Bjarne Håkon Hanssen politisk død?

Bjarne Håkon Hansen, selveste pølse-Hansen roter det til for seg som PR -agent for First House. Han har også tidligere surret voldsomt om feminist uttalelser hos Skavlan- http://www.vg.no/nyheter/innenriks/artikkel.php?artid=5397119

Og han har vært i hardt vær som avtroppende helse- og omsorgsminister da han sa rett ut at han ikke liker Gerd Liv Valla- http://www.dagbladet.no/2009/10/08/nyheter/politikk/innenriks/bjarne_hakon_hanssen/gerd-liv_valla/8491538/

Men, at en tidligere politiker er i medialyset for ting han sier og gjør er ikke ensbetydende med at han ikke gjør en god jobb, eller ikke gjør jobben riktig. Det er en politikers jobb å være i søkelyset på godt og vondt- Når det er sagt, så er jeg overbevist om at godeste Håkon Hanssen kunne vært  mye av dette mediakjøret foruten.

Det er den siste tids lobbyvirksomhet som PR- rådgiver/agent som gjør at det virkelig blåser opp igjen mot den trivelige og godslige  Nord trønderen-

– Omdømmet til Hanssen var godt før han begynte i PR-bransjen, men har nå gått fra vondt til verre, sier PR-ekspert Haakon B. Schrøder i Playground til VG Nett.

Torsdag kunne NRK avsløre av tidligere regjeringsmedlem Bjarne Håkon Hanssen er engasjert av eiere av private barnehager for å kjempe mot regjeringens forslag om innstramming av reglene i barnehagesektoren. Hanssen har blant annet fisket etter råd hos Ap-vennen Arild Stokkan Grande – som føler seg sviktet av sin tidligere partifelle.

Politisk kommentator i VG, Olav Versto synes Bjarne Håkon Hanssen har fått for mye kritikken etter overgangen fra politikken til PR-bransjen. Han mener like fullt at Hanssen gjør uklokt i både å unnlate å svare for seg og å ringe til partifeller for å stoppe regjeringsforslag.

– Ingen av delene tar seg særlig godt ut. Men jeg tror ikke at dette nødvendigvis får noen følger for troverdigheten hans som PR-agent.

– Hva med det politiske ettermælet til Hanssen, Versto?

– Skal man tyde uttalelsene fra politisk hold, er de svekket.

Arild Stokkan Grande og Bjarne Håkon Hanssen kommer fra samme fylke, Nord-Trøndelag. Grande legger ikke skjul på at den tidligere helseministeren var hans store politiske forbilde.

– Han har vært et veldig stort forbilde for meg, en jeg har sett opp til og en som har vært Aps mest betrodde politikere. Det er ikke til å legge skjul på at dette gjør veldig vondt, sier Grande.

Arild Stokkan Grande bekrefter at han ble oppringt av Hanssen i mai.

– Han ringte meg ja. Slik han presenterte det for meg, så sa han at han vurderte å ta et engasjement for Espira. Han lurte på hvordan det ble med saken og ville høre hvor vi var i prosessen med saken, om den var behandlet av storfraksjonen, om den var behandlet i gruppene og når en kunne forvente et vedtak, sier Grande.

Om Bjarne Håkon Hannsen er politisk død eller ikke gjenstår å se. Skulle han komme tilbake som minister etter dette så er det i så fall meget godt gjort. Men som PR- rådgiver/ agent hos First House så tjener han garantert flere lønnstrinn mer, enn en skarve minister…

Jeg velger å ta sjansen på å ønske Bjarne Håkon Hanssen lykke til videre som PR- rådgivere/ agent. Mye tyder på at han trenger det-

Kilde Dagbladet og VG.no

http://www.vg.no/nyheter/innenriks/artikkel.php?artid=10043986

6 thoughts on “Bjarne Håkon Hanssen politisk død?

  1. Stolte aldri på denne mannen som politiker og da han glemte å informere Karanteneutvalget om sin nye jobb som partner i First House viste han oss alle hvor lite han bryr seg om lover og regler. Den gangen var han i Afrika og kunne ikke bli kontaktet, nå er han igjen et sted hvor han ikke har mobildekningen. Nå det stormer rundt han, er han for feig til å stå fram og ta ansvar, antagelig etter prinsippet: kommer tid, kommer råd. Hvis han tror at dette blir glemt tror han sikkert feil. Han har kommet i vrangstrupen på mange og det blir sikkert ikker færre etter denne saken. Denne mannen eier ikke ære, skam, moral, eller etikk.

  2. Jeg stusser også på forklaringen om «dårlig mobildekning» der han oppholder seg, hver gang han har gjort noe dumt som pressen ønsker svar på. Nå går jeg ut i fra at han er incomunicado fordi han skriver på en tale hvor han «forklarer» seg. Det tar tid vettu’.

  3. Politisk død? Spiller det noen rolle. Faktum er at kundene strømmer på til First House, som har vist seg å være en formidabel suksess; og når de gjør det tyder det på at BHH må gjøre en god jobb for sine kunder. Ja, noen i AP piper opp og får ansiktet på TV – retorikk om moral går såklart rett hjem hos noen av velgerene; men faktum er at det er 100vis av politikere, og at noen få går i avisen og klager betyr ikke at de andre er enige.

  4. Nå vet vi hvor mannen var, på Kreta! Dårlig mobildekning på Kreta????? Som AC/DC sa han forberedte seg sikkert på sin «forklaring». Ikke dumt Hanssen du fikk god tid og god hjelp er jeg sikker på og derfor var du godt forberedt på stormen som ventet deg da du kom hjem.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.