen mot hiv og aids.

Alle mennesker kan bli rammet av AIDS, stort viktigere sak er det vanskelig å finne grunn til å samle inn mye penger til…

 

Vargas

Pin It on Pinterest