Ansatte må ha skilt som viser BH størrelsen

 

Undertøyskjeden » Change » i Sverige pålegger sine ansatte å gå med skilt for å vise størrelsen på puppene sine i form BH størrelse-

Noe for H&M?

På mange arbeidsplasser er det vanlig med skilt på brystet som forteller kundene hvilken stilling du har, og hva du heter.

Undertøyskjeden Change, som har hele 17 butikker i Sverige, har imidlertid valgt sin egen versjon av det gode gammeldagse skiltet, melder aftonbladet.se.

Skiltet som de ansatte må bære på brystet informerer nemlig ikke bare om navn, den gir deg også detaljert informasjon om cupstørrelse og brystomfang.

Hvis det er en mannlig ansatt da? Hva står det på hans skilt?

Jeg mener dette strider mot all sunn fornuft og sier litt om hvor desperate kjedene er for å tjene penger. I Norge er jeg rimelig sikker på at dette strider mot arbeidsmiljølovens bestemmelser uten at jeg sitter på fasit i hånd-

Ifølge Change er det kun en kvinne som hittil har protestert på praksisen, og hun kunne skilte med en J-cup. Hun synes det var pinlig og ubehagelig å gå rundt med slik informasjon på brystet.

Anonyme kilder som Aftenbladet har snakket med vitner likevel om noe annet.

– Jeg synes at dette er helt bedrøvelig. Tenk om jeg skulle selge undertøy til menn og måtte informere om min egen størrelse på penis, sier en mannlig ansatt til Aftonbladet.

Er dette et svensk fenomen, eller får vi slike tilstander også i Norge?

Jeg er sikker på at det da i så fall -blir bråk!

Vargas

 

http://www.vg.no/nyheter/utenriks/artikkel.php?artid=10020699

http://www.aftonbladet.se/wendela/article8322367.ab

http://www.aftenposten.no/jobb/article3964984.ece

4 thoughts on “Ansatte må ha skilt som viser BH størrelsen

  1. Har en ide som er 100 ganger bedre. Toppløs, med mulighet for å kjenne på og la dem prøve diverse bh´er så man ser hva som kan passe til dama.

  2. Jobber på en butikk i norge av samme kjeden hvor vi ikke praktiserer slik, men la det likevel være sagt at i de aller fleste tilfeller ender vi opp med å henvise til vår egen størrelse da våre størrelser kan slå kunden som ganske ulik de store kjedenes bh-størrelser, så jeg er ikke helt med på ramaskriket, selv om det er personlig informasjon som ingen bør være pålagt å dele. 🙂

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.