Brev til Lise Finden- ukas Ikon

Hei og tusen takk for at du tar opp dette tema. Og jeg er så enig! Jeg har skrevet om det før ok kommer til å gjøre det mange ganger til .Jenter/ damer SKAL ha kurver, og kjøtt på beina. Jeg er sikker på at det er mange som mener Tara Lynn er tykk, det er hun ikke. Hun er frodig og flott, og vanvittig sexy! Mye mer innbydende og vakker enn mange av de andre modellene som ser ut som de knekker sammen og holder på å sultehjæl samtidig!

Og som jeg har skrevet tidligere i et stykke kalt » I love Curves» så er det det så viktig for unge å få et riktig selvbilde. Former og kropp er et viktigere tema enn noe annet for unge jenter feks fra 10 18 års alderen-

 Jeg mener det er viktig å fortelle dagen unge jenter at det er viktig å kjenne etter selv, hvordan trivselsvekten er, og hvordan man selv vil se ut, og ikke bli fortalt hvordan man skal se ut. DU bestemmer over DIN kropp- ingen andre. Husk det!
Og jeg må få si at jeg som mann kan fortelle at ALLE menn,  som jeg kjenner- uten unntakk, liker jenter/ damer med litt pupper og lår. Noe å ta i!
Og for meg er Tara Lynn begrepet på den perfekte dame. Hun er direkte rådeilig!!
Jeg håper du fortsetter å skrive masse om dette viktige tema, og får masse respons på dette stykke.

Hisen

Vargas

PS: Jeg fikk ikke svart på innlegget ditt, derfor postet jeg det hos meg selv:)

2 thoughts on “Brev til Lise Finden- ukas Ikon

  1. Hei, og takk! Helt tilfeldig oppdaget jeg dette brevet da jeg googlet meg selv. 😉 Ville bare si tusen takk for fin respons. Jeg er superenig med deg. Tara Lynn rocks, og det er viktig å ta dette med kropp på alvor. Man skal være glad i seg selv. Uansett størrelse. Bloggen vår ligger litt i dvale for tiden, men det er pga av manglenden pc hjemme. så det blir færre innlegg. Men det kommer seg så snart vi får alt på plass! 😉
    HA en fin dag. Lise!

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.