Bloggerens hverdag

Har du plnlagt lang tid i forveien hva du skal blogge om, når du skriver et blogginnlegg? Eller tar du det på strakarm? Jeg planlegger til en viss grad, og leser endel nettaviser for å få noe innputs og hvordan jeg skal vinkle innlegget mitt. Men jeg planlegger sjeldent.

Sender du blogginnlegg ofte for å få trafikk, eller skriver du bare når du har tid og lyst samt har noe å skrive om? Og hva gjør deg til en anonym blogger? Jeg og fler med meg velger å ikke stå fram med navn. Jeg gjør for såvidt det da- jeg står fram med navn og nummer og link til bloggen på facebook, men mange vil ikke bruke navnet sitt.

Jeg legger merke til at det er fler og fler på bloggliste toppen, som ikke står fram med navn men har en anonym blogg, og allikevel er veldig høyt på listene.  De listene trikses vist med over en lavsko sies det så ta ikke de så høytidlig. men gøy å se at man må ikke stå fram med hele familien får å få trafikk på sin blogg-

Denne linken skaffer deg poeng, som igjen generer til trafikk på din blogg- garantert! http://www.bloggtrafik.nu/index.php?sponsor

Jeg skriver om det jeg tenker på som greit å vite for andre, formaninger som jeg synes er viktig- som bruk bilbelte innlegg- og ting som opptar meg ellers i livet. Sikkert ikke alt som er like intersant for alle, men jeg liker å blogge, reed or get out of here, sier jeg da! Jeg mener blogging er en den av ytringsfriheten her i landet!

Uansett så vil jeg ønske alle en deilig weekend, og husk å være snill mot noen i løpet av helgen, det kommer du ikke til å angre på;)

7 thoughts on “Bloggerens hverdag

 1. Jeg planlegger egentlig ganske mye om hva jeg skal blogge om, men enkelte innlegg tar jeg på sparken. Men siden jeg ikke skriver om ting som foregår i samfunnet der og da (eller så ofte hva jeg selv har gjort) så går det helt fint å lage flere innlegg dager i forveien:)

  Selv er jeg vel kanskje delvis anonym, men det er bare for at jeg ikke heter navnet mitt som bloggnavn. Jeg legger ut bilder av meg selv, og de som følger bloggen min vet navnet mitt.
  Men er kjekt at det er flere som kommer seg oppover på lista:)

  1. Tusen takk for at du deler dette med meg og de som leset dette Marianne. Nettopp det jeg er ute etter, å få høre om bloggere hvordan de jobber hver for seg.
   Takk!

   Vargas

 2. Planlegger aldri:) Setter meg bare ned på et tidspungt og ser hvilke bilder jeg har tatt, hva jeg eventuelt har kjøpt eller lignende, også setter jeg igang:)

 3. Dette var veldig fornuftig sagt av deg. Når jeg skriver så går det meste på strak arm eller jeg fletter inn hva jeg opplever i løpet av dagen/uka og lar følelsene mine styre litt hva innlegget blir til. Fint sagt av deg, stå på videre.

 4. Eg planlegge sjelden, tar det som oftast på strak arm, men avogte når eg har lyst å skriva et innlegg og ikje komme på no, så sitte eg ofta å tenke og hørre på musikk for å bli inspirert. Men som sagt veldig lite planlegging 😉

 5. Jeg planlegger som regel ikke, det bare dukker opp i hodet mitt.. Men jeg skriver noen stikkord om jeg ikke orker å skrive akkurat den dagen innfallet slår meg, sånn bare for å huske det.. Teflonhjerne! hehe!

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.