Bye bye Rafa, Redknapp next?

Utrolig triste nyheter fra Anfield at selveste Rafa Benitez er ferdig i Liverpool. Han fikk med seg masse trofeér og rosinen i premieskapet er naturligvis Champion Leauge trofeet han fikk med laget sitt i 2005-

Benítez ble den tredje manageren, etter Bob Pailsley og José Mourinho, som vant UEFA-cupen og UEFA Champions League på to sesonger etter hverandre. Han er også den første manager som gjør dette med to ulike klubber. Han ble den andre Liverpool-manageren, etter Joe Fagan, som vant UEFA Champions League i sin første sesong i klubben.

Hvem tar over den meget prestisjetunge jobben?

Lista er klar og navnene mange. Men ha det klart med en eneste gang. Dette er ikke noe lett jobb, og kanskje den vanskeligste klubben av alle å komme til som ny sjef. Her er kun trofeér godt nok, og fansen vil ha suksess og seire med det samme.

Kenny Dalglish nevnes. Martin O´Neill og Fullhams Roy Hodgson som de kanskje heteste kandidatene.

Fanse rundt i Liverpool by er sikkert bare triste på en dag som denne. Rafa var den manageren som fikk «silverware» tilbake til den stolte og tradisjonsrike klubben-

I en kort kommentar til Sky Sports sier Rafa Benitez at han er stolt over å ha vært manager i Liverpool, han takker fansen for all støtte, og han vil aldri glemme perioden på 6 år som han var i klubben.

Og han sier at han heller vil glemme  You’ll never walk alone!

Liste over kandidater som kan få den ærefulle men vanskelig jobben etter Rafa Benitez.

 • http://msn.tv2sporten.no/fotball/england/en-av-disse-kan-erstatte-benitez-3221943.html

  http://www.vg.no/sport/fotball/engelsk/artikkel.php?artid=10001042

  2 thoughts on “Bye bye Rafa, Redknapp next?

   1. He he he du har misforstått big time du- Selvom Spurs altså Tottenham -som har ca 50 medlemmer i Norge kommer foran Liverpool for første gang i historien, bety ikke det at de er bedre. Jo akkurat den ene sesongen så betyr det jo det. Men Liverpool- kommer alltid til å bli en større klubb enn lille Spurv, ehe sorry Spurs. Men dere har en glimrende manaker i Arry:)

    Takk for innlegget:)

  Legg inn en kommentar

  Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.