AnnA AnkA burde vært med i Paradise Hotel

Denne frittalende, frigjorte, bimboen av en svenske som ser på seg selv som livets Lys, passer jo perfekt inn sammen med alle andre skarpingene på Paradise Hotel. Hun er jo perfekt ifølge seg selv, med verdens best trente kropp som et av sine mange kjennemerker. De har vært innom treningsstudioet de på Hotellet også. Det er tett i mellom sixpackene, strutterumper og silikon pupper. Pent å se på det meste, men du verden det er ikke mye mer å komme med heller. Hvor er det TV 3 finner så mange komplett ududgelig mennesker?

Jeg ser at det blir underholdning av det, å få så mange «blonde» på ett sted, men det må jo være grenser for lavmoral og søppleTV man skal sende i beste TV tid. Jeg er veldig glad for at det er lenge mellom hver gang noe så dårlig sendes, og takk for at jeg har litt flere kanaler å velge mellom. Men TV3 har jo gjort noe riktig siden bla jeg bruker tid til å skrive om det. All reklame er jo god reklame sies det!

Kommer Anna Anka så får vi håpe hun har tatt med seg bestemor, ulven eller kanskje Paul Anka, så hadde vi kanskje fått litt action<<<<!

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.