Politiet i Vestfold har pågrepet fem rumenske statsborgere, som nå siktes for de brutale hjemmeranene de siste dagene.

Ved 16.40-tiden fikk politiet melding fra en eldre kvinne i Kodal om at flere utenlandske personer hadde lurt seg inn i leiligheten hennes ved å be om en flaske vann.

Dette er samme modus som ved flere brutale hjemmeran den siste tiden, der eldre mennesker er blitt slått ned og ranet hjemme.

Hva er det som får folk til å gå til angrep og slå forsvarsløse eldre mennesker, uten snev av empati for noe eller noen? Higen etter penger og verdier. Og ingen frykt for å bli tatt, arrestert og fengslet. Fordi straffen blir sett på som en luksusferie fordi norske fengsler er langt bedre enn de fleste boliger de rumenske voldsforbryterne er vant til.

Jeg mener det er en ting å gjøre med slikt fordømt pakk som dette. De burde bli satt på glattcelle, vann og brød så lenge om mulig. Og blitt utvist fra Norge til evig tid! Bare ren ondskap får folk til å gå så langt for å få tak i penger. Det gjør meg villsint!!

Før bilen ble stanset, kastet rumenerne et bankkort ut av vinduet på bilen. Kortet tilhører en eldre mann i Vestfold.

De fem er nå kjørt til arresten i Tønsberg, der de etter hvert skal avhøres. Politiet vil også gå gjennom bilen for å se om det finnes noe tyvegods.

– Det er allerede skjellig grunn til mistanke for å sikte dem for de to ranene, men jeg vil ikke gå inn på hva slags bevismateriale det er snakk om, sier Abrahamsen.

Politiet mistenker også at rumenerne har vært inne hos flere andre eldre flere steder på østlandet den siste tiden.

Slikt søppel er ingen tjent med å ha i dette landet, de er ikke ønsket av noen og fortjener ikke å være her heller!

I dag ble fire rumenere mistenkt for å stå bak ranene varetektsfengslet i fire uker. De nekter straffskyld.

Av og til så har man lyst til å tenke seg tilbake noen hundre år, der allmuen tok seg av forbryterne på sin måte. Da var det ingen kjære mor…

Kilde VG.no

http://www.vg.no/nyheter/innenriks/artikkel.php?artid=10035501

http://www.vg.no/nyheter/innenriks/artikkel.php?artid=10035382

Pin It on Pinterest