All reklame er god reklame

Tro ikke et sekund at dette IKKE er nøye planlagt av LUDO grûnder Vollvik. Hvis han får spalteplass i media så vet han at det er godt for buisnessen og får enda flere til å kjøpe kontantkort og telefoner, ringetid og telefontilbehør fra <LUDO.

Og at bloggere skriver om det gjør Vollvik enda rikere…

Men det er lov å være smart og jeg har stor sans for trønderens butikk»nese». Skal man bli rik så må man være smart. Idar Vollvik er nok blant de smarteste- til tross for å ha svidd av en milliard eller to på børs. Og å da komme så knallhardt tilbake som han er i ferd med, står det enorm respekt av!

Men jeg er overbevist om at «strålefare» utsagnet er utelukkende for å selge mer gjennom sitt nye selskap LUDO. Det kommer han til å innrømme på litt sikt-

– Vi har 13-årsgrense for bruk av mobiltelefon i vår familie. Det betyr at våre barn på 22 og 14 år har mobil, mens de på syv og 11 år ikke får mobiltelefon før de blir 13, sier Vollvik som har viet hele sitt forretningsliv til mobilsalg. Årsaken til forbudet er strålingsfaren.

– Jeg har fått fysisk vondt i hodet når jeg har brukt mobilen for mye. Forskningenpeker i ulik retning, men jeg ønsker
ikke å ta noen sjanser. Jeg er skeptisk til strålingen, sier den tidligere Chess-gründeren som nå satser videre
gjennom mobilselskapet Ludo.

Jeg tror at Vollvik er milliardær igjen om ikke lenge-

 

 

Vargas

4 thoughts on “All reklame er god reklame

 1. Syntes du skulle skrive om telenor jeg.
  Vet ikke om de har de beste prisene, men bedre kundeservice skal man lete lenge etter.

  Glemmer man en regning får man ikke et trusselbrev med en gang men en påminnelse uten gebyr.

  Som du skjønner betyr service mer en noen få kroner i forskjell på regninga for meg 😀

  1. Jeg kjenner ikke prisene til hverken Telenor eller LUDO, så jeg kan ikke ikke samenligne selskapene. Det JEG vet er at jeg aldri skal ha noe med Telenor å gjøre. Det selskapet har ødelagt så mye for meg at jeg kan nesten ikke begynne på det her, fordi jeg blir varm og irritert. Jeg advarer alle som en- ikke bestill noe fra Telenor, de holder aldri det de lover, og du kan garantere at du må betale for det- Telenor er drevet av kjeltringer, og det er det selskapet i Norge som selv har flest inkasso saker mot seg, iflge forbruker inspektørene i NRK.

   Men det er fint du er fornøyd Lasse-

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.