Brutal vold fra rumensk pakk

Politiet i Vestfold har pågrepet fem rumenske statsborgere, som nå siktes for de brutale hjemmeranene de siste dagene.

Ved 16.40-tiden fikk politiet melding fra en eldre kvinne i Kodal om at flere utenlandske personer hadde lurt seg inn i leiligheten hennes ved å be om en flaske vann.

Dette er samme modus som ved flere brutale hjemmeran den siste tiden, der eldre mennesker er blitt slått ned og ranet hjemme.

Hva er det som får folk til å gå til angrep og slå forsvarsløse eldre mennesker, uten snev av empati for noe eller noen? Higen etter penger og verdier. Og ingen frykt for å bli tatt, arrestert og fengslet. Fordi straffen blir sett på som en luksusferie fordi norske fengsler er langt bedre enn de fleste boliger de rumenske voldsforbryterne er vant til.

Jeg mener det er en ting å gjøre med slikt fordømt pakk som dette. De burde bli satt på glattcelle, vann og brød så lenge om mulig. Og blitt utvist fra Norge til evig tid! Bare ren ondskap får folk til å gå så langt for å få tak i penger. Det gjør meg villsint!!

Før bilen ble stanset, kastet rumenerne et bankkort ut av vinduet på bilen. Kortet tilhører en eldre mann i Vestfold.

De fem er nå kjørt til arresten i Tønsberg, der de etter hvert skal avhøres. Politiet vil også gå gjennom bilen for å se om det finnes noe tyvegods.

– Det er allerede skjellig grunn til mistanke for å sikte dem for de to ranene, men jeg vil ikke gå inn på hva slags bevismateriale det er snakk om, sier Abrahamsen.

Politiet mistenker også at rumenerne har vært inne hos flere andre eldre flere steder på østlandet den siste tiden.

Slikt søppel er ingen tjent med å ha i dette landet, de er ikke ønsket av noen og fortjener ikke å være her heller!

I dag ble fire rumenere mistenkt for å stå bak ranene varetektsfengslet i fire uker. De nekter straffskyld.

Av og til så har man lyst til å tenke seg tilbake noen hundre år, der allmuen tok seg av forbryterne på sin måte. Da var det ingen kjære mor…

Kilde VG.no

http://www.vg.no/nyheter/innenriks/artikkel.php?artid=10035501

http://www.vg.no/nyheter/innenriks/artikkel.php?artid=10035382

31 thoughts on “Brutal vold fra rumensk pakk

 1. Jeg er enig med deg i mye av det du skriver, men jeg undrer meg litt på hvorfor du skylder på regjeringa. Hvilken regjering tror du kunne få bugt med denne bølgen av øst-europere, i hovedsak rumenere, som kommer til Norge kun for å svindle, stjele og slik som i denne saken?

  Romania er et EU-land og da er det desverre ikke så mye Norge kan gjøre med disse problemene politisk. Hvis man ikke vil ha en politistat der alle feks. rumenere blir kontrillert ved grensa. Det er tross alt rumenere som bor i Norge, som arbeider på lik linje med nordmenn, og ja, det er faktisk Rumenere som ferierer i Norge til og med. Skal disse sjekkes hver gang de passerer grensa?

  Problemene her i Norge er bare peanuts i forhold til problemene i Spania, Italia, England osv. Nei, det betyr ikke at vi kan godta det som skjer, men man kan ikke arrestere folk bare fordi de kanskje kan finne på ett eller annet.

  Dessuten hjelper det ikke å utvise disse folka. De kommer tilbake, i bil. Kjører over svenskegrensa hvor det kanskje står èn grensevakt. Men skal vi kontrollere alle som kjører over grensa?

  For å snu det litt på hodet. Visste du at mange nordmenn mener de skulle kunne krysse alle grenser som er tilknytta EU, uten å en gang ta med seg pass? Vel, du er sikkert ikke en av dem, men poenget var heller ikke å beskylde deg for dette, men å sette det hele i perspektiv.

  Dette er en meget vanskelig situasjon som jeg tviler på at noen Norske politiske parti kan løse tilfredsstillende. I allefall hvis de skal følge rettningslinjene i EØS-avtalen.

  1. Jeg tenkte først og fremst på alle tabbene den sittende regjering har gjort den siste tiden. Derfor var det vel mye forlangt at de greide å holde på rumenerne også…

   Takk for innlegget Steinar

 2. Men hvorfor i allverden skal detet pakket anonymiseres?? La det være som i England ,der jeg bor, at man begynner (!) å la folk ta ansvar for egen adferd. Og en komnsekvens av alvorlig kriminell, ondsinnet adferd som detet er at du henges ut. Eksempelvis.

 3. norge skal være ett land som går forran med alt annet. mijøvern høge skatter etc. ja ting kan nevnes i fleng. så hvorfor ikke gå forran her og å gi ordentlige straffer. utvising, avtaler med den rumenske stat, glatceller og så videre. hvorfor ikek gjøre det enn å la dem gå så billig unna. ikke rart folk fra øst europa ser på norge som ett lukrativt land pga lave straffer og dårlige avtaler med dem landa. fy F sier eg bare.

 4. Politiet burde slippe disse fri snarest. Vel, under forutsetning av at de opplyser om tid og sted der de slippes ut. Jeg har balltreet klart, og stiller opp!

 5. Rumenere…
  Er et ganske vidt begrep det.
  Vi har en del av disse i Norge også, de heter som regel Janssen eller Karoli eller lignende.

  La oss kalle en spade for en spade, disse folkene er det som så fint kalles «rom-folk», eller som alle som ikke stemmer SV kaller dem: SIGØYNERE
  Forbanna snillisme. Hitler var inne på rett spor med løsningen på dette pakket.

 6. Vett dere, jeg er selv halvt rumener og blir rett og slett sjokkert på hva de fleste skriver! Ikke alle rumenere er sigøynere. Det er stor forskjell på sigøynere og rumenere i Romania. De fleste rumenere som kommer til Norge søker jobb og er faktisk ikke så brutale som dere skal ha det til, «vanlige» rumenere gjør ikke annet enn det vi nordmenn gjør til vanligt. Sigøynere derimot er de som er brutale og voldelige. Det å lese kommentarer at dere skulle ha banket oss rumenere til vi ble sittende i rullestol, vel det er rett og slett sårende for sånne som meg. Jeg er en 17 år gammel jente, og var faktisk stolt over å være rumener før, men nå tror de fleste at, er man rumener så må man virkelig ikke henge med dem. Vel tusen takk kjære befolking i Norge. Selv kan jeg si at jeg er flau over å være halvt norsk også…..

  1. Hei Rebecca-

   Det er trist å høre at du blir lei deg, og det skjønner jeg at du blir når du leser det folk kan kommentere. Men det er viktig å la alle få si sin mening selv om det kan være sårende. Det er en del av demokratiet.
   Men jeg er helt sikker på at de fleste mener de rumenerne som var svært voldelige mot mange norske eldre, når de sier at de vil ta rumenerne. Det er ikke ment mot alle.
   Fordi man må følge Norsk lov i Norge, det gjelder for alle-

   Jeg har ikke så mye greie på sigøynere, men jeg vet de alle har et svært dårlig rykte på seg i Norge, og det er ikke så rart. Fordi de har vært mye i media og alltid med negativt for tegn, men vold, tyveri osv. Det er bare fakta.

   Håper du tross alt har det fint i Norge, og tusen takk for ditt bidrag Rebecca

   Hilsen Vargas

 7. Avskyen for dette folket øker og øker for hver gang de har ranet og mishandlet gamle mennesker som ønsket å hjelpe dem. For ett motbydelig avfall dette folket er.
  Rumenere minner mer og om giftig søppel.
  I andre kulturer ville rumenerne blitt henrettet umiddelbart, det ville ikke engang blitt ofret en patron (en patron har høyere verdi enn en rumener ville det blitt sagt).
  Hvis rumensk avskum hadde gjort slikt i Iran/Pakistan/Saudi ville de blitt slått ihjel med en stein. Det er skremmende.
  Satt på Mcdonalds i dag og overhørte tre ungdommer (17-18 år og en jente!) som pratet om rumenerne. De satt nærmest og fantaserte om forskjellige måter å blåse ut hjernen på rumenere på, med hagle, miksmaster, dum-dum kuler ??? (dumme kuler?) osv. Selv mener jeg att det beste ville være og forby rumenere å krysse norskegrensen for deres egen sikkerhet, før eller senere begynner sånne som disse ungdommene og gjøre alvor av fantasiene sine. Og de ville vært tragisk.
  Det er ikke rumeneres skyld at de har døde sjeler. Kanskje var det Sovjet som gjorde dem sånn. Be for rumenere for de skal til helvete, det er jeg sikker på.

 8. Vel for meg blir Rebecca Johannesens kommentar helt håpløs. «Rumenerne er snille som lam, det er SIGØYNERNE som er slemme». Jeg leser dette som en type «nei nordmenn er snille, det er trønderne som er slemme!!!!!»-påstand.

  Denne type mål for hensynsløs kriminalitet er etter min mening totalt skruppelløs, og må straffes på hardeste måte, tilogmed hardere enn den nåværende strengeste straff på 21 år. Selvfølgelig kan vi skylde på den venstrevridde regjeringen, som tillater EUs grenseregler på norsk jord. Jeg synes vi trenger et mye strengere filter for hva vi slipper inn i Norge, og dersom EUs regler ikke passer for dette så må vi håndtere dette annerledes.

  Min påstand er at dersom vi setter «en bom» foran Norges grenser om sommerstid så vil vinningskriminaliteten falle med 50%, og dermed må Norges sittende regjering ta ansvar for enhver pensjonist som blir slått ned i sitt eget hjem av «ferierende turister» fra snille Romania eller et annent østblokkland som nyter godt av passfrihet innenfor EØS.

  Jeg synes Norge som stat både kan og bør kreve mer av andre lands myndigheter når det gjelder kriminelle forhold og personer, til den grad at andre stater bør måtte betale bøter for deres statsborgeres oppførsel innenfor Norges grenser dersom de skal ha passfrihet.

 9. Til Rebecca Johannessen,

  Du skriver at nå er du er flau over å være halvt norsk, og det er naturligvis meget trist, men du må også forstå at mange her i Norge ikke vet mye om Romania, befolkningen i Romania, eller sigøynere. Det står heller ikke noe i mediene om at disse kriminelle er sigøynere og derfor vet vel hverken vi eller du hva de er. Noen av kommentarene her er ufine, for å si det pent, men etter at eldre mennesker har blitt brutalt overfalt og ranet, er det vel ikke så merkelig at folk blir sinte. Du skriver, «Vel tusen takk kjære befolking i Norge» derned gjør du akkurat det samme som du beskylder oss norske for å gjøre, nenlig at alle vi norske er imot alle som kommer fra Romania. Det er sikkert ikke sant, mange norske har feriert i Romania og har bare godt å si om landet og befolkningen der. Du er heldig, hvis du ikke liker deg her i Norge lenger, kan du vel flytte til Romania, vi norske har ikke noe valg, vi må bli her.

 10. Sigøynere har stort sett aldri hatt et ærlig arbeide. De lever av kriminalitet. Se på de «FASTBOENDE»sigøynerene vi har hatt her i landet i mange år. Disse fikk spesielle boliger av kommunen til disposisjon, som de ramponerte.Penger har de flust av, der de kjører rundt i flotte biler, damene i pels, og italienske klær.

 11. Rebecca er jo bare et barn, og da kan vi ikke regne med at hun vet noe bedre.
  Hun burde vært flau og skamme seg for å representere Rumenere.

  Rebecca skriver løgn slik som hun uttaler seg.
  Hun aksepterer ran/kriminalitet i fra disse kjeltringene når hun ikke avskyr slike handlinger.

  Det er ikke noe synd i Rebecca. Hun burde skamme seg !!!

  Når voksne mannfolk og kvinnfolk (sigøynere)i 40 og 50 årene med feite mager kjører rundt i luksusbiler og velger ut de eldste av de eldre, og slår dem halvt ihjel, og raner dem etterpå, og fortsetter tokten/atferden sin – pluss at de stikker av etter å spise feit mat for over kr 1000kroner på bensinstasjoner, så fortjener ikke disse annet enn å bli invalid for resten av livet. — At de blir til krøplinger —

  Men istedet så ser vi at Norge er styrt av feige politikere som åpner sine armer/grenser og syntes så synd i dem fordi de har det så fælt der de kommer i fra.

  Enten så får de klapp på skulderen, og blir løslatt, eller så får de
  4 ukers hotellopphold med god mat og drikke – godt stell og varme, og hvis de er heldige, så kanskje de får forlenget oppholdet med ett år.

  Dette kaller de ikke fengsel, men et hotellopphold der de møter sine andre sigøynere og annet pakk i sin egen rase innenfor.

 12. Nåja, Rebecca er inne på noe syns nå jeg… Er ikke den jevne rumener som holder på på det viset, er sigøynerne, som da også holder helvete og lager jævelskap i Romania og, som er tjuvpakk. De har ikke fått ryktet de har uforskyldt!
  Ang. tjuver og frekke jævler så fins de overalt. Måtte «jage» noen forbanna innpåslitne irer vekk fra naboene, som ikke ville ha no forbanna asfalt. Også eldre folk, naboene altså.
  Nei, sier som i Silent Hill… Trespassers will be shot, survivors will be shot again.

  1. Nå er Rebecca bare 17 år og halvt rumensk- det er helt naturlig at hun mener noe om denne saken, og jeg vil ikke ha » skittkasting» mot henne fordi hun forsvarer den nøytrale rumener, på min blogg!

 13. HVIS JEG HADDE HATT MAKT TIL DET, SÅ VILLE JEG GÅTT FREM SLIK:

  1.)

  REGJERINGEN SOM STYRER I DAG HADDE BLITT BYTTET UT OG FENGSLET UMIDDELBART, DER DISSE HADDE FÅTT EN STRAFF PÅ 20 ÅR HVER SEG FORDI DE HAR ØDELAGT NORGE.

  2.)

  ALLE UTLENDINGENE SOM SITTER I NORSKE FENGSLER OG INSTUTISJONER (P.G.A. KRIMINALITET) BLIR UTVIST / BORTVIST I FRA NORGE, OG TVANGSSENDT TIL DET LANDET SOM DE OPPRINELIG KOMMER I FRA.
  DET VILLE SAMTIDIG BLITT GJORT KLAPPERJAKT PÅ ALLE SOM OPPHOLDER SEG ILEGALT I LANDET.
  SAMT KASTE UT ABSOLUTT ALLE ASYLSØKERNE.

  3.)

  STRENGESTE VAKTHOLD PÅ GRENSEN / FLYPLASSER / BILPUNKTER.
  DEN MINSTE MISSTANKE, SÅ BLIR DET «RETT UT» MED ET KRAFTIG SPARK BAK!
  JEG VILLE SAMTIDIG INNFØRE TOTALFORBUD MOT ÅPNE GRENSER FOR SLIKE LAND/FOLK.

  4.)

  SKULLE DE TA MED SEG SMÅ BARN, SÅ SKULLE DE AUTOMATISK BLI FRATATT SINE BARN, OG DISSE BARNE SKULLE FÅTT EN GOD OPPLÆRING OG OPPFØRSEL, OG NÅR DE BLE VOKSNE, SÅ BLIR DE SENDT TILBAKE TIL LANDET DE OPPRINNELIG KOM I FRA FOR Å LÆRE OPP DE ANDRE.

  VAR DETTE ET HARDT SLAG FOR DEG, LESER ?
  HVIS TILFELLE, SÅ ER DU NAIV !

  1. Sire, det er nok du som er naiv nå. Det lar seg ikke gjøre å stoppe alle fra en nasjon, og man kan ikke sparke folk ut av landet » for det minste» som du sier her. Folk som er i Norge har rettigheter, i hverfall hvis de har fått gyldig opphold, og kommet seg i jobb. Samfunnet er ikke oppbygd så blåøyd som du beskriver her, dessverre. Men nå er det ikke du som styrer i dette landet heldigvis:);)

   Takk for innlegget ditt

   V

 14. Folkens…skjerping…Vi har hatt sigøynerpakket i Norge i mange år og vet hva de driver på med dermed burde det være enkelt å skille mellom oppførselen til Rumenere og rumenske sigøynere. Dette er medias feil som ikke har «baller» nok til å kalle en rumensk sigøyner for sigøyner og dermed får alle Rumenere dårlig rykte på seg. Selvfølgelig finnes det kjeltringer blant Rumenere som det finnes blant nordmenn men de aller fleste oppfører seg bra, det er Sigøynerne som skaper overskriftene. Bygg et dårlig fengsel i Romania og lei inn en 737 som kan gå i skytteltrafikk mellom Norge og Romania så skal du se at dritten fort slutter å komme hit. OBS stem på noe annet til stortinget neste gang

 15. Det Sire sier høres kanskje noe naivt ut, men… det er under normale omstendigheter.
  Når saker og ting i samfunnet går over alle bredder, SKJER DET NOE. Feks. da tyske krigskip kom til Norge i ’39. Ikke att jeg sammenligner rumenere med tyske krigsskip. Poenget er att når en gruppe (Norge) blir DRITTLEI og føler seg truet av en annen gruppe, når det går over streken kan alt skje. Det finnes ingen naturlov som sier att mennesket oppfører seg slik som akkurat nå. Veien til steinalderen er bare ett pust unna, og det gjelder for alle.
  I en unntakstilstand er ALT som gagner flertallet i egen gruppe lov. «2.Verdenskrig er ett
  eksempel på alt nabo nasjoner kan gjøre mot hverandre ( torpederinger, bombing av byer). Noen av de engelske bombeflygerne hygget seg på ferie i Dresden og Berlin. 5 år etterpå satt i bombefly og slapp 500 Kilos bomber i de gatene de hadde sjanglet rundt med tyske drikkekamerater de hadde møtt i ølkjellere. Det skal så lite til før alt blir snudd på hodet. Rumenerne driver ett farlig spill. Før eller senere går den fornærmede gruppa til
  motangrep, og da kan det gå over alle grenser slik som Sire antyder. Marshall law oppleves som ett sjokk for de som har opplevd det.

 16. Kalle Says:
  August 13, 2010 at 11:36 pm
  «Vel for meg blir Rebecca Johannesens kommentar helt håpløs. “Rumenerne er snille som lam, det er SIGØYNERNE som er slemme”. Jeg leser dette som en type “nei nordmenn er snille, det er trønderne som er slemme!!!!!”-påstand.»

  Og så skulle vi forstå at du mener at trønderne er en helt annen befolkning enn nordmenn?
  Sigøynerne er ikke en gruppe rumensk folk som kommer fra en fylke (som i eksempelet ditt) de har helt annet opprinnelse, språk og kultur enn rumenere. Det er bare medias feil at nordmenn får ikke vite det. Det skulle analyseres og publiseres hvor mange av de såkalte rumenske kriminelle snakker rumensk som morsmål.

  Jeg er rumener selv og da jeg bodde i Romania var jeg plaget nok av måten de herjer der og så fortsetter jeg å være plaget i Norge også fordi vi ar stigmatisert som folk pga at nordmenn flest forstår ikke forskjellen mellom rumenere og sigøynere og kaller oss for drittfolk og fantaserer om å drepe oss.

  Bare se på hvordan folk reagerer når Rebecca prøver å informere dem!

 17. Jeg for min del må si at jeg HATER rumenere, ALLE rumenere.
  Og ja det var alle under en kam.
  Forbanna møkkafolk, har aldri møtt en ærlig rumener.
  Kjenner at jeg blir irritert når jeg hører om faenskapet.

  Dette er øst europas rotter, de er heller ikke godt omtalt av sine naboland.

  Helvetes pakk.

 18. Jeg er enig med Rebecca! Jeg er halvt rumener selv og blir sjokkert over dere nordmenn som bor i et rikt og velstående land,og ikke vet bedre ! Sigøynere/romfolk er et eget folkeslag utvandret fra India , og de lever på kriminalitet. Det bor ekstra mange av dem i sør-øst Europa ,men for de her i Norge virker det som om det bare er rumenere . Det er en grunn til at de kommer reisende fra Romania og hit til Norge. I Romania får de seg ikke jobb, pga de sosiale forskjellene. Sigøynere blir stigmatisert og utestengt av samfunnet, og derfor har de ikke noe å gjøre der lenger. Man kan også se tydelig forskjell på en rumener og en sigøyner, en sigøyner er mørk og du ser de er fra India for å si det sånn, og rumenere har et vanlig utseende som sør-Europeere flest. Sigøynere oppfører seg som dyr, og jeg blir flau når folk tar meg for å være en av de. Dere må da forstå at et land kan ikke bare bestå av en minoritetsgruppe?a Sigøynerne kan ikke rumensk engang! Hvordan kan dere kalle de rumenere da? Jo, fordi de har rumensk pass. Sorry , men skal vi kalle somalierne som voldtar her i Norge for Nordmenn fordi de har norskt pass? Hvordan hadde dere følt det da? Når uansett hvor dere gikk, så beskyldte folk dere for å komme fra en nasjon der folk bare voldtar og lager helvette? Når man kommer fra et land som Norge og har såpass god tilgang til utdanning og skole, syntes jeg at man burde kunne forskjellen mellom en rumener og en sigøyner. Så dere som kommenterer at Rebecca er en liten unge som ikke skjønner noen ting osv, så spør jeg: Burde ikke hun kanskje vite det bedre fordi hn selv er rumener? Hva kan dere nordmenn som kommenterer dette vite det bedre? Dere driter dere ut fordi dere er så uvitende om det som er utenfor Norge at dere påstår at dere VET at det ikke er en forskjell? Har dere egentlig sett en ETNISK rumener? Har dere vært i Romania? Tror ikke det. Så hold kjeft og hold dere i den norske bobla deres hvis dere ikke vet noe. For forskjellen er STOR, det er to vidt forskjellige folkeslag, og det er ikke tilfeldig at de reiser vekk fra Romania og at rumenere hater dem. Men i motsetning til dere så er ikke jeg rasistisk , så jeg må understreke det at det finnes også nordmenn som ser forskjellen og har feriert i Romania og har kunnskap om det , og det finnes ålreite sigøynere òg. Så vær så snill, ikke kommenter ting dere ikke vet noe om , for jeg blir frustrert når jeg KAN forskjellen så utrolig godt , og når folk snakker stygt om landet mitt og hele nasjonen når de ikke engang vet hvor det ligger plassert eller hvilke type språk det snakkes der etc. Få litt mer generell kunnskap før du sier din egen mening.

  1. Takk for dine og kloke kommentar Sarah- det er skremmende hvor uvitende mange mennesker er. Jeg er sikker på at du har en sterk historie å fortelle fra virkeligheten som ville skremt vannet av de fleste nordmenn.

   Takk for din kommentar!

   Vargas

 19. Hei. Jeg heter Vilde og er fra Norge. Min bestevenn er tilfeldigvis RUMENER. Vi har vokst opp sammen og jeg har i stor grad tatt del i hennes kultur. Vi har gjort mye sammen og jeg har blant annet vært med på ferie til Romania. Romania er et vakkert land med varme syden-strender og høye fjell. Det at noen sammenligner henne med de sigøynerne som stjeler, forsøpler og oppfører seg som uoppdragne småunger er direkte sårende. At et menneske skal dømmes etter kultur og bakgrunn er helt feil, og det går imot alt det Norge står for. I tillegg har ikke vi nordmenn nok kunnskap om rumenere og Romania til å gå ut med falske bedømmelser om hvordan alle rumenere er.
  Sigøynere er en egen folkegruppe som du finner i mange land. Grunnen til at mange sigøynere som bor i Romania kommer til Norge er at livsvilkårene i Romania er ganske umulige for en sigøyner. De er som regel arbeidsløse og har vansker med å få seg jobb siden de ikke er så attraktive på arbeidsmarkedet. Norge er derfor en løsning for mange av de som sliter mest. Det er det bilde vi som bor her i Norge får av rumenerne. Er det riktig? Burde ikke vi ha et litt bedre grunnlag før vi slenger drittkommentarer om hvor ufyselige og møkkete de er?

  1. Hei Vilde

   Jeg tar poenget ditt- men du kommenterer på et gammelt innlegg- Hadde du sett etter på http://www.vargas12.com så hadde du funnet at jeg tar rom-folket i forsvar i det meste. Hvis det derimot medfører riktighet at det representanter fra rom-folket som stjeler Marie- kjeks fra småbarn. Da er grensen nådd. Det finnes det ingen tilgivelse for!

   Takk for din kommentar Vilde-

   Vargas

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.