Blond, dum og deilig

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=zqi0DwNLJdM[/youtube]

Hamnes forteller at misser ikke har lov til å ytre meninger om sex, religion og politikk. Dette er regulert av internasjonale bestemmelser.

Hamnes legger til at det er vanskelig for jentene å svare på tøffe spørsmål på stående fot.

– Det er lett å få jernteppe i en sånn situasjon, sier han.

Et annet spørsmål i den uhøytidelige Norge-quizen var hvilke partier den rødgrønne regjeringen består av.

– Jeg er ganske god på partier, men klarer ikke alltid å plassere de. Men, jeg tror det er Høyre og Fremskrittspartiet, svarer Oslo-jenta, Louise Angelica Marcussen

Jeg påstår ikke at de norske jentene i årets miss Norway er dumme. Men hva har disse jentene- og andre ungdommer lært på skolen?

Når de ikke vet hvilke partier som styrer i Norges flerparti regjæring? Hva snakker de med foreldrene sine om?

Er det bare, sminke, Paradise hotell, festing, klær og det motsatte kjønn det er snakk om? De fleste jentene har stemmerett, jeg er redd de ikke vet hva de skal bruke den til.

Hadde vært moro å høre de svare på spørsmålet hva rente er…. en reportasje på TV 2 nylig, gav tydelig bevis på at det var et svært vanskelig spørsmål å svare på for norske ungdommer. Basis kunnskap i økonomi- hvordan skal det gå når de skal tjene sine egne penger og sørge for seg selv? Kredittkort?

Og jeg vedder på at de vet hvem som vant Farmen og hvem som var i finalen i Paradise Hotel-

Dette er Norges framtidig arbeidskraft. Gudhjelpe meg!

Jeg vil ikke virke hoven å slem på noen måte, men dette er virkelig skremmende, når en Norsk oppegående jente tror at Norges lengste elv heter Nilen…

http://www.vg.no/rampelys/artikkel.php?artid=10002245

kilde vg.no

11 thoughts on “Blond, dum og deilig

 1. La oss si det slik

  «jeg vil ha en drømme dame, en kom å se på mei dame, en som ikke trenger å si no»

  Tror jeg fant dem jeg, git!

 2. Verden består av både dumme og kloke mennesker. Likeså finnes det både pene og mindre pene mennesker. I slike konkurranser samles ofte de pene og dumme fordi pene og kloke ikke føler at de ønsker å stille seg ut til fremsyning. De stygge vil uansett interlektuell styrke ikke komme igjennom familiedynastiet Hamnes sin utvelgelse.

 3. Lurer på hva man kan bruke sånne jenter til? Pynt? Jeg ville ikke engang hatt sex med noen som hverken har lært noe på skolen eller har litt peiling på verden utafor sminkepungen. Jeeeeezus!

 4. Er det bare meg, eller brukte de ikke hu mørke i intervjuet i det hele tatt?
  Jepp i Norge faktisk. Kanskje hu var smart?

 5. Jeg var med i Frøken Norge for 2 år siden, og jeg må si at jeg ble direkte flau over å se at disse jentene, som nå er finalister og skal representerer Norge, ikke klarer å svare på så enkle spørsmål. Greit nok at dem kanskje ble nervøse når dem fikk spørsmålene, men hallo, at Nilen er Norges lengste elv?! Skulle tro at noen av disse jentene ikke hadde gått på skolen en gang.. Uff =/

 6. så pinlig, Knut Hamsun?? Kanskje det er han som er justisminister?? Er det virkelig mulig? BLir de virkelig så nervøse når de blir stilt noen enkle spørsmål som er lette å svare på? Hvordan skal det gå i de andre finalene da? Dessuten er de ikke vakre engang, helt normalt søte jenter som jeg ser hver eneste dag.

 7. For det første…en av jentene som har meldt seg på konkurransen MÅ jo bli valgt ut…derfor kanskje helt normale søte jenter…og om de er dumme? det tviler jeg på…isåfall er det like mange idioter her inne som uttaler seg om at andre er dumme…MEN…de burde vært bedre forberedt og hatt mer kunnskap om enkelte ting…uten tvil…også med tanke på spørsmål som er typisk å få når man melder seg på en slik konkurranse. Men vi har alle forskjellige interesser og prioriteringer…derfor forskjellig kunnskap…

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.