Bombemann med ett ben

ASSÅ, hallo! Bombemannen har ett ben. Han kan vel ikke være så vanskelig å finne ut av da vel? Er det så mange små kriminelle med benprotese. Og har de protesen så bør det vel være mulig å finne ut av hvem bombemannen er?

Den ukjente mannen skal ha tatt mange forholdsregler for å skjule identiteten sin da han kom til Danmark.

– Vi vet stadig ikke hvem han er. Vi er sikre på at han gjør alt for å skjule sin identitet, sier politiets Svend Foldager ifølge Ekstra Bladet.
Serienummeret på beinprotesen til den mystiske bombemannen i København er slipt vekk.

Politiet håper at beinprotesen kan hjelpe dem til å spore identiteten hans. Derfor har de valgt å offentliggjøre bilde av denne.

– Det er et serienummer på og inne i protesen, men for å vise hvor intenst han prøver å skjule identiteten sin, har han fått dette nummeret fjernet. Det er selvfølgelig en utfordring for oss, og det underbygger at han ikke på noen måte ønsker å kunne bli ført tilbake til noe, mener pressetalsmann Lars-Christian Borg.

Kurt Wetergaard tegner-

Det er alvorlig nok det denne en-benete mannen har gjort, men det er unektelig litt komiskt også, at politiet ikke finner ut hvem han er-

Han snakker mange språk og er nok en meget smart fyr til tross for å bli tatt for en alvorlig kriminell handling-

To timer etter eksplosjonen ble den skadede mannen pågrepet i Ørstedsparken. Da hadde han lenge vært omringet av politi, som ikke turte å pågripe ham i frykt for hva vesken han bar rundt livet inneholdt.

Dansk politi mener bombemannen er mellom 25 og 35 år. Han er 169 centimeter høyt og har mørkt kort hår. Han snakker flytende fransk og engelsk med fransk aksent. I tillegg snakker han tysk.
Det er hevet over enhver tvil at dette har med Muhammed – tegningene og gjøre-

Danmark og spesielt København er i beredskap da de blir sett på som et gyldent terror mål-

– Trusselnivået for Danmark er fortsatt høyt. Muhammed-tegningene har gjort Danmark til et svært symbolsk terrormål. Etter Storbritannia og USA står Danmark øverst på listen, sier  terrorforsker Magnus Ranstorp ved Det svenske Forsvarsakademi.
  til avisen Berlingske Tidende-

Vi bør ikke føle oss for trygge her på berget heller-

Terroren kjenner ingen grenser…

http://www.vg.no/nyheter/utenriks/artikkel.php?artid=10018283

2 thoughts on “Bombemann med ett ben

  1. Smart fyr? Tja..han ble tatt…neppe så smart. At han snakker flytende fransk, og engelsk med fransk aksent behøver ikke bety annet enn at han, eller foreldrene, nedstammer fra nordafrikansk land..de snakker fransk flytende (forhenværende franske kolonier er gjerne tospråklige),mange er forholdsvis lyse i huden i nordafrika. Han kan imidlertid gjerne ha blitt født og/eller vokst opp i f.eks Frankrike og dermed hatt engelsk og tysk som fag på skolen, så det er ikke flere språk på ham enn på nordmenn flest…

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.