Argentinas lek med Tyskland

Jeg er overbevist om at Maradonas gutter slår Tyskland, men om det blir en lek gjenstår jo å se. Argentina har imponert veldig i hele VM og har tilgode å møte de beste, men jeg føler meg trygg på at de blir bare bedre og bedre. Maradonas spillere blir trygge i sitt spill når treneren oser trygghet, sikkerhet og bryr seg lite om hvem de møter.

Tyskland har et godt lag de også, men jeg synes Argentina er bedre i de fleste lagdeler.

Det er en lang VM-historie mellom Argentina og Tyskland. Lagene møttes i finalen både i 1986 og 1990, begge ganger med Maradona som den store stjernen. Første gang gikk han av banen i triumf etter seier, annen gang i tårer etter tap.

For fire år siden møttes lagene i kvartfinale i Berlin, og Tyskland vant på straffesparkkonkurranse. Da den var avgjort, brøt det ut fullt slagsmål med kungfuspark, slag og stemplinger.

Så spørs det om Messi får bevist nettopp dette i kvartfinalen mot Tyskland. 23-åringen har nemlig blitt syk med influensalignende symptomer, og måtte stå over treningene etter 3-1-seieren over Mexico i åttendedelsfinalen.

– Han følte seg ikke helt bra og hadde litt feber. Han fortalte meg om det og jeg sendte han inn igjen. Det var veldig kaldt ute så jeg ga ham litt hvile, fortalte Argentinas landslagssjef.

Det skal imidlertid ikke være fare for at Messi stiller i førsteelveren i kvartfinalen.

– Jeg har aldri tenkt på at han ikke skal spille kampen. Jeg har latt ham hvile så han kan spille mot Tyskland, sier Diego.

De to har møttes fem ganger i VM tidligere. Argentina har vunnet én gang, da Diego Maradona ledet laget til finaleseier i Mexico i 1986. Fire år etterpå slo Tyskland Argentina i finalen i Italia.

Det viktigste for Tyskland blir å stoppe Messi, Tevez og Higuain… litt av en oppgave!

Det viktigste for Argentina blir bortsett fra å stopp Klose- blir å stoppe Tyskland så de ikke får roe ned tempo og spille sitt spill. Det blir garantert høydramatisk, og det kan gå til straffer om det står likt etter ekstraomganger-

Mitt tips: Argentina – Tyskland 2-0

Kilde vg.no

http://www.vg.no/sport/fotball/vm/2010/artikkel.php?artid=10002531

aftenposten.no

Dagbladet .no

4 thoughts on “Argentinas lek med Tyskland

  1. Stort mer feil går det ikke ann å ha, og det er bare å legge seg helt flat. Jeg har ikke peil og jeg er en dust. Tyskland feide gulvet med et meget svakt Argentinsk lag og et enda svakere Argentinsk forsvar-
   Tyskland kan dessverre gå hele veien, heldigvis er Spania fortsatt med, Og Nederland virker veldig pigge…

   Taper Spania mot Paraguay så blir dette et historisk VM mht overaskelser… men som den stabukken jeg er. Spania taper aldri kommende kamp…..

 1. Jaja, du innrømmer i alle fall at du tar feil. Men om Tyskland skulle skulle vinne hele greia, er det ikke noe ‘dessverre’. Etter at kvartfinalene er unnagjort, og vi er kvitt de to mest oppskrytte lagene; Brasil og Argentina, har Tyskland foreløpig i alle fall, vist seg som det overlegent beste laget. Og hele poenget med VM, er at det beste laget skal vinne.

  1. Mulig det ikke er dessverre for deg men det er det for meg- dette handler litt om hvem man sympatiserer med. Og jeg ønsker heller at Spania skal vinne sitt føste VM, enn at Tyskland skal vinne sitt fjerde-

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.